PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Baykal" Operasyonu

veyselbakan
30-06-2010, 17:25
CHP'de Baykal Operasyonu İçin Düğmeye Basıldı.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)CHP'de Baykal operasyonu için düğmeye basıldı. Kurultay öncesinde Deniz Baykal (Only the registered members can see the link)'a destek veren Antalya (Only the registered members can see the link), Ağrı, İzmir (Only the registered members can see the link) ve Samsun (Only the registered members can see the link) İl başkanlarından Samsun (Only the registered members can see the link) yönetimi istifa etti. Ağrı İl yönetimi ise MYK tarafından görevden alındı. Üstelik Ağrı eski İl Başkanı Bedir Sayan, görevden alındığını basından öğrendi. Oğlunun hastalığı için İstanbul (Only the registered members can see the link)'da hastanede olan Sayan, "Bana bir şey tebliğ edilmedi. Antidemokratik bir uygulama. Asıl hizipçilik budur. Baykal'dan şikayet edenler, Baykal'ı hizipçilikle suçlayanlar şimdi ne diyecek" diye tepki gösterdi.

-Samsun (Only the registered members can see the link) İSTİFA ETTİ-
CHP'de yönetimin değişmesinin ardından ilk çatlak Samsun (Only the registered members can see the link) eski İl Başkanı Yılmaz Türkoğlu (Only the registered members can see the link)'ndan geldi. İl yönetimi olarak istifa kararı alan Türkoğlu (Only the registered members can see the link), "Şevkimiz kırıldı, çalışma ortamımız kalmadı" diyerek istifa etti. İstifayla boşalan Samsun (Only the registered members can see the link) İl Başkanlığı'na Hüseyin Değerli atandı.
-BAYKAL'IN DÖNEMİNDEKİ GENÇLİK KOLU BAŞKANI İSTİFA ETTİ-
Bir süre önce istifayla boşalan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Tunç atandı.
-İstanbul (Only the registered members can see the link) YÖNETİMİ SİL BAŞTAN-
Gürsel Tekin (Only the registered members can see the link)'in Parti Meclisi'ne girmesinin ardından İstanbul (Only the registered members can see the link) İl Başkanlığı'na Berhan Şimşek (Only the registered members can see the link) atandı. Berhan Şimşek (Only the registered members can see the link)'in başkanlığında yönetim yenilendi.
-AĞRI YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI-
CHP Ağrı İl Yönetimi de MYK tarafından görevden alındı ve yeni yönetimi oluşturmak üzere avukat Birol Öztürk görevlendirildi. Görevden alınan başkan Bedir Sayan, ANKA'ya, "Bana bir tebliğ gelmedi. Basından öğrendim. Ben şu anda görevdeyim, istifa etmedim" dedi. Oğlunun hastalığı için İstanbul (Only the registered members can see the link)'da hastanede olduğunu belirten Sayan, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
"Kurultay öncesinde demokratik hakkımızı kullandık. Deniz Bey, aday olmazsa Kemal Bey'i destekleyeceğimiz söyledik. Şimdi antidemokratik yöntemlerle bizi görevden almaya çalışıyorlar. Ağrı yönetiminin görevden alındığına dair bir tebliğ bana gelmedi. Beni çağırabilir ve yüzüme söyleyebilirlerdi."
-"HİZİPÇİLİK BU"-
Parti içi demokrasi olmadığından yakınanlara seslenen Sayan, "Baykal'dan şikayet edenler, Baykal dönemini hizipçilikle suçlayanlar ne diyecek? Asıl hizipçilik bu. Yıllardır görevdeyim, bugün mü kötü oldum. Bunların yaptığı partiyi sıkıntıya sokar" diye konuştu.
-"HABER VERMEDİLER"-
"Ben hastamla uğraşırken televizyonlardan öğrendim" diye yakınan Sayan, "Haber verebilirlerdi. Oğlumun hastalığı ile uğraşıyorum, görevden alındığımı basından öğreniyorum. Bize tebliğ edilmeden, böyle bir uygulama yapmışlar. Bu antidemokratiktir" dedi.(ANKA) (MG/ÖMR) (Ankara Haber Ajansı) 30.06.2010 09:26 [

umut55
30-06-2010, 18:23
birbirlerini yiyorlar baska b,rşey değil

COOSKUN
30-06-2010, 18:44
tamam reklamsız olmuyor anlıyorum ama bu yan taraftaki reklam yüzünden hiç bir şey okunmuyor yahu. şunu uygun bir yere koyun... :mad2: