PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mouse çalısmıyor

antepli_mert
28-05-2010, 19:30
selam arkadaslar bilgisayarı açıyorum normal açılıyor klavye çalısıyor mousenın ısıgı yanıyor fakat ortadaki ok isareti hiç hareket etmiyor mouse saglam baska bilgisayarda çalısıyor bilgisayarı resetteledim fayda etmedi yanlıslıkla ayarlarımı bozdum acaba baska mouse getirip denedim sonuç aynı onunda ısıgı yanıyor fakat çalısmıyor mouse normal girişli usb degil format cektim yine fayda etmedi sorunun kaynagını bilenler varmı acaba tesekkurler

TEKNİSYEN101
28-05-2010, 20:19
Mouse başka bilgisyarda çalışıp sizin bilgisyarda çalışmıyorsa mouse nin takıldığı port arızalı olabilir ayrıca eğer usb girişil maouse değil ise usb girişili mouse deneyiniz.

Hikmet™
28-05-2010, 20:20
usb mausmu kullanıyorsunuz yokda diğer girişli mausmu onuda yazarsanız iyi olur...

kempıl
28-05-2010, 20:22
denetim masasına gir oradan maus işarti olan bölüme bak yoksa donanımdan maus u kaldır tekrar yükle..:)

antepli_mert
28-05-2010, 21:20
Mouse başka bilgisyarda çalışıp sizin bilgisyarda çalışmıyorsa mouse nin takıldığı port arızalı olabilir ayrıca eğer usb girişil maouse değil ise usb girişili mouse deneyiniz.

ama mousenin ışıgı yanıyor usta denetim masasında fare ayarlarında takılı aygıt görünmüyor ama ışık yanıyor :49: