PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flash Tv'nin Şehitlere Yaptığı Saygısızlık(lar)

NeRoMaN
22-06-2010, 15:28
Cumartesi günü 8 şehidin ölümü haberiyle uyandık.Akşam başka bir ölüm haberi.Kanallarıda haberi var.Bunlar ne yayınını 5 dakika kesmekten çekiniyorlar.Saçma sapan programları(izleyen varsa kusura bakmasın) kesmiyor.Tam gaz her gece aynı.Sonra programımız bitti çok şükür.Dün gece haber saatinde kulak misafiri oldum içerden.Gittim baktım.Üzülüyormuş gibi yapan spikerin yapmacık sözleri.Her şehit sözlüğünden önce-sonra acımızı azaltmalıyız,çok üzüldüm vs vs gibi.Yüzündede yapmacık bir ifade vardı.

Yapmacık olduğu o kadar belliydi ki.İzleyen varsa anlamıştır.Kelimeleri bile düzgün kullanamadı.Her neyse ne eylencesini keser,ne de doğru düzgün bir şekilde anlatır.Şehitlere karşı bu kadar saygızlıklık olmaz.:nono:

selimb
22-06-2010, 16:39
türk kanallarından seyredilebilenecek kanal kaldımiki,heleki flash tv.......vur patlasın çal oynasın,dünya umurlarında değil........

numbai
22-06-2010, 17:23
türk kanallarının çoğunu izlemiyorum zaten. Discovery Channel belgesel seyretmek bana daha mantıklı geliyor....

Admin
22-06-2010, 17:36
Flash tv özelikle rahatsız oldugum kanalların ilk başında gelen bir kanal ayrıca seyredecek program dahi yok

antepli_mert
22-06-2010, 18:16
flash tv özelikle rahatsız oldugum kanalların ilk başında gelen bir kanal ayrıca seyredecek program dahi yok
:45::45:

umut55
22-06-2010, 18:58
ben izlemiyorum kanal listemdede kayıtlı değil

draculu45
22-06-2010, 20:06
ben izlemiyorum kanal listemdede kayıtlı değil
:present::present::present::present::present::present:

NeRoMaN
22-06-2010, 20:10
Bomboş bir kanal.Dediğiniz gibi Dünya umurlarında değil.Yayını kesmiyorsun,akşam haberlerindede yapmacık trip yapıyorsun.Yapmacık yapacaksan bari hiç yapma o programı.Küçük birşey görüyorlar herhalde