Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'İmam Star' başladı!

umut55
18-07-2010, 13:45
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Dünya televizyon tarihinde bir ilk!
Malezya, starını arıyor. Ancak bu kez yarışan şarkıcılar ya da mankenler değil, imamlar.

İmam-star yarışması, sadece Malezya'da değil, tüm dünyada büyük ilgi uyandırmış durumda..

Organizatörlerin amacı, Malezyalıların dine olan ilgisini artırmak ve topluma genç ve başarılı bir imam kazandırmak.

NTV'nin haberine göre, 10 yarışmacı, her hafta farklı bir sınavdan geçiriliyor, dini bilgileri teste tabi tutuluyor.

SINAVLAR: CENAZE YIKAMAK, VAAZ VERMEK...
Cenaze yıkamak, toprağa vermek, Kuran-ı Kerim okumak, yasadışı motor yarışlarına katılan gençlere nasihatlarda bulunmak. Bu sınavlardan sadece birkaçı.

Yarışmacılar her Cuma başkent Kuala Lumpur'daki bir camide vaaz verme şansı da yakalıyor.

Yarışmaya Malezyalıların ilgisi büyük. İmam Muda şimdiden en çok izlenen programlar arasına girdi.

ÖDÜL HAC VE S. ARABİSTAN'DA EĞİTİM
30 Temmuz'da sona erecek yarışmayı kazanan kişi, Suudi Arabistan'da dini eğitim ve hac ödülü alacak.

sancaktar78
18-07-2010, 16:47
çok güzel

hilalyıldız
18-07-2010, 18:00
S.A.Bizde olsa malum medya irtica var diye yandaşlarını darbe ve sokağa dökmek için ayağa kaldırır yayınlayan kanalı kapattırmak veya cezalandırmak için olmadık iftiralar atarlardı..ALLAH hayırlısını versin güzel bir yarışma,katılanlara başarılar dilerim.AEO.

orun0774
18-07-2010, 18:14
çok güzel bişey düşünmüşler,tebrik ediyorum.

mehmetnuri13
18-07-2010, 21:25
çok güzel bişey düşünmüşler,tebrik ediyorum.

katılıyorum

CABBARİ
19-07-2010, 13:31
bizde ancak çıplak star aranır

osmann
19-07-2010, 15:12
bizde ancak çıplak star aranır

üstad, dediğin gibi bir şey yapsalar gerçektende nevar ne yok çıkartırlar...

ne garip bir haldeyiz...bazen çemberilataşa gidiyorum...sultan abdulhamitin kabrine uğrarken içim sıkılıyor... ne hale geldik...bende dahil...:(

CABBARİ
19-07-2010, 15:24
osmanlı torunuyuz diye iftihar ediyoruzya acaba neyine iftihar ediyoruz osmanlı dedelerimizin tırnagı olamayız o yolda gidemiyoruz