Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal İstifa Etti
Son dk haberi olarak tvlerde verildi,
Deniz Baykal istifa etmiş.
İSTİFA ETTİ
Bu bedel CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmem gerekirse ederim. Yaşananları ve benim istifam Türkiye'de yeni bir sürecin başlangıcı olur. Bu olayda ve bugüne kadar bütün iyi kötü günlerimde bana destek çıkan tüm vatandaşlarıma, CHP'nin tüm örgütlerine , tanıdığım tanımadığım bütün insanlara hayatımı anlamlı kıldıkları için teşekkür ediyor. Ben hakkımı helal ediyorum, siz de helal edin.
Only the registered members can see the link
bak bu hiç iyi olmadı işte!!!
baykal kaldıgı sürece oy potansiyeli aynı kalacaktı keşke devam etseydide yerinde sayıp dursaydı
inşallah o yanındaki döküntüleri(önder sav,kemal anadol,kemal kılıçdaroğlu) istifaya zorlar
bak bu hiç iyi olmadı işte!!!
baykal kaldıgı sürece oy potansiyeli aynı kalacaktı keşke devam etseydide yerinde sayıp dursaydı
sizde işi biliyorsunuz..ama baykalın istifa edeceği aklımın ucundan bile gecmezdi
kalsa daha iyiyidi bence renk katıyordu:8[1]:
veyselbakan
10-05-2010, 15:17
isabet olmuş gerçekten sevindim!
veyselbakan
10-05-2010, 15:20
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal (Only the registered members can see the link) ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok (Only the registered members can see the link)'a ait olduğu ileri sürülen kasetin internette yayınlanmasının siyasette yarattığı deprem sürüyor. Dört gündür sessizliğini koruyan Baykal, bugün canlı yayında 'kasetteki görüntüler' için komplo dedi, hükümeti suçladı ve istifa etti.
İşte Baykal'ın açıklamalarından satırbaşları:
İSTİFA ETTİ
Bu komplo son iki hafta içinde düzenlenmiştir. Komplo tezgahı malzemeleriyle çekimleriyle günceldir. Meskene tecavüz ve teknolojiyle tezgahlanan bu komplonun iktidar gücü seferber edilmeden, muhalefet başkanına karşı bu kadar fütursuzca yapılması mümkün değildir. İktidar zirvesinin bilgisi ve onayı olmadan son iki hafta içinde hazırlanıp piyasaya sürülmesi söz konusu bile olamaz.
Ana muhalefet liderine yönelik bu kadar kaba ahlaksızlık, bugünlerde iktidarın onayı olmadan gerçekleştirilemez. Komployu ayıplar gibi yapanlar, aslında bizzat ayıbı işleyenlerdir.
İLGİNÇ NOT
İktidarın samimiyetine inanmıyorum ama ABD'den Prensilvanya'dan aldığım mesajlara da inanıyorum.
Hukuksuz ve ahlaksızlığı temel alan, çok ayıp ama diye başlayan, yorumla hesap sormaya çalışanlara da söyleyecek sözüm var. Ahlaksız komplolara itibar eder, ne ahlaklı ne hukuku savunamazsınız. Komplo yapanlar işlerini sizlere güvenerek yapıyorlar.
Bu tablo karşısında bana da bir görev düştüğünün farkındayım. Bu hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Bunun bir bedeli varsa, bu da CHP genel başkanlığından ayrılmaksa bunu
Bu kaçmak anlamına gelmez. Tam tersine bu bir meydan okumadır. Bu anlayışla bugün genel başkanlığından istifa ediyorum. Bunun hedefi sadece ben değil CHP'dir.
AHLAK DIŞI
Günlerdir beklenen değerlendirmemi ve kararımı açıklıyorum. Bu bir kaset olayı değildir. bir komplodur. Komplo hukuk dışı ahlak dışı bir tertip demektir. Bir komplo yaparken, bazen haneye tecavüz edersiniz.
Duvarlara gizli kameralar yerleştirirsiniz. İnsanların en korunaksız görüntülerini alırsınız kesersiniz biçersiniz montaj yaparsınız çarpıtırsınız.
TAZE BİR KOMPLO
Böyle yaparken de insanoğlunun mahremiyetine tecavüz edersiniz. Ar haya ve utanç bunu yapanlar için anlamlarını kaybeder. Önümüzdeki komployu gerçekleştirenler bunu sapık oldukları için yada ticari kazanç için düzenlememişlerdir. Bunu siyaset yapmak için düzenlemişlerdir. Ahlaklarına vicdanlarına uygun bir siyaset.
Yıllardır bekletilen bir kaset yoktur. Bir komplo imal edilmiştir. Taze iki haftalık bir komplo vardır.
HEDEF BİR KİŞİ DEĞİL
Bunun hedefi bir kişi değil, onun çok ötesinde CHP'nin neredeyse tek başına yürüttüğü cumhuriyete demokrasiye hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, sivil diktaya verdiği mücadelesidir. 40 dakika önce..
keşke ölene kadar kalsaydı yazık olmuş hiç değilse bunun sayesinde chpnin oyu artmıyordu
mücadeleye devam dediğine göre...şimdiki istifa gerekçesi çok da gerçekçi değil....
bir kaç gün sonra ...chp'nin kurultayı var....tekrar gelip aday olabilir...
ama aslolan....baykal'ın...hükümeti töhmet altında bırakıp çekilmesidir...
iddia sahibi ...idddiasını ispatlamak zorundadır...ispatsız iftiralarıyla gitti baykal.......şimdilik...:))
danışıklı döğüş bir istifa....gibii....:))
hadiya bak hiç beklemiyodum süpriz oldu valla adam ne güzell bütün partılere müalefet oluyodu renk katıyodu siyasete:8[1]::8[1]:
veyselbakan
10-05-2010, 16:12
baykalın istifa ile ilgili yaptığı konuşma
videoHABER: Baykal İstifa Etti haberi (Only the registered members can see the link)
olay bence çok farklı bunun altında kesin bir şeyler var neden şimdi baykalın bileti kesildi bence çok farklı şeyler var yoksa bu baykal gitmezdi
muslum-baba
10-05-2010, 16:30
tekrar döner
aliharbiye
10-05-2010, 16:35
demekki deniz baykal bazı şeyleri bilerek kabul ederk istifasını kabul etti artı zaten hiç bir chp'li onu sevmiyordu hep chpnin önünü tıkadı iyide oldu umarım chp başına gelecek olan her kimse artık dört dörtlük olurda önü açılır selametle
Bak şimdi CHP yi sevmeye başladım.
bu adam türkiye için tam bir hayal kırıklığıydı ve kaç senedir rezil olmasına rağmen herşeye köstek olmaktan başka bir şey de yamadı. CHP ye değil TÜRKİYE ye hayırlı olsun inş tamamen siyasetten cekilir zaten siyasetten anladığıda yok.
Thekral_07_07
10-05-2010, 16:40
Evet genel başkan baykaldı o olmasaydı belki iktidara gelirdi ama şu andaki iktidarda bizi çok rahat ettirmiyor..
gacvokem
10-05-2010, 17:06
iyi oldu istifa ettiği , baya bir değişiklik olacak memlekette görünen o, kimler gide kimler kala:D
veyselbakan
10-05-2010, 17:08
Bak şimdi CHP yi sevmeye başladım.
bu adam türkiye için tam bir hayal kırıklığıydı ve kaç senedir rezil olmasına rağmen herşeye köstek olmaktan başka bir şey de yamadı. CHP ye değil TÜRKİYE ye hayırlı olsun inş tamamen siyasetten cekilir zaten siyasetten anladığıda yok.
:present::present::present::45:
isabet olmuş gerçekten sevindim!
çok iyi olmuş gerçekten
helal olsun baykala, adamın tabanca hala çalışıyomuş. puhhhhhaaaaa :))
d.baykala ait olduğu öne sürülen s€x videosunu yayınlayan metacafeye şuan Turkiyeden yasak getirildi. ama dnsler ile site açılabiliyor..
İstifanın sebebi bu gösteriliyor..
gacvokem
10-05-2010, 18:00
vala video biraz montaj gibi geldi, cünkü dersen farklı farklı zamanlarda cekıldıgı beli zaman mekan eşyalar , sonradan birleştirilmiş , montajda olabilir iyice netlesince hersey belli olur
veyselbakan
10-05-2010, 18:05
vala video biraz montaj gibi geldi, cünkü dersen farklı farklı zamanlarda cekıldıgı beli zaman mekan eşyalar , sonradan birleştirilmiş , montajda olabilir iyice netlesince hersey belli olur
usta videoyu bilmem ama resimlerdeki ta kendisi
digital_52
10-05-2010, 18:13
iyi oldu tekkeliem iel cok durdu bile yeni genclere versin artık
Mustafa sarıgül chpye dönse, Başkanlığa aday olsa...
Şuan chpde mevcut kişilerde bence pekte sağlıklı olmaz Başkanlık için.
Deniz baykal sonrası gelebilecek kimsede yok.
d.baykala ait olduğu öne sürülen s€x videosunu yayınlayan metacafeye şuan Turkiyeden yasak getirildi. ama dnsler ile site açılabiliyor..
İstifanın sebebi bu gösteriliyor..
yok ağa bulamadım resimleri görmüştüm ama video hayır kart zampara seni:D
dns ayarlarınıda değiştirmiştim sayfaya giriyorum ama video yok
resımlerın ve vıdeosununa bu forumda gerek yok. Gereksiz bir şahıs yüzünden forumumuzda DNS den atılmasın.
Birde görüntüler montaj olabilir ama aksi ispatlanasıya kadar durum şimdilik böle. İllaki böle bir şey mı olmalıyda bırakmalıydı bu adam biraz kafa olsaydı siyasetten anlasaydı yerıne bu parti için iyi bir önder yetiştiridi.
ibalaban
10-05-2010, 22:05
Şu yukarıdaki yazılara bir baktım gerçekten bir incir çekirdeğini doldurmayacak avuntular. Demek ki Deniz Baykal'ın düşmanı aynı zamanda CHP'nin düşmanları oldukça sevinmiş. Lafa bak Baykal sayesinde CHP'nin oyu artmıyormuş. Bu şekilde düşünen insan yolda para bulan çocuğun sevinci ile aynı sevince sahip olmuş. Baykal kadar dürüst bir siyasetçi var mı? Teknoloji öyle gelişti ki seni alıp istemediğin kişi ile yan yana istediği şekilde getirir. Bu gün bu olayın patlak vermesi korkudan olacak ki anayasa değişikliği gibi hassas konuların gündeme geldiği zaman. Korkaklar ancak böyle komplolar kurarlar. Namussuzlar ancak böyle komplo kurarlar. Büyük insan Türkiye'nin İkinci adamı İsmet İnönü Paşanın dediği gibi “Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” Ne yazık ki ülkemizde namussuzlar daha cesurlar.
video var ama foruma koymayalım arkadaşlar..
ademozkaya
10-05-2010, 22:28
fenerbahçe başkanı aziz yıldırım da iki kere istifa etmiş ama sonra geri dönmüştü. Baykal da ortalık durulunca geri döner.
ercanakman
10-05-2010, 23:12
şu yukarıdaki yazılara bir baktım gerçekten bir incir çekirdeğini doldurmayacak avuntular. Demek ki deniz baykal'ın düşmanı aynı zamanda chp'nin düşmanları oldukça sevinmiş. Lafa bak baykal sayesinde chp'nin oyu artmıyormuş. Bu şekilde düşünen insan yolda para bulan çocuğun sevinci ile aynı sevince sahip olmuş. Baykal kadar dürüst bir siyasetçi var mı? Teknoloji öyle gelişti ki seni alıp istemediğin kişi ile yan yana istediği şekilde getirir. Bu gün bu olayın patlak vermesi korkudan olacak ki anayasa değişikliği gibi hassas konuların gündeme geldiği zaman. Korkaklar ancak böyle komplolar kurarlar. Namussuzlar ancak böyle komplo kurarlar. Büyük insan türkiye'nin ikinci adamı ismet inönü paşanın dediği gibi “bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” ne yazık ki ülkemizde namussuzlar daha cesurlar.
:45::45::45::45:
hallederiz
10-05-2010, 23:17
şaka yaptım der geri gelir
suan ki acıklamalara gore deniz baykal donecek istifa etti yakında bir takım insanlar baskı yapacak geri dön diye oda dönecek oyun içinde oyun var
bencede olay sandığımızdan daha farklı.
baykal yapmsaı gerekeni yaptı tabikide istifa etmekle. ama olay farklı gibi..
helal olsun baykala, adamın tabanca hala çalışıyomuş. puhhhhhaaaaa :))
valla benim izlediğim kadarı ile bi kaç sqniyelik bi şeydi adam belkide hiç harekete bile geçiremedi tabancayı sen çalışıyomuş dedin ama sanırım hiç çalışmamış zaten filmin sonunda kadın yatağı topluyo bay baykal kızıyo hadi çabuk ol dermiş gibi kadında ellerini sallıyo yatağı topluyoruz görmüyomusun böyle dağınık kalsında burda bişeyler yaşandığı(yaşanamadığı)anlaşılsın mı dermiş gibi neyse inşaALLAH vatan ve millet için hayırlı sonuçlara vesile olur selam ve dua ile
Şu yukarıdaki yazılara bir baktım gerçekten bir incir çekirdeğini doldurmayacak avuntular. Demek ki Deniz Baykal'ın düşmanı aynı zamanda CHP'nin düşmanları oldukça sevinmiş. Lafa bak Baykal sayesinde CHP'nin oyu artmıyormuş. Bu şekilde düşünen insan yolda para bulan çocuğun sevinci ile aynı sevince sahip olmuş. Baykal kadar dürüst bir siyasetçi var mı? Teknoloji öyle gelişti ki seni alıp istemediğin kişi ile yan yana istediği şekilde getirir. Bu gün bu olayın patlak vermesi korkudan olacak ki anayasa değişikliği gibi hassas konuların gündeme geldiği zaman. Korkaklar ancak böyle komplolar kurarlar. Namussuzlar ancak böyle komplo kurarlar. Büyük insan Türkiye'nin İkinci adamı İsmet İnönü Paşanın dediği gibi “Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” Ne yazık ki ülkemizde namussuzlar daha cesurlar.
"dürüst" ve namuslu ...aile babası deniz baykal...hadi ergenekonun avukatlığını yapmasını...
sivil anayasaya karşı çıkmasını...
açılımlara karşı cengaver olmasını geçtik....vs.vs.
ama...
kaset hakkında da bir yalanlamada bulunmadı...
iki haftalık bir olay dedi...demek ki son iki haftada yemiş bu naneyi...
ismet inönüyü bilmem ama....namus konusunda zaafları olan birr liderin suç üstü yakalanması sonucu...sanki çok namusluymuş gibi...
gerçek namuslu hükümete iftira atması ve bu konuda baya cesaretli olması...gerçekten ilginçtir...
"yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" atasözü...bu durum için söylenmiş olsa gerek....:8[1]::8[1]:
olaya inanmıyorum arkadaş. görüntüler bana çokta gercekci gelmedi.
uzman bilir kişi çıkıp bunu onaylamadıkça kimse bana inandıramaz. kim yaptı neden yaptı bilemem ama olay bence KOMPLO.....
ibalaban
11-05-2010, 22:23
"dürüst" ve namuslu ...aile babası deniz baykal...hadi ergenekonun avukatlığını yapmasını...
sivil anayasaya karşı çıkmasını...
açılımlara karşı cengaver olmasını geçtik....vs.vs.
ama...
kaset hakkında da bir yalanlamada bulunmadı...
iki haftalık bir olay dedi...demek ki son iki haftada yemiş bu naneyi...
ismet inönüyü bilmem ama....namus konusunda zaafları olan birr liderin suç üstü yakalanması sonucu...sanki çok namusluymuş gibi...
gerçek namuslu hükümete iftira atması ve bu konuda baya cesaretli olması...gerçekten ilginçtir...
"yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" atasözü...bu durum için söylenmiş olsa gerek....:8[1]::8[1]:
.
Olay çok çirkin. Deniz Baykalın bulunduğu makamda sen de olsan karşı koyamazsın. Savunma yapamazsın. İstifa emekle ve kendisini savunmamakla kabullenmiş mi oldu? Baykalın hangi namussuzluğunu gördünde namus konusunda zaafları olan bir lider diye söz ediyorsun. Bir insanın düşüncesini beğenmezsin ama böyle basit suçlamalarla bir yere varılmaz.
olaya inanmıyorum arkadaş. görüntüler bana çokta gercekci gelmedi.
uzman bilir kişi çıkıp bunu onaylamadıkça kimse bana inandıramaz. kim yaptı neden yaptı bilemem ama olay bence KOMPLO.....
hocam adam çıktı kendi ağzı ile dediki olay öyle seneler önce olmuş bişey değil 2 haftalık bi şey dedi daha ne söylenmesi lazım yapmayan kişi çıkar erkek gibi ben böyle bi şerefsizlik yapmadım bana bu iftirayı atan şerefsizlerden hem dünyada hem ahirette hesap soracağım der ama nerde adam 2 haftalık bi mevzu deyip tamamen kabullenmiş durumda erbakan hocanın tayyib erdoğanın abdullah gülün bülent arınçın bülent ecevitin tansu çillerin neden kaseti yok adam resmen ve alenen bu zinayı yapmış görüntülerdeki kesinlikle kendisi ha yatağın üstünde yorganın altında neler olmuş onları bilmiyoruz göstermemişler ama baykal ve nesrin baytokun zina yaptıkları apaçık ortada bu kadarda kör olmayalım lütfen selam ve dua ile
.
Olay çok çirkin. Deniz Baykalın bulunduğu makamda sen de olsan karşı koyamazsın. Savunma yapamazsın. İstifa emekle ve kendisini savunmamakla kabullenmiş mi oldu? Baykalın hangi namussuzluğunu gördünde namus konusunda zaafları olan bir lider diye söz ediyorsun. Bir insanın düşüncesini beğenmezsin ama böyle basit suçlamalarla bir yere varılmaz.
doğru diyosun da...
ve hatta ben baykalı iyi bir aile babası ve iyi bir dede bilirdim........
ama o bu kaseti yalanlamadı...iki haftalık bir mevzu dedi...namus konusunda zaafları var demem bundan...pirelenmem bundan...
heralde istifa edecekti...türk milletinin ve seçmenini tepkisini başka türlü nasıl dindirecekti...
gözleri gören ve kulakları işiten her chp seçmeni...tabi ki baykalı ayıplayacak...
bugün karısını aldatan...yarın türk halkını da aldatır....
yoksa dediğin gibi...tabiki farklı düşünürüm baykal'la....(ama sorun bu değil...)
ve ben baykalı görüşlerinden dolayı bu memlekete "yük" sayarım...her türlü olumlu icraatın önüne set olmasıyla bilirim...
şunu da diyeyim...asla ben baykalın böyle bir sonla bitirilmesini istemezdim...üzülmedim desem yalan olur...çünkü sandıkta bitirilmesi çok daha onurluca olurdu...diğer türk halkına ters düşen partiler ve liderleri gibi...(dyp...anap vs vs...)
bu kaseti yayınlayanların sarıgül e yakın kişiler olması ihtimali vardır bence...neden olmasın... öte yandan oldum olası hiç desteklemediğim biri idi lakin bu şekilde siyasi hayatının sonlanması acı olmuş... selametle...
yakupyurt
12-05-2010, 11:55
erdal kardeş senin masum dediğin partiler bugün ülkemizde en büyük soygunu gerçekleştiren parti başkanıdır vede masum değildirler üklemizde satılmadık yer kaldımı küçük bey amerikada yasıyor rtenin yarısı amerikada burda kalanlara yer ayarlıyor sende burda bir baykal sakızı bulmuşssun iki yıl çiğnersin artık sana tavsiyem akp yi çok iyi arastır baykal olayıda okuyup üflenerek yapılan vir videodur sen akp ye şak şak diye devam belki bir gün bu videonun basrolunde sen oynarsıhn
gacvokem
12-05-2010, 12:27
erdal kardeş senin masum dediğin partiler bugün ülkemizde en büyük soygunu gerçekleştiren parti başkanıdır vede masum değildirler üklemizde satılmadık yer kaldımı küçük bey amerikada yasıyor rtenin yarısı amerikada burda kalanlara yer ayarlıyor sende burda bir baykal sakızı bulmuşssun iki yıl çiğnersin artık sana tavsiyem akp yi çok iyi arastır baykal olayıda okuyup üflenerek yapılan vir videodur sen akp ye şak şak diye devam belki bir gün bu videonun basrolunde sen oynarsıhn
:D neyse son yazıma edit yapim bende kalsın ne olur ne olmaz ,:D
bence baykal bedel ödüyor avukatlıgını yaptıgı ergenekonun işi bu baykal bu süreçte basarısız oldu ve buda tasviye surecı olabılır
baykalı kullandılar...
ve baktılar ki baykalın tüm çırpınışlarına rağmen..ergenekoncular hala içerde...sivil anayasa da gümbür gümbür geliyo...
baykalın yetersizliğini gördüğler ve ....kaldırıp attılar...
kaldırıp atanlar tabiki yakın çevresi ve ergenekonculardır...:)
hallederiz
12-05-2010, 16:13
adam sadeece genel başkanlıktan istifa etmiş gerisi duruyor..sıkıysa chp'den ve milletvekilliğinden istifa etse ya
Sizler bu dönen dolaplara ve sayın baykala inanıyormusunuz...
Sayın deniz baykalın en büyük özelliklerinden biri haksız olduğu bütün konularda yavuz hırsız misali kamu oyunu inandırmasıdır. geriye dönüp bir bakın bütün icraatları böyledir. son örnek yeni anayasa taslağı için İktidar gel beraber bir anayasa taslağı hazırlıyalım dedi görüşmeyi bile kabül etmedi. baktı iş ciddi ciddi gerçekleşiyor 3 maddeyi çıkar geri kalan maddeleri geçirelim dedi oda olmadı her zamanki yaptığı gibi anayasa mahkemesinin kapısı gözüktü sayın baykala. ve bu son kamu oyuna sızan ilişkisi. Bir basın toplantısı düzenleyip hükümeti suçladı. farkındamısınız sayın baykalın özel hayatı da olsa kimse bu gayri ahlaki ilişkiyi konuşmuyor, sızıntının ahlaki olup olmadığını komployu kimin yaptığını konuşuyor.
sayın baykalın internetteki yayınını izlemedim. konuşulanlardan anladığım kadarı ile sayın baykal evli ve partisinden bayan milletvekili ile ilişkisininin görüntüleri olduğunu anlıyorum. Baykal bir partinin lideri, hemde namus timsali kesilen ve atatürkün partisine sahip çıkan partinin lideri. Topluma örnek olacak bir lider, sen kalk partiden bir hanımla ilişki kur sonra ahmedi mehmedi basına sızdırdı diye suçla. yahu hırsızın hiçmi suçu yok.
Hayasızlıkla şerefsizlikle suçladığı kişiler kim. haber değeri taşıyan, evli ve siyasi bir partinin namus timsali liderimi, yoksa bunu basına sızdıran kişilermi. eğer eşi ile olan özel ilişkisini çekip basına dağıtılsa bende sizinle beraber o kişileri şerefsizlikle ve hayasızıkla suçlardım. baykal çıkıp ya kusura bakmayın bana inananlar, uçkuruma sahip çıkamadım böyle bir yanlışlık yaptım istifa ediyorum dese daha şerefli bir iş yapmış olurdu.
hepinize saygılar.
şimdide açlık grevine başlamışlar.sanki yüz kızartıcı bişey için değilde,vatanı kurtarmış biri gibi,dalkavukluk ediyorlar....
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz.
Muhalefet ve iktidar şu anda ikisde bu olaydan paylarını alıyorlar. AKP şu an kürt acılımı ile kaybettiği oyları geri topluyor nasılmı kurt acılımna karşı cıkan muhalefet lideri Türk aile kurumuna saygı duymayan zina yapan bir lider konumuna geldi ve temiz lider koltuğunda yine tayyip kaldı.
Baykal napıo uckuru ile yine muhalefetlik. Yok bu kaseti AKP çektirdi onlar internete verdirdi yok fettullah gülen amerika deyip ortalıkta yıne. Şu andada resmen Küçük emrah rolunde ve yaptığı sankı doğruymuş gibi kendine haksızlık yapıldığını göstermek için yok aclık grevi yok imza kampanyası vesayre. Deniz baykal gitsinde ben başkan olayım düşüncesinde olan Kılıçdaroğlunun bile yuları çekilmiş sıkıca bağlanmış durumda nerdeyse bayklada AKP yi kötü gösterip bu işten daha karlı çıkacak.
Bizde burda birbirimizi yiyecez. Sessizden de saadet gelio haberiniz olsun.
Biz burda bu konu hakkında düşüncelerimizi medeni bir şekilde paylaşıyoruz.
Yukarıda yazdıklarım benim bu konu hakkındaki düşüncelerim. nesini tartışayımki olay gayet açık ve net. zaten kamu oyunda tartışılıyor, bu yayınları çekip kamu oyuna servis edilmesinin etik olup olmadığı. Amerikada ve dünyada kamu oyuna mal olmuş bir çok siyasi liderin ve cumhurbaşkanının bu tür yayınların sonrası çıkıp ta istifa etmelerini hepimiz biliriz.
Şayet kamu oyuna mal olmuş bir liderseniz yaşam tarzınıza dikkat etmek zorundasınız. Hatırlarsanız sayın Tayyip Erdoğan ananıda al git dediği zaman nasıl kıyametler koparılmıştı.
Ki bu Sayın Baykalın olayı Ahlak kurallarımızla ne kadar bağdaşır bunu sizlerin ahlak anlayışınıza bırakıyorum.
Toplumu ve ül***i yönetmeye talip kişilerin davranışları, bizlere onların karakterleri hakkında fikir edinmemize yeterlidir kanımca.
Biz erkekler hayatımızda bu tür yanlışlıklar yapmışızdır çoğumuz, ama mertcede getirdiği olumsuzlukları kabül etmesini hatamızı başkasının sırtına yüklemeden bilmeliyiz.
Hepinize saygılar.
xp_n3r00
12-05-2010, 22:58
olay bence çok farklı bunun altında kesin bir şeyler var neden şimdi baykalın bileti kesildi bence çok farklı şeyler var yoksa bu baykal gitmezdi
Baykal'ı yönlendirenler, medyayı yönlendirenler, insanları yönlendirenler ve Türkiye ve dünyayı yönetmeye çalışan Masonların işi olabilir mi acaba
veyselbakan
12-05-2010, 23:09
valla ben onu bunu bilmem bir kere karizma gitti bırakın bir parti başkanını bir vatandaşın dahi bu tür görüntüleri çıksa yazılsa ve çizilse insan içine çıkamaz ama yapmayacaksın arkadaş sen burada her gün göz önünde bulunan bir insansan yaşam tarzına ve hareketlerine dikkat edeceksin olay bu kadar basit yanlız konu ile alakalı değil benim merak ettiğim berlisconinin bir sürü vukuatları çıkıyor kırmadığı ceviz kalmadı ama adam hala yerinde:)
:D
berlisconinin bir sürü vukuatları çıkıyor kırmadığı ceviz kalmadı ama adam hala yerinde
berlisconi inkar edip kıvırtmıyorki delikanlı gibi söylüyor. aradaki fark...
yakupyurt
13-05-2010, 00:08
berlisconi ve rte iyi arkadaştır onada bişiler bulaşmasın belkide yakında görürüz kirli işler dönemecindeyiz allah sonumuzu hayır etsin