Orijinalini görmek için tıklayınız : denizbank bankasını kullananlar dikkat
semral1980
01-01-2010, 10:55
Ben Denizbank atm para kartım var
Benden banka 25 tl gibi faiş bi rakamı
İşlem ücreti olarak kesmiş ben buna çok sinirlendim vede bunun haksız olduğunu düşünüyorum
Kredi kartı değil sadece banka kartı kullanıyorum
Konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz:praying:
pencere77
01-01-2010, 10:58
bankalar yıl sonunda hesap işletim ücreti altında farklı tl bazında ücret keserler.sizdede öyle olmuş anladığım kadarıyla...
gacvokem
01-01-2010, 11:07
maşını o kartla çekiyorsan şubeyle muhatab olup sorunu bildirecen çok ısrar ederlersen kartı kafalarına geçirecen bir dilekçeyle tüketici hakları vb yerlere müracat edecen. nette bu konu hakında detaylı konular var googleden araştır
benimde denizbanktaki hesabım yaklaşık 5 aydır eksi bakiyelerdeydi. geçenlerde o hesabıma havale geldi. hemen, her ay için 5 tl hesap işletim ücreti kesmişler.:(( garanti bankasıda hesap işletim ücreti alıyor. oradaki hesabıma otomatik ödeme talimatı verdim artık kesilmiyor.:D
benimde denizbanktaki hesabım yaklaşık 5 aydır eksi bakiyelerdeydi. geçenlerde o hesabıma havale geldi. hemen, her ay için 5 tl hesap işletim ücreti kesmişler.:(( garanti bankasıda hesap işletim ücreti alıyor. oradaki hesabıma otomatik ödeme talimatı verdim artık kesilmiyor.:D
Evet benimde iş bankasında ticari hesabım var onlarda ücret kesiyolar bana ttnet internetiniz varsa otomatik ödeme talimatı verin dediler hizmet ücreti almayalım sizden dediler
Bank asya almıyor kart işlem ücreti diger tüm bankalar alıyor ayrıca ögrenci isenizde yapı kredi almıyor
az önce internetten hesabımı kontrol ettim benden para kesmemişler
bende de oldu kartımı iade ettim
her banka alıyo otomatik ödeme vermeniz gerekiyo o zaman almıyolar