Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : biber hapını kullanan varmı?

osmann
15-04-2010, 10:45
Arkadaşlar biber hapı diye bir hap varmış...yazılışı pipper olması lazım...
içinizde kullanan varmı? ayda 7 kilo verin diye reklamını duydum...aslı olup olmadığını öğrenmek istiyorum...ayrıca yan etkileri varmı? ve hapı kullanırken rejim yada diyet yapılıyormu?
kullananların yada bilenlerin yardımlarını rica ederim...
selametle kalınız...

Mladena
20-07-2010, 02:25
Biber Gazını Kullanıyorum Ve Kullanmanızı Tavsiye Ediyorum : ) İstanbulda Kızların İşine Çok Yarıyor : ) Erkekleri Yenicez : )))

gacvokem
20-07-2010, 09:32
Biber Gazını Kullanıyorum Ve Kullanmanızı Tavsiye Ediyorum : ) İstanbulda Kızların İşine Çok Yarıyor : ) Erkekleri Yenicez : )))
forumda yeni bir bayan kardeşimiz var valla kendimi şimdiden yenilmiş hisettim , hoş geliniz:=)

cellini
20-07-2010, 11:17
Arkadaşlar biber hapı diye bir hap varmış...yazılışı pipper olması lazım...
içinizde kullanan varmı? ayda 7 kilo verin diye reklamını duydum...aslı olup olmadığını öğrenmek istiyorum...ayrıca yan etkileri varmı? ve hapı kullanırken rejim yada diyet yapılıyormu?
kullananların yada bilenlerin yardımlarını rica ederim...
selametle kalınız...

bu tür şeyleri kullanmamanızı tavsiye ederim.bir çok arkadaş yada tanıdığım bu tür bitkisel olduğu iddaa edilen şeylerden kullandı.hiç bir faydası olmadığı gibi sonradan çıkabilecek olumsuz durumları sadece deneme yanılma yoluyla öğrenebilirsiniz. eğer kilo promleminiz varsa beyaz ekmeği kesip, tahıllı ekmeklere yönelin.az ve sık öğünlerle beslenir ve bol su içerseniz eminim bu tür haplara yönelmezsiniz.
ben diyet uzmanı değilim ama kendim böyle yapıyorum.sizede naçizane tavsiyembudur.

CABBARİ
20-07-2010, 12:47
arkadaş ben onu bunu bilmem en iyi zayıflama yontemi hap map değil birebir egzersizdir

seyfi505050
20-07-2010, 13:43
kardeşim bol su bol yürüyüş salata ekmeğide biraz kesersen her şey olur

umut55
20-07-2010, 13:54
en kıısa yol lida ama oda tehlikeli ..ben kullandım 4 kutu kadar ama yan etkileri çok fazla ..kilo verdinmi die sorarsanız 15kg verdim 2.5 ayda..ama tavsiye etmem

umut55
20-07-2010, 13:55
sonucta herşey beyinde bitiyor insan kilo vermeye şartlandırırsa kendini ve de bol su içerse zaten kiloveriyor bitraz. hamur işlerinden tatlıdan ekmekten uzak dur yhesillik ye bol su iç yuruyus yap kesin ayda 6 kilo verirsin

Mladena
20-07-2010, 14:59
Hoş Bulduk : ) ) Ben Yokken Neler Yazmışsınız Öyle : )

osmann
20-07-2010, 15:05
sonuçta herşey beyinde bitiyorda, bazende bitemiyor... nefis zorluyor...
belki diyorum ilaçla, hapla iştahsızlık veren bişey olabilir...
selametle...

osmann
20-07-2010, 15:08

zayıflatıyormu? :49:

Mladena
20-07-2010, 15:10
Bol Bol Spor Derim : )

Mladena
20-07-2010, 15:20
Acıktım Yaaaa

gacvokem
20-07-2010, 16:31
hocam ip al ip atla boksör iplerinden azda yemeyi kıs , ekmek yeme filinta gibi olursun ben 1 ayda 10 kiloya yakın verdim bu ipin sayesinde:), hanımk bile kıskanmaya başladı beni :)

osmann
20-07-2010, 18:30
hocam ip al ip atla boksör iplerinden azda yemeyi kıs , ekmek yeme filinta gibi olursun ben 1 ayda 10 kiloya yakın verdim bu ipin sayesinde:), hanımk bile kıskanmaya başladı beni :)

Yapmak lazım...çok rahatsız etmeye başladı kilolar...:wave:
hanımıda kızdırmadan tabii...
selametle...

umut55
20-07-2010, 18:43
ip atlamak erkekleriğe ters gelir ya biraz:)))

Volkan
20-07-2010, 18:43
osman abi ne yaparsan yap hayatın düzenli değilse ne kadar spor yaparsan yap ne yersene yada ne yemezsen yada ne ilacı kullanırsan kullan sadece kednıne zara verirsin.

1. Günde 3 defa düzenli olarak yemeklerini yiyeceksın (Perhiz yemekleri değil normal yemekler tabı bunların yanında bol yağlı ve kırmızı et tüketımın ölçülü olacak ve balık yemeye özen göster.)

2. Sinir ve stresten uzak dur.

3. Kilolarını kafana takma aynayla barışık ol.

4. Sosyal aktivitelere katıl mesela akşam üstü hanımla beraber tur at yürüyüş yap.

5. Bol bol su içmekten ziyade sık aralıklarla yarım bardak içmen daha iyi olur.

6. Her akşam ve sabah ılık suyla mutlaka duş al vucuttaki gözenekler her zaman temız olsunkı vucut rahat olsunn.

7. En güzeli ilk önce bir doktora başvurarak tahlil yaptır vucuttaki proteın- kan-kolestrol- yağ değerlerini bir ölçtür ona göre hareket et.

Sakınha ınternettekı saçma sapan ilaçlar yada perhiz programlarını uygulama.

Ac kalmakla zayıflanmaz nereye kadar ac kalacaksın dıelım 5 ay yemedın zayıfladın sonra yıne ıstediğin gibi yersen daha fazla kılo alırsın.

Normal bir kıloda kalacaksan duzenlı beslenme ve duzenlı uyku bırde bol bol yuruyuş özellikle sabah 1 km yuruyebilirsen akşamda sosyal aktiviteler halı saha maçları yada eşinle şöyle bir dolaşabilirsen 1 sene içinde ıstediğin kıloya ınersın ama bunu hemen bekleme belkı dahada uzun surer bıraz sabırlı olacaksın diğer zayıflama yontemlerınde asırı kılo kaybı sende ileride hastalıklarında başlangıcı olur.

gacvokem
20-07-2010, 21:42
ip atlamak erkekleriğe ters gelir ya biraz:)))
-boksör, tekwando vb çalıştığım için bana ters gelmiyor, :=)en fazla yağı ip yakar , birde yüzme , kesinlikle tavsiye ederim ama hiç durmadan 15 dakika belli tempoda kosar gibi zıplayacan, hocam birde düzenli yemek yiyecen ,öğünleri kaçırmayacan ekmeği kesinlikle ve şekeri kes

matrix1977
20-07-2010, 23:00
biber hapı benim kimyamı degiştirdi 124 kilo idim 2008 kasım ayında nefes alamıyordum kalbimde sürekli agrı vardı aktar a gittim beni zayıflatacak bi ürün istedim ancak daha önce kullandıgım bir ot karışımı bana yıllar önce 5 kilo verdirip 10 kilo aldırmıştı aktar biber hapı verdi ilk önce korkup içmedim ancak nefes darlıgım gün geçtikçe artınca mecbur içtim ilk haftalarda mide bulantısı ensemde agrı oldu ama iştahım kapandı ve 3 ay sonra 124 kilodan 90 kiloya düştüm 2010 temmuz 92 kiloyum ekmek ve kolayı kullanmıyorum çok şükür saglıgım yerinde yanlız tavsiyem bu ilaç yazın içilmez içini yakıyor ilacı içerken 5 lt den fazla su içiyordum şimdi 2 lt su içiyorum

yargıç_1
20-07-2010, 23:26
düzenli spor

Mladena
21-07-2010, 14:09
: ) Benimle Kim İp Atlamak ister : ) Hadi Kızlar Daha Canlı

gacvokem
21-07-2010, 14:47
: ) Benimle Kim İp Atlamak ister : ) Hadi Kızlar Daha Canlı
ben atlim diyecemde ip yok :=)

Mladena
21-07-2010, 15:28
: )))) hehehe Bende Var Ortadan Keserim Yarısını Sana Veririm : )

Mladena
21-07-2010, 15:38
Uyan Sonsuz Rüyalardan Uyan Çok Geç Artık Çok Geç...

gacvokem
21-07-2010, 16:31
yarım iple ,rüyanın anlamını çözemedim :=)

Mladena
21-07-2010, 16:43
: )) He He Şey Yani Şarkı Dinliyordum Da Onu Da Yazıvereyim Dedim : ) ) )

gacvokem
21-07-2010, 16:50
: )) He He Şey Yani Şarkı Dinliyordum Da Onu Da Yazıvereyim Dedim : ) ) )
iyi dinlemeler:)

Mladena
21-07-2010, 17:45
: ) Teşekürler : ) )

osmann
22-07-2010, 11:17
biber hapı benim kimyamı degiştirdi 124 kilo idim 2008 kasım ayında nefes alamıyordum kalbimde sürekli agrı vardı aktar a gittim beni zayıflatacak bi ürün istedim ancak daha önce kullandıgım bir ot karışımı bana yıllar önce 5 kilo verdirip 10 kilo aldırmıştı aktar biber hapı verdi ilk önce korkup içmedim ancak nefes darlıgım gün geçtikçe artınca mecbur içtim ilk haftalarda mide bulantısı ensemde agrı oldu ama iştahım kapandı ve 3 ay sonra 124 kilodan 90 kiloya düştüm 2010 temmuz 92 kiloyum ekmek ve kolayı kullanmıyorum çok şükür saglıgım yerinde yanlız tavsiyem bu ilaç yazın içilmez içini yakıyor ilacı içerken 5 lt den fazla su içiyordum şimdi 2 lt su içiyorum

kardeşim yanlış anlaşılmış olmasın...Biber hapı derken pipper diye yazılan bir haptan bahsediyorum... bu hap aktarlarda satılıyormu bilmem...senin anlattığında bu hapmıydı? pipper yazılı hapmı?
selametle...