PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor Süper Lig'de

veyselbakan
24-05-2010, 11:10
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Bank Asya (Only the registered members can see the link) 1. Lig'den Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e yükselen Konyaspor (Only the registered members can see the link)'da büyük sevinç yaşanıyor. Ekstra play-off'larda Altay (Only the registered members can see the link) ile 2 - 2 berabere kalmasına rağmen puanını 7'ye çıkararak ismini Süper Lig'e yazdırdı.

Puan usulu ile oynanan maçlarda Adanaspor ve Karşıyaka (Only the registered members can see the link)'yı mağlup eden yeşil - beyazlılar, grubun son maçında Altay (Only the registered members can see the link) ile 2 - 2 berabere kalarak grubu 7 puanla zirvede tamamladı. Bu sonucun ardından Konyaspor (Only the registered members can see the link), Karabükspor ve Bucaspor (Only the registered members can see the link)'un ardından Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e çıkan üçüncü takım oldu.

(CİHAN)

*** Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e Yükselen Konyaspor (Only the registered members can see the link)'da Büyük Sevinç ***

Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e yükselen Konyaspor (Only the registered members can see the link)'da büyük sevinç yaşanıyor. Teknik Direktör Ziya Doğan (Only the registered members can see the link), takımı Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e çıkardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, uzun uğraşların ardından Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, "Aslında bu takımın daha önceden Süper Lig'e çıkması gerekiyordu. Ama zorda olsa ekstra play-off'lar sonrasında mutlu sona ulaştık. Camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Ziya Doğan (Only the registered members can see the link), aslında Konyaspor (Only the registered members can see the link)'da görev almak istemediğini itiraf ederek, "Başkan çok büyük baskı yaptı. Bende kabul etmek zorunda kaldım. Bu dönem Konya (Only the registered members can see the link)'da çok şeyler değiştiğini gördüm. Her şey oldukça profesyonel olmuş. İlk başlarda takımın başına geldiğimde oyuncuların psikolojik çöküntüsü vardı. Onları düzelttik sonra inandırdık ve sonuçta Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e yükseldik." dedi.

Konyaspor (Only the registered members can see the link)'un iki golünü kaydeden Ramazan da, Turkcell (Only the registered members can see the link) Süper Lig'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Futbolu Altay (Only the registered members can see the link)'da başladığını hatırlatan Ramazan, "Artık Konyaspor (Only the registered members can see the link) için oynuyorum. Onların başarısı için çalışıyorum. Sonuçta ekmek yediğimiz yer önemli. Ailemin yanına İzmir (Only the registered members can see the link)'e tatile gideceğim." dedi.

Altay (Only the registered members can see the link) Teknik Direktörü Güvenç Kurtar da, Konyaspor (Only the registered members can see the link) karşısında son ana kadar galibiyeti aradıklarını; ama bunu başaramadıklarını belirterek, Süper Lig'e yükselen Konyaspor (Only the registered members can see the link)'u tebrik etti. Kurtar, "Çok üzgünüz biz elimizden geleni yaptık; ama olmadı. Emeklerimize yazık oldu." dedi.

Kurtar, sözleşme durumunun sorulması üzerine ise, "Şu anda Real Madrid'ten teklif gelse sevinmem." şeklinde konuştu. (CİHAN)

-Altay (Only the registered members can see the link)'DAN YETİŞEN RAMAZAN-

Bugün, takımının iki golünü kaydeden Konyasporlu Ramazan Kahya da yaptığı açıklamada, ilk yarıya tutuk başladıklarını, ancak ikinci yarıda gol bulduktan sonra rahatladıklarını belirterek, ''Konyaspor (Only the registered members can see the link)'u hak ettiği yere taşıdık'' dedi.

Ramazan, Altay (Only the registered members can see the link)'ın altyapısından yetiştiğinin hatırlatılması üzerine, ''Profesyonel hayatta böyle şeyler oluyor. Çok mutluyum'' diye konuştu. (Anadolu Ajansı) (Cihan Haber Ajansı) 23.05.2010 22:15

hilalyıldız
24-05-2010, 13:30
S.A.Konyaspora süper ligde başarılar dilerim.kalıcı olur inşaallah.AEO.

tike®
24-05-2010, 13:40
Dün maçı izledim 2. yarı çok güzeldi.Hayırlı olsun konyalılara

sahin_42
24-05-2010, 15:50
bir konyalı olarak gurur duydum başarılar konyaspor.