PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KURTLAR VADİSİ PUSU 93 Bölüm,03.06.2010 Tarihli Sezon Finali Bölümü

Simba
02-06-2010, 03:10
Only the registered members can see the link
İskender'i asmaya hazırlanan Polat Alemdar, ekranda Ebru'yu da aynı durumda görünce ne yapacak? İskender'in sandalyesine kim tekme atacak? Ebru'ya ne olacak?

Memati'yi İskender'den alan Zaza'nın mekanını kim, niye basacak? Çatışmada neler olacak?

Polat, Ebru ve Elif'e ulaşabilecek mi? Ebru ve Elif'in izini süren Polat Alemdar'ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun heyecan ve aksiyon dolu sezon finali, 3 Haziran akşamında Star TV ekranlarında olacak

Yayın Tarihi :3 Haziran Perşembe
Yayın Saati: :20.00 - Özet
21.45 Yeni Bölüm

Only the registered members can see the link İzlemek İçin Tıklayınız (Only the registered members can see the link)

Volkan
02-06-2010, 10:12
bence orda ıasılan skender değil, polat iskenderin başında bırakacağı adamı iskender bir yolunu bulup kurtulacak ve polatın adamını asacak.

şaşkın_75
03-06-2010, 23:38
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

şaşkın_75
03-06-2010, 23:39

Creed
03-06-2010, 23:58
İskender ölecekse ölür dizide birçok kahraman öldü kurtlar vadisinde senaryo ne ise o uygulanıyor polat alemdar dısında

yargıç_1
04-06-2010, 00:28
en uzun yaşayanda iskender oldu galiba

Volkan
04-06-2010, 10:11
memeati ve zaza çok komıktı dun akşam ZAZA ya cok guldum.

CABBARİ
04-06-2010, 11:38
sonu nasıl oldu ben sonuna bakamadım ölenler kim kalanlar kim?

Admin
04-06-2010, 12:24
İskender öldü-Polatın karısı öldü cabbari super müthiş bir bölümdü aron fellerde ölse iyi olacak ama bu adamı neden kötü rolde oynattılar anlamadım daha önce pars narko terör de parsın basındaydı aron feller

Hikmet™
04-06-2010, 12:28
Anaaaam dağ gibi adamı astılar Bakalım gelecek sezon ne olur cahit iyileşir polat 2-3 hafta sonra kızının aronda olduğunu öğrenir aron felleride bidaki sezon sonu öldürür sonrada israillilerle uğraşmaya başlar onlarıda öldürdükten sonra dizi tamamen biter... bence kurtlar vadisi 2 sezon daha yayınlanır sonra biter...