PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sokakta saldırıya uğrama...

osmann
20-06-2010, 23:35
Arkadaşlar aslında bu başlık uygun oldumu bilmiyorum ama belki başına gelen olmuş olabilir diye sormak istediğim bir mesele var...
Bacanağım çarşamba günü işlettiği dükkanını 11 de kapatıp evine dönerken birinin arkadan saldırısına uğrayıp 4 gün komada kaldıktan sonra bugün yoğun bakımdan çıkabildi...şu an normal ünitede fakat kontrol altında...adam arkadan bir cisimle vurup bayıltmış ve yerdede kafasına ağır darbeler indirmiş...herhalde öldüğünü zannedip kaçmış...kafatası üç yerden çatlamış, burun kırılmış, iki gözüde inanılmayacak derecede şişmiş..(gerçi şişleri inmişti bugün ama gözler kan çanağı ve etsafı simsiyah bir morluk) beyin içerden kanamış. mideden kan çekmişler...ameliyata girmeden atlattı allaha şükür zor zamanları...
zannedersem 3-4 ay çalışamayacak...saldıran adam üzerinden bişey almamış, etrafta görgü tanığıda yok. (belkide görenler konuşmuyor bilemiyorum)
polis cana kasıt olduğundan habire gelip gidiyor. zaten bizde polisi rahat bırakmıyoruz...kim yaptı ise yakalanmasını istiyoruz...bunun için sülaleden tanıdık m.vekili olanları hep aradık...inşallah bir sonuç alacağız...
sormak istediğim şudur...bacanağımın sosyal güvencesi yok ve hastene geceliği 500 tl...sadece gecelik kalış...müdahale masrafları nı saymıyorum...
zannedersem 7-9 bin civarında bir hesap çıkacak...eee durumlarıda hiç müsait değil...şimdi bu parayı bizimki mi ödeyecek? adam yolda evine giderken saldırı sonucu getirildi hastaneye? bilenlerin yazmasını rica ederim...
selametle.

COEMAR
20-06-2010, 23:37
büyük geçmiş olsun osmann bu konuda bilgim yok . acil şifalar dilerim saygılar...

serhat15
21-06-2010, 01:35
çok büyük geçmiş olsun ortalık kahpelerle dolu

MUTAF
21-06-2010, 02:58
öncelikle çok gecmiş olsun.

Muhtarlık-belediye veya görüştüğünüz polislerden bilgi yardım isteyin.
Hastaneler acımasız. gecelik 500 tl neyin nesi yaa.
ultra hersey dahil hotelde kalsan 300 tl alırlar. işte insan düşmeye görsün. Burası Turkiye..
Tekrardan gecmiş olsun

ıceman
21-06-2010, 03:16
ortada cana kasıt var, eğer sana bu para karşılığında hastaya bakarız veya benzeri bir kağıtda olabilir şeklinde imza attırmaya çalışırlarsa , sende onlara bunu ödeyemezsem bakmıycağınıza dair bir kağıt imzalarmısınız de ve diret.İmzalarlarsa da gideceğin yer belli ...

osmann
21-06-2010, 09:49
öncelikle çok gecmiş olsun.

Muhtarlık-belediye veya görüştüğünüz polislerden bilgi yardım isteyin.
Hastaneler acımasız. gecelik 500 tl neyin nesi yaa.
ultra hersey dahil hotelde kalsan 300 tl alırlar. işte insan düşmeye görsün. Burası Turkiye..
Tekrardan gecmiş olsun

bakırköy devlet hastanesi basriciğim....özel hastane bile değil.... :)
bir polis tanıdığımız "bu tip vakaları emniyet karşılıyordu ama o kanun değiştimi ne oldu.bir araştırayım" demişti... Bakalım ne cevap gelecek...
Selametle...

osmann
21-06-2010, 09:51
büyük geçmiş olsun osmann bu konuda bilgim yok . acil şifalar dilerim saygılar...

çok büyük geçmiş olsun ortalık kahpelerle dolu

ortada cana kasıt var, eğer sana bu para karşılığında hastaya bakarız veya benzeri bir kağıtda olabilir şeklinde imza attırmaya çalışırlarsa , sende onlara bunu ödeyemezsem bakmıycağınıza dair bir kağıt imzalarmısınız de ve diret.İmzalarlarsa da gideceğin yer belli ...

hepinize teşekkür ederim... selametle kalınız...
İmza işine dikkat edeceğim...

veyselbakan
21-06-2010, 09:56
büyük geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok büyük üzüntü duydum
ama şöyle bir durum söz konusu şayet bu işi yapan adi kimse ve yakalanmamışsa muhtemelen bu parayı size ödetirler ama maddi durumu ile ilgili belediye ve muhtarlıktan yardım alabilirsiniz hatta ve hatta osman kardeş hastane başhekimi ile dahi bu konuda görüşüp bilgi alabilirsiniz tekrar geçmiş olsun!

gacvokem
21-06-2010, 10:12
geçmiş olsun , sokakta yürüyemez duruma geldik millet patlayacak bomba ,
Allahtan şifa diliyorum bacanağına , sorumlularıda inşallah yakalanır , bu arada yakalanırsa tüm masrafları savcılığa suç duyurusunda bulunarak ona ödettire bilirsiniz bilginize.

Admin
24-06-2010, 01:03
Hocam geçmiş olsun

kanberoğlu
24-06-2010, 01:12
Çok geçmiş olsun kardeşim. Allah yardımcınız olsun. Umarım bir yolunu bulur bu yükten kurtulursun. Malum burası Türkiye o yüzden dikkat etmek lazım . saygı ile.

osmann
05-07-2010, 15:14
arkadaşlar mesele anlaşıldı...
bu tip olaylarda emniyet devlet hastanelerinden yapılan müdahalelerin tamamını karşılıyor... (rontgen ve film vs. hertürlü) ama özel hastaneleri kesinlikle karşılamıyor...

bizim bacanağı taburcu ettik...ettik etmesinede adamın burun çene ve damak kırık idi...plastik cerrahlık işi kaldı.devlet hastanesi yakın zamana gün vermediğinden özel hastanede cuma günü burun ameliyatı oldu... (allah parası olmayıpta hastaneye düşenlere yardım etsin...çok zor..zor da ne kelime...berbat bir durum)
Fail bulunmadı...polis ilgilenmeyi kesti...olay kim vurduya gitti gibi gözüküyor...insan düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyor...
Selametle...

aliharbiye
05-07-2010, 15:19
çok üzüldüm çok geçmiş olsun acil şifalar diler sorununuzu bir şekilde çözme dileyiyle selametle.

osmann
05-07-2010, 18:44
çok üzüldüm çok geçmiş olsun acil şifalar diler sorununuzu bir şekilde çözme dileyiyle selametle.

sağol ustacım...
selametle...