Orijinalini görmek için tıklayınız : Vu+ duo da newcamd kullanma
ARKADAŞLAR VU+ DUO DA NEWCAMD KULLANILIYOR MU KULLANILMIYOR MU GİBİ ÇOK TARTIŞMA GÖRDÜM AMA BUGÜN DENEDİM OLUYOR. ÖNCELİKLE NEWCAMD HOST USER PASS DES K.E.Y GİBİ BİLGİLERİNİ AŞAĞIDAKİ SİTEYE GİRİYORUZ.GİRDİKTEN SONRA CONVERT E BASIYORUZ VE O CONVERT TİN ALTINDA 3 TANE SATIR GELİYOR ORTADAKİ N: SATIRINI VAR/ETC KLASÖRÜNE YAPIŞTIRIYORUZ.VE NEWCAMD ÇALIŞIYOR.... RESİM EKLEYEMEDİM ÇÜNKÜ BİLMİYORUM...
Only the registered members can see the link
medcezir75
15-01-2011, 20:14
Ya hocam bu bilgileri nereden bulup ta giriyoruz, girdiğimiz site sanki server oluşturuyor gibi geldi bana doğrumu ?
ARKADAŞLAR VU+ DUO DA NEWCAMD KULLANILIYOR MU KULLANILMIYOR MU GİBİ ÇOK TARTIŞMA GÖRDÜM AMA BUGÜN DENEDİM OLUYOR. ÖNCELİKLE NEWCAMD HOST USER PASS DES K.E.Y GİBİ BİLGİLERİNİ AŞAĞIDAKİ SİTEYE GİRİYORUZ.GİRDİKTEN SONRA CONVERT E BASIYORUZ VE O CONVERT TİN ALTINDA 3 TANE SATIR GELİYOR ORTADAKİ N: SATIRINI VAR/ETC KLASÖRÜNE YAPIŞTIRIYORUZ.VE NEWCAMD ÇALIŞIYOR.... RESİM EKLEYEMEDİM ÇÜNKÜ BİLMİYORUM...
Only the registered members can see the link
Resim eklemek için linkdeki konudan yardım alabilirsiniz.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)