Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Çocugum oldu
Arkadaşlar 18.05.2010 Tarihinde 12:10 geçe bir kızım oldu.Bunun sevincini sizlerle bu gece paylaşmak istedim Adı Nehir Yılmaz Oldu :) Darısı tüm herkesin başına.Çok guzel bir duygu baba olmak
ŞAVKÇI09
20-05-2010, 02:16
Hayırlı olsun abi,Allah analı babalı büyütsün.ileride inş vatanına milletine en azından insanlığa faydalı bir birey olur inşallah.....
beydemir
20-05-2010, 03:26
ALLAH analı babalı büyütsün. sular gibi uzun ömrü olsun.ALLAH ömrü boyunca mutluluk sağlık ve huzur ihsan eylesin . bu dileğe amin diyen herkesin cocuğuna ve torununada aynı şeyleri ihsan eylesin.AMİN
vayy vayyyy :) çok sevindim serkan.
Allah sağlıklı, analı ve babalı büyümeyi nasip etsin nehire.
ismide çok guzelmiş...
kardeşim gibi gördügüm serkana ALLAH analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah birde belki dünürşü olurz belki:common001:
Allah analı babalı büyütsün.İnşallah mutlu günlerinide görürsün üstadım.
gacvokem
20-05-2010, 09:30
Gözün aydın kardeşim , Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin,
bu arada uykusuz gecelere hazırlıklı ol, çocuklar2 yaşa kadar uğraştırır bişe kafana atakılırsa foruma aç bizlerde baba olarak tecrübelerimizi senle paylaşalım
yalcinticaret
20-05-2010, 09:41
Arkadaşlar 18.05.2010 Tarihinde 12:10 geçe bir kızım oldu.Bunun sevincini sizlerle bu gece paylaşmak istedim Adı Nehir Yılmaz Oldu :) Darısı tüm herkesin başına.Çok guzel bir duygu baba olmak
ilk önce tebrik ederim ve hayırlı olmasını dilerim.
Allah acılarını göstermesin ne sevimlidr hele kız çoçuğu ben kzı bulamadım o ayrı :)
serkan patron aynı zamanda seninle yaşıtız bende de iki oğlan var 5 ve 1,5 yaşında şimdi bunu niye yazdım
yaz<dım çünkü DÜNÜR olabiliriz sen bu konuyu bi :49: nasip ne dersin :8[1]:
saygılarımla
veyselbakan
20-05-2010, 09:53
kardeşim gözün aydın allah analı babalı büyütsün nehir gibi duru ve uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah nasipse 25 gün sonra bizim oğlanda geliyor :))
yargıç_1
20-05-2010, 10:17
Allah analı babalı büyütsün Allah hayırlı bi evlat olmayı nasipetsin
orun0774
20-05-2010, 10:30
Allah analı babalı büyütsün işallah.bendede iki tane kız var.kız babası olmak apayrı bir duygu.
allah analı babalı büyütsün.inşallah vatana ve millete hayırlı bir evlat olur.
antepli_mert
20-05-2010, 12:34
ALLAH analı babalı büyütsün
muslum-baba
20-05-2010, 12:35
analı babalı buyusun ayakları düz bassın
allah analı babalı büyütsün başka mürvetlerinide göstersin inşallah muutluluklar
allah analı babalı büyütsün...tebrik ederim... bahtı açık olsun inşallah...
darısı başımıza... :) selametle...
Allah analı babalı büyütsün ....
ALLAH uzun ömürler versin.
necatikasikci
20-05-2010, 14:00
ALLAH sağlıklı uzun ömür versin sizler le birlikte
Allah analı babalı büyütsün..
allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin
allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin
Allah Sağlıklı bir yaşam nasip etsin .
Serkan kardeşim Allah analı babalı büyütsün.İnşaallah kaderi güzel olsun.
ALLAH Analı Babalı büyütsün
Allah , analı babalı büyütsün abi.. :)
Allaha hayırlı uzun ömür versin inşallah
saglıcakla büyütün
selametle
Allah hayırlı bir evlat olarak yetiştirip mürüvvetini görmeyi nasip etsin. Kız evlat ayrı bir güzeldir. Bir erkek 2 kız evladım var. Erkek somurtkan, "nasıl olsa beni sevmek zorundasınız" edasında. Kızlar ise kendisini sevdirmek içim çırpınır durur. Ümit ederim Nehir Hanım gürül gürül çağlayıp akar.
Seferihisarlı
20-05-2010, 21:08
Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun ..
kellebekir
20-05-2010, 23:16
Allah analı babalı büyütsün kardeşim
pencere77
20-05-2010, 23:25
Allah analı babalı büyütsün...:)
serdar kardeşim öncelikle anası babası başında ve onların korumasında nehirin hayırlı bir evlat olarak büyümesini ALLAHtan dilerim..kız çocuklarının 1,5 yaşından itibaren olan tatlılıkları ve şirinliklerine sende şahit olacaksın.çok güzel ve sevecen oluyorlar ben iki kızımla bunları yaşadım ALLAH inşallah sanada yaşatır yaşatacaktırda..bir iki yıl sonra ona bir kardeş verdinmi evin havasının daha banbaşka olacağını göreceksin aynı zamanda iki arkadaş gibi büyüdüklerini...nehire sağlık ve sıhhat dilerim..
Gözün Aydın Olsun.Allahım Analı Babalı Sağlıklı Büyütsün
ALLAH bağışlasın,analı babalı büyütsün
Senin adına çok sevindim kardeşim hayırlı olsun
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH
:praying:
kanberoğlu
21-05-2010, 01:15
Allah analı babalı büyütsün.herşey gönlünüzce olsun. saygılar.
Özgür Erge
21-05-2010, 01:16
hayırlı olsun abim baba oldun vay bee nerden nereye neyse allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin..
barbarconan
21-05-2010, 02:40
caglar684
21-05-2010, 11:04
Mükemmel bir duygu.Tebrik ederim. Bende 2 yıl önce yaşadım bu duyguyu.
Tebrikler şansı bahtı açık olsun kız çocuğu bambaşka olur sekan kardeşim benimde bir kızım var bu sene 18 ne girdi zaman ne çabu geçiyor anlamadım küçükken tadını çıkar :photo:çok sevimli tatlı olur kız çocukları Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun
aliharbiye
21-05-2010, 12:15
canım kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah, allah analı babalı büyütsün allah rızkını versin uzun ömürler dilerim gözünaydın saygılarımla aliharbiye
Allah analı babalı büyütsün.Allah uzun ömürler versin:clap2::
dursun66
21-05-2010, 17:31
nehire uzun ve mutlu yıllar dilerim....
Tüm herkesten guzel dilekler için teşekkurler
19 mayıs bayramına bir gün kala.....
desene iki bayramı bir arada yaşamışsınız....
allah analı babalı büyütsün arkadaşım...........:)
muhteşem
21-05-2010, 19:39
patron kaç kez telefon açtım bakmadın alacagın olsun canlı tebrik edeyim dedim geçit vermedin
saglıcakjla buyut emi:)
Allah analı,babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun inşallah
digital_52
21-05-2010, 20:39
ALLAH analı babalı büyüksün
yalcinticaret
21-05-2010, 20:59
Tüm herkesten guzel dilekler için teşekkurler
:sunglasses2: dünür olayını görüşemedik daha serkan patron :8[1]:
1970divrigi
21-05-2010, 23:29
Ustam Allah analı babalı büyütsün ve devlete millete faydalı olsun inşallah
gungor1976
22-05-2010, 01:03
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nehir kızımıza sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum...
Usta Allah analı babalı büyütsün.herşey gönlünüzce olsun. saygılar.
asker_31
22-05-2010, 01:32
Allah analı banalı büyütsünn bahtı açık olsun....
:sunglasses2: dünür olayını görüşemedik daha serkan patron :8[1]:
İyide bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır demişler herkes istiyor daha 4 gunluk bir bebek:)