PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılıçdaroğlu Konuşuyor (Canlı)

veyselbakan
22-05-2010, 16:23
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Kılıçdaroğlu, yoğun kalabalık içerisinde zorlukla kürsüye ilerledi. Partililerin coşkulu sloganları altında konuşmasına başladı:

"Geliyorum, iktidara geliyoruz. Yolsullların, ezilenlerin haklarını korumak için geliyoruz. Mustafa Kemal'den İnönü'ye Ecevit'ten Baykal'a kadar bize bırakılan görkemli tarihin altında iktidara taşıyacağız. Hepinizi en içten duygularla selamlıyorum.

İki olay yüreğimizi burktu. Baykal'a yapılanların failleri bulunmadı, faiileri bulunması, bnoynumuzun borcudur. Hükümete düşen eğer içinde değilse failleri bulmaktır. Yoksa biz iktidara gelince hesabı soracağız.

İkincisi Zonguldak'taki acıdır. Recep Bey ölüm bu mesleğin kaderidir diyor. Başka yerde kader olmayan Zonguldak'ta kader oluyor.

Onların kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. İş güvenşiği nedir biz onlara öğretecğiz. Bu işçilerimizin bir sorunu daha var. bu işçilerin tamamı taşeon işçisi. Taşeronu ortadan kaldıracağız. Kamuda çalışan hiçbir işçi yaşamı boyunca asgari ücrete mahkum olmayacak.

Zonguldaklılara sesleniyorum. Kurultaydan ilk Zonguldak'a gideceğim. Başbakan geçen gün ülkede yönetmekte zorlandı. Kasımpaşalı dedikoduyla uğraşmaz. Belaltı vurmazlar. Kasımpaşa ünvanını geri almak da Kasımpaşalılara düşüyor.

Birileri talimat veriyor bunlar yapıyor. Taşeron iktidara izin yok. Halk için halkla mücadeel edeceğiz.

Yatağa aç çocuk girmeyecek. Yolsullluğun, rüşvetin sonunu getirmek bize nasip olacak.Demokrasi çıatasını yükselteceğiz.

DGMleri kaldırdılar, özel mahkemelerde aynıları yaptılar. Özel yetkili mahkemelere son vermek bize düşüyor.

Dubaiye gidip 1 milyar dolara ülkenin onurunu masaya sürdüler. Bütün kongre üyeleri dfüğmye basıyor. Uzun yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Yürüyüş değil iktidara koşuyoryuz.

Mustafa Kemal ve arkadaşları önce halk dedikler. İlk sözümüz halk olacak
olacak halkla birlikte yürüyeceğiz.
CHP Kuvai Milliye demektir. Müdafayi Hukuk demektir. Anafartalar'dır, Conk Bayırı'dır, İzmir'de Hasan Tahsin, Lozan'da İnönü'dür, tuttuğpyunu koparırı. Erzurum'da Nene Hatu , Antep'te Sütçü İmam'dırç. Genelerinde bu vardır.

Değişimcidir ve devrimcidir. Değişimi ve devrimi sıoonuna kadatr gideceğiz. Korku imparatorluğu değil sevgiyi egemen kılacağız. Kardeşçe beraber olacağız.

Düşmanınız kindir diyen felsefeyi sonuna kadar götüreceğiz. Kardeşçe yaşayacağız.

AKP'yi istediği ekonomik politikaya bakın. Üretmeyin diyorlar, fabrikalar çalışmayın diyorlar. Yeniden üreten Türkiye'yi kuracağız.

Çağdaşlığın gereği neyse gerekeni yapacağız. Sanayici artık bu ülkenin kamu görevlisidir. Onun önünün biz açacağız. Bütün bürokratik engelleri biz açacağız. Organize sanayi bölgelerinde yatılı meslek liselerini kuracağız. Mezun olduğunda işi hazır olacak.

