Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Kıza, Akrabası Olan 6 Korucu Tecavüz Etti
veyselbakan
16-06-2010, 15:59
Mazlum-Der Diyarbakır Şube Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ay, Eğil ilçesine bağlı Bahşiler köyünde yaşayan Z.M (15) adlı kız çocuğunun, 3 yıl boyunca akrabası 6 korucu ve bir hastane personelinin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Ay, olayın, Z.M'nin hamile kalması üzerine ortaya çıktığını söyledi.
Konuyla ilgili olarak dernek merkezinde basın toplantısı düzenleyen avukat Abdurrahim Ay, koruculuk sisteminin kaldırılması talebinde bulundu. Terör örgütü PKK ile mücadele gerekçesiyle, hiçbir alt yapı hazırlığı yapılmadan on binlerce insanın silahlandırıldığını savunan Ay, "Geçen zaman göz önüne getirildiğinde birçok hak ihlalinin temelinde koruculuk sistemi yatmaktadır. Sayısız faili meçhul cinayet, adam yaralama, gasp, kız kaçırma, uyuşturucu ve silah ticareti gibi birçok suç korucular için sıradan fiil haline gelmiştir." dedi.</SPAN> (Cihan Haber Ajansı) 5 dakika önce..:devilprv::mad2::smiles22::yell:
boldpilot34
16-06-2010, 16:04
memleketin ahli işte
Nasıl birşeydir bu ya.
Allah korkusuda kalmamış insanlarda yazık....
eğitimsiz cahil bir toplum böyle olayları ortaya çıkarır
bakalım ne ceza verecekler
önce insanlarımızı egitmeli Allah inancını benimsetmeli ozaman böyle olayları önleriz
"Geçen zaman göz önüne getirildiğinde birçok hak ihlalinin temelinde koruculuk sistemi yatmaktadır. Sayısız faili meçhul cinayet, adam yaralama, gasp, kız kaçırma, uyuşturucu ve silah ticareti gibi birçok suç korucular için sıradan fiil haline gelmiştir."
olay aynen bu....
devlet terörle mücadele adı altında böyle cahil...eğitimsiz insanlara yetki verirse...bir zaman sonra bu cahil takım...cesur olur ve "güçç bende artık" demeye başlar.....
bu kızcağızın asıl suçlusu...koruculardan ziyade...onlara yetki veren görevlilerdir...
yazık.....
yakupyurt
17-06-2010, 00:57
diyarbakırda çok normal böyle şeyler terörün odak noktası olan yerde her türlü pislikte olur size insan diyenin allah belasını versin pislikler
Diyarbakır Eğil ilçesine bağlı Bahşiler köyü
Neden şaşırmıyorum acaba :49:
Thekral_07_07
17-06-2010, 08:59
yazık ya yazık... koruculuk sistemine bi çeki düzende getirilmesi şart
airman06
17-06-2010, 10:05
o bölgede olan hiçbir olay beni şaşırtmaz artık.hatırlasanıza 3 yaşındaki çocuğun başına gelenleri..
ya dernek bşk yardımcısına ne demeli olayı gitmiş koruculuk sistemine bağlamış.yuh diyorum başka da ne deyim bilmiyorum.sizin ve sizin gibilerin yatacak yeriniz yok.
bakalım ne ceza verecekler
gerekli cezayı vermedikleri için oluyor
babamınn bır sozu var( bunları altından elmastan bır saraya yerlestır bunlar yınede gozlerı doymaz )der bunlar ınsan olamaz ya ıcınde bırazcık allah korkusu olan bır ınsan bunu yapmaz ya.
babamınn bır sozu var( bunları altından elmastan bır saraya yerlestır bunlar yınede gozlerı doymaz )der bunlar ınsan olamaz ya ıcınde bırazcık allah korkusu olan bır ınsan bunu yapmaz ya.
arkadaşlar bu korucuların hepsi cahil ben 2009 da hakkari çukurcada operarsyona giderken korucularıda yanımıza alıyoruz ki onlar yolu daha iyi biliyo diye adamlar hep aralarında kürtçe konuşuyo onlarla gidiyoz ama tırsıyo yani neyle karşılaşıcamızı bilmiyoruz adamlar bizi tuzağa düşürücek ne yapıcak bilmiyoruz :nono::devilprv: