PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arda domuz gribi

Esinti
18-11-2009, 16:16
Galatasaray'da kaptan Arda, domuz gribine yakalandı. Arda, Manisaspor maçında forma giyemeyecek.

Only the registered members can see the link

Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kaptan Arda Turan'ın domuz gribi olduğunu bildirdi. İnternet sitesinden yapılan açıklamada; Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.
Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir" sözlerine yer verildi.

Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu bu hafta sonu oynanacak olan Manisaspor maçında forma giyemeyecek.

Hikmet™
18-11-2009, 16:58
ne diyim artık arda fazla şımarınca H1N1 şunu dünyadan bi siliyim dedi heralde

ERKEN48
18-11-2009, 17:59
geçmiş olsun.

MUTAF
18-11-2009, 18:11
Tedavisi yoğun şekilde süren Arda Turan'da domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsüne rastlandığı açıklandı.

Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri olan yıldız futbolcunun tahlillerinde H1N1 test sonucunun pozitif çıktığı kaydedildi.

Konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilen ve tedavisine hemen başlanan Arda'nın 23 Kasım Pazartesi gününe kadar takımdan ayrı olarak tedavisine devam edileceği de duyuruldu.

ROMA'YA GİTMİŞTİ

Sarı kırmızılı futbolcu bu durumda takımının 22 Kasım Pazar günü oynayacağı Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Arda Turan, Milli maçlara verilen aradan dolayı iki günlük iznini geçirmek için gittiği Roma gitmiş ve oradan ağır hasta olarak dönmüştü.
Haber 7

ademozkaya
18-11-2009, 18:33
ne diyim artık arda fazla şımarınca H1N1 şunu dünyadan bi siliyim dedi heralde

dikkat et seni de silmesin

digital_52
18-11-2009, 18:45
gecmiş olsun arda kardeşimize

Hikmet™
18-11-2009, 19:01
dikkat et seni de silmesin

sen rahat ol bana bişi olmaz allahın izniyle :)

eura
18-11-2009, 20:53
Ben eminim ki parayı basan düdüğü çalar.
Arda için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır. Merak etmeyin Arda bana göre bu hastalığı atlatır....

Volkan
18-11-2009, 22:01
futbolcular her zaman sağlık kontrolunden geçtikleri için erken teşhis olmuştur. Zaten bu hastalık ta en önemli nokta erken teşhis ve bakım arda gibi elinde her türlü imkanı olan bir insan için bu hsatalığı atlatmak zor değil.

geçmiş olsun demekten fazla elimizden bişi gelmez.

MUTAF
19-11-2009, 01:00
H1N1 sonuçta şuan ölümcül bir hastalıktır. Arda deyip çok parası ve imkanları var diye ölmeyecek anlamına gelmez. Umarım sağlığına çabuk kavuşur...

headend
19-11-2009, 02:08
boşuna sahada deli dana gibi saldırmıyormuş ..sen bu ÜLKENİN kalbur üstü insanlarından birisin biraz yaşamına dikkat edicen ..kaptanlık vermişler boşuna ..hasta oldugu için demiyorum ..ama insan biraz saygın olur ..oturup kalkmasıyla .gezip tozmasıyla .hareket ve konuşmalarıyla..ama bizimki biraz fazla şişti ..küçüktü bazı kendini bilmezler sayesinde KOCAMAN oldu ..yakışmıyor ..yinede geçmiş olsun ..ARDA oldugu için demiyorum TÜRK futboluna lazım olan bir topcu oldugu için diyorum ..

Hikmet™
19-11-2009, 12:49
iyileşirde inşallah bidaha büyüklerine karşı saygısılık yapmaz ömür dediğin şurada kaç günlük bişi inşallah arda iyileştikten sonra bazı şeylerden ders alır anlayan anladı

CABBARİ
19-11-2009, 13:42
şakası yok bu işin artık bu veba aldı başını gidiyor dikat etmek lazım ardayada acil şifalar