PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda Sorun...

NeRoMaN
28-08-2010, 23:04
Ne zaman ''Medya Dünyasından Haberler'' bölümüne girdiğimde internet explorer böyle bir hata veriyor.
Only the registered members can see the link

Bir orası bir de Obonelikle izlenen platfromlarda böyle bir sorun var.Aynı sorunu başkası yaşayan var mı?Çözümü nedir?

kellebekir
28-08-2010, 23:10
bende bir sorun yok

Only the registered members can see the link

Volkan
28-08-2010, 23:13
sizin explorerda sorun var. mozılla yada baska bır explorer deneyın.

NeRoMaN
28-08-2010, 23:17
sizin explorerda sorun var. mozılla yada baska bır explorer deneyın.

Artık o bölümlere girerken mozilla kullanıyorum.Onun haricinde internet explorer.İnternet exlorere daha alışkınım,daha rahat.

Admin
28-08-2010, 23:21
Böyle bir hata bende almadım olsa tum bölümlerde olur

AYFLY
04-09-2010, 10:31
degerlı forum yetkılılerı sanırım forumda bazı sıkıntılar var. bazı sayfalar acılmıyor ve yazdıgım mesajlar sayfaya ıslenemıyor.ornek bugun ınpax ve y6 aparat bolumune 4 tane mesaj yazdım ama hıcbırı ıslenmedı sayfaya

alperen
04-09-2010, 14:11
forumda sorun var sanırım konu açılmıyor yorum yapılamıyor

veyselbakan
04-09-2010, 15:45
konu açamıyorum!

veyselbakan
04-09-2010, 15:49
Only the registered members can see the linkı hatasıSupersatForum veritabanı bir sorunla karşılaştı .Lütfen aşağıdakileri deneyin:

tıklayarak yükleme sayfası yeniden Serinletmek (Only the registered members can see the link) web tarayıcınızda düğmesini tıklayın.
Açık Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Ana sayfa , sonra başka bir sayfa açmayı deneyin.
Tıklayın Geri (javascript:history.back(1)) düğmesine basabilirsiniz .
Only the registered members can see the link forum teknik personel hatası , bildirildi size olsa onlarla temas ([email protected]) Sorun devam ederse .
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

sabahtan beri sürekli bu yazı çıkıyor!