Bu ülkede önce kendi sanayicinizi destekleyeceksiniz. Neden dışarıdan daha pahalı otobüs alıyorsunuz. Ortadoğuyu beskleyecek ovalırımız var. Bütün Türkiye'nin bu gerçeği bilmesi lazım.

Üreticinin ödüllendirildiği düzeni getireceğiz. Türkiye'nin en büyük sorunu nedir? İşsizlik. Üniversite mezunları arasında işsizlik yüzde 30'lara çıktı. İşsizlik sorunu çözüldü mü? Recep Bey'in çözümü var. Herkes bir işçi alsa sorun çözülür. Çünkü ekonomi nedir bilmiyor. Ekonomi bilmeyen birinin ül***i yönetmesine razı mısınız? O zaman bunları alaşağı etmeliyiz.

Her üniversite bitiren iş bulacak diye bir şey yok diyor Recep Bey. Fakir fukaranın gemileri mi var? Verdiği sözü tutmayan yiğit değildir. 6 dakika önce.. [

wtwt99
22-05-2010, 18:26
hiç samimi gelmedi atıyor boş vaadler veriyor

ercişsat
22-05-2010, 19:26
bakalım ilerki zamanlar göstrecek kılıçlarmı çekilir denizlermi köpürür beli olacak.

aliharbiye
22-05-2010, 19:40
oy potansiyeli ile aldı hayırlı olsun umarım dediklerini uygular gerçi pek inandırıcı gelmiyor ama zaman herşeyi gösterecektir muhakkak bakalım ileriki zamanlarda ne yapacak saygılarımla aliharbiye

mustafa22
22-05-2010, 20:54
Kılıçdaroglu bu ülke için çok iyi şeyler düşünmekte ve söylediklerinin hepsini yapacağına inanıyorum hayırlı olsun

Hikmet™
22-05-2010, 21:09
Şimdi birşey diyecem ama bizim üyelerimiz hemen konuyu polemiğe ve kavgaya çıkaracaklardır eminim nese hiç sölemeyim ama şunu sölesem birşey yok inşallah hayırlı olur chpli değilim ama hangi partiyi desteklediğimide sölemem

şaşkın_75
22-05-2010, 21:24
iyi bişey ama bişeyler yapmaya calışyorlar var bişeyler secimler yaklaşıyo

şaşkın_75
22-05-2010, 21:25
hep beraber göreceğiz arkadaşlar

gacvokem
22-05-2010, 21:34
çok mantıklı şeylerden söz etti bence umut vercek memlekete hayırlı olsun ,deniz baykal gibi değil toplumun herkesmini kucaklayacak bir genel başkan

digital_52
22-05-2010, 21:49
1000 oyum olsa vermem yaw böylelerine nerde projesi göstersin boş yere vavadler

Volkan
22-05-2010, 21:52
Deniz baykal İstifa ettiğinde aday değilim kesınlıkle olmuyacam timsah gözyaşları döken bu adam değilmiydi.

Nerde ölüm oruçları hepside soluğu kebapcıda aldılar. Nerde imza toplayanlar nerde cıkıp eylem yapanlar hepsi birden kayboldular.

Baktılar gördüler kamuoyu yemedi yaptıkları dümeni. Deniz Baykalı koltuğundan indiren gurubun başında kılıçdaroğlu ve chp partisi var.

Söylediği sözleri herkez söylüyor. vaatleri vermek değil yerıne getirmek önemli.

Kılıçdaroğlu yerıne CHP nin içinden medyayla haşır neşir olamamış karakter olarak daha asil bir adam beklerdim. CHP bu isimle kaybetmeye yine mahkum.

Ayrıca bu adamın PKK yanlılarını acık bir dille muhalefet olsun die savunduğunu biliyoruz dahada söze gerek yok. Ayrıca dün baykalın arkasında olup sonrada böle bir pis oyunu yapan bir kişiden hayır beklenirmi.

Tüm türkiye biliyor baykalı kendı partisi koltuğundan etti ve o tuzağı kendı partisi kurdu. Dahası varmı ya. Neden bu partinin başına doğru dürüst birisi gelmio hep muhalefet partisi olarakmı kalmak istio.

Ayrıca sol birleşecekmiş bu birleşmeler hikaye demekki hala kendilerine guvenemıolar.

AKP yine tek başına iktidar gelecek zaten erdoğanın karşısında kılıçdaroğlu siyaset konusunda koskocaman sıfır. Zaten erdoğanda bunu acık ara diel getird.

Bende bakıyorum şöle kılıçdaroğlu chp Yİ TAŞIYACAK BİR ŞAHSİYET DEĞİL.

digital_52
22-05-2010, 21:54
valla kimse kızmasın amam volkan ustanın da dediyi gibi bu tip insanlara güvenmiyorum AKP dende şaşmıyorum

gacvokem
22-05-2010, 22:41
kılıçdar oğluyla çok şey değişecek memlekette buna hazırlıklı onunmalı , millet fakir fukara edebiyatıyla iktidara gelenleri unutmadı, v, benim gibi oy kulanmayan milyonlar sandıkta , her şeyi netleştirecek ,

hilalyıldız
23-05-2010, 01:34
S.A.Başkanlar değişince bir şey olmaz.Zihniyet değişmesi lazım sav,anadol v.s. gibi halka tepeden bakan zihniyet oldukca bir şey yapacağına inanmıyorum.Dersim konusunda yaptığı kıvırtmayı unutturamaz millete.Buda ergenekon örgütünü savunuyor,darbeci cuntacı zihniyetin savunucusu.AEO.

Volkan
23-05-2010, 01:58
S.A.Başkanlar değişince bir şey olmaz.Zihniyet değişmesi lazım sav,anadol v.s. gibi halka tepeden bakan zihniyet oldukca bir şey yapacağına inanmıyorum.Dersim konusunda yaptığı kıvırtmayı unutturamaz millete.Buda ergenekon örgütünü savunuyor,darbeci cuntacı zihniyetin savunucusu.AEO.

bak dersimi unutmuştum. daha kıvırdığı çok konu vardır.

Taşörenliği bu ül***e kendileri getirdiler. Üniversiteliler iş bulacakmış fabrikalar üretecekmiş Devrim olacakmış Devrimciler gelecekmiş.

Kendi ağzıyla dio devrimciler gelecek yetiştirdikleri PKK lıı devrimcileri günyüzünemi çıkacak.

Ah kılıçdaroğlu bu ülke yemez bunu.

Bir sonraki seçimde sıralama

1.AKP

2. Saadet (Belki birinci olacak)

3. MHP

4 CHP (Belkide 5 nci)

erdal05
23-05-2010, 04:47
%10 barajını düşürmek konusu dışında hiç yeni bir şey demedi gandi kemal....
dolayısı ile....
ne başörtüsü sorununu çözecek bir bakış açısı ...
ne ergenekonu dışlayacak cesareti...
ne sivil anayasayı savunacak birikimi...
ne de demokratik açılımları destekleyecek...yüreği var...
...
welhasıl...chp cenahında...hamam da...tas da aynı...:)

hilalyıldız
23-05-2010, 10:04
%10 barajını düşürmek konusu dışında hiç yeni bir şey demedi gandi kemal....
dolayısı ile....
ne başörtüsü sorununu çözecek bir bakış açısı ...
ne ergenekonu dışlayacak cesareti...
ne sivil anayasayı savunacak birikimi...
ne de demokratik açılımları destekleyecek...yüreği var...
...
welhasıl...chp cenahında...hamam da...tas da aynı...:)
S.A.:45::present::8[1]:AEO.

erdal05
23-05-2010, 14:01
bir günde...18 yıllık liderlerini terkeden...unutan....onu arkadan bıçaklayan bir partiden...türkiye'ye hayır gelir mi allahını seversen...:)

fakara
23-05-2010, 14:35
yalancıya inananlar yalancıya oy verenler.yalan söylemekten ve kendisini kandırmaktan vazgecemezler.1000 oyum olsa asla oy vermem

gacvokem
23-05-2010, 15:48
yav bir durun daha dün bir bugün 2 acele etmeyin ülkede çok şey değişecek :D, bakın göreceğiz beraberce, bakın varan 1 baykal gitmez dediniz gitti, daha çok güzel günler göreceğiz.
şuna karşıyım kılıcdar oğlu pkk desdekcisi yok sgk batırmış falan filan kalıplaimış klişe laflar bunlar , şimdiye kadar bunar vardıda niye ısbatlanmadı taraftar medya ne güne duruyordu ,bunlar ucuz numaralar millet artık yemiyor bu tür iftiraları zaman değişim zamanı bölücülk değil diyorum bu ülke için bir ışık olacağını hısediyorum selam vede saygılar.

*******yalancıya inananlar yalancıya oy verenler.yalan söylemekten ve kendisini kandırmaktan vazgecemezler.1000 oyum olsa asla oy vermem********

unutmadan yalacı muhabeti falan filan girmeyin bence yoksa burda baya belge sıralarım ama forumun yapısına ters olduğu için yapmıyorum,i bu zihniyet zaten yalancılara talancılara oyverdiği için onların veballerinede ortak olmuştur izlerken kimlere oy vermışsiniz iki defa düşünürsünüz...
bu zihniyet diyorum diğerlerini ayrı tutuyorum

baretta29
23-05-2010, 16:22
Tok acın halinden anlamaz bu yüzden işi tıkırında olanlar tabiki akp diyecek baykalın gitmesi bu memleket işin hayırlı olmuştur.Ben chcp li degilim ama kılıçdaroglu gibi insanaların bu memlekette bazı şeylerin degişeceginin sinyalini vermiştir umarım memlekete hayırlı olur.Bu memlekette namuszuzlar kadar namuslularda söz sahibi olmadıgı sürece bu hep böyle devam edecek ben işçi yim alın teri döküyorum ve bu memlekette asgari ücret zammı yıllık ne akdar yapılıyor akp diyen arkadaşlar baksınlar fazla detaya gerek yok.Vekillerin maaşı ne kadar yorum sizlerin, fazla söze gerek yok............

erdal05
23-05-2010, 23:19
yandaş medya kemal'e demiş ki........"-oğlum benim adım kemal...senin adında kemal...
bundan sonra senin adın..."gandi kemal" olsun..."...:8[1]::8[1]:

Özgür Erge
24-05-2010, 01:29
Zamanı gelince ögrencez elbette..

veyselbakan
24-05-2010, 09:50
Tok acın halinden anlamaz bu yüzden işi tıkırında olanlar tabiki akp diyecek baykalın gitmesi bu memleket işin hayırlı olmuştur.Ben chcp li degilim ama kılıçdaroglu gibi insanaların bu memlekette bazı şeylerin degişeceginin sinyalini vermiştir umarım memlekete hayırlı olur.Bu memlekette namuszuzlar kadar namuslularda söz sahibi olmadıgı sürece bu hep böyle devam edecek ben işçi yim alın teri döküyorum ve bu memlekette asgari ücret zammı yıllık ne akdar yapılıyor akp diyen arkadaşlar baksınlar fazla detaya gerek yok.Vekillerin maaşı ne kadar yorum sizlerin, fazla söze gerek yok............
:present::present::present::present::present::present::present::present:

asker_31
25-05-2010, 17:15

haydar baş'ta asgari ücreti 2000 tl yapacakmış dedi.. diye ona mı vercez yani

vekillerin maaşı çok diyorsun ama kemal bey istanbul seçimlerinde yırtık ayakkabı ile geziyor bu nasıl olacak...