PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

.Elif.
25-09-2010, 19:07
Umarım güzel paylaşımlar yaşarız.:wave:

Forumu nasıl bilirsiniz? :)

muslum-baba
25-09-2010, 19:18
hoş geldiniz elif hanım iyi paylaşımlar:sunglasses2:

Admin
25-09-2010, 19:19
Forumu nasıl bilirsiniz?

Foruma birşey falan mı oldu yada öldümü :)

Şaka bir yana hoşgeldiniz

.Elif.
25-09-2010, 19:36
hoş geldiniz elif hanım iyi paylaşımlar:sunglasses2:
Teşekkür ederim muslum-baba, inşallah.:wave:

Foruma birşey falan mı oldu yada öldümü :)

Şaka bir yana hoşgeldiniz
Allah korusun Serkan. Daha yeni bulduk hemen kaybetmeyelim.:45:
Öldürmek yerine hareket katmaya talibiz.

umut55
25-09-2010, 19:38
hoşgeldiniz..

Creed
25-09-2010, 19:45
supersatforuma hoşgeldiniz

NeRoMaN
25-09-2010, 19:47
Hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar,iyi forumlar dilerim.

muslum-baba
25-09-2010, 19:48
Teşekkür ederim muslum-baba, inşallah.:wave:

Allah korusun Serkan. Daha yeni bulduk hemen kaybetmeyelim.:45:
Öldürmek yerine hareket katmaya talibiz.

her konuda yardımcı oluruz elif hanım formumuza tekrar hoş geldiniz

.Elif.
25-09-2010, 20:02
hoşgeldiniz..
Teşekkür ederim umut55.

Teşekkür ederim Prosieben.

Hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar,iyi forumlar dilerim.
Hoşgördüm NeRoMaN, teşekkür ederim.

her konuda yardımcı oluruz elif hanım formumuza tekrar hoş geldiniz
Sanırım zamanla yardıma ihtiyaç duyacağım konular olabilir. Az önce video eklerken hatalı eklemişim mesela. Hemen kaldırdım.:D

Baldemir
25-09-2010, 20:12
Teşekkür ederim umut55.

Teşekkür ederim Prosieben.

Hoşgördüm NeRoMaN, teşekkür ederim.

Sanırım zamanla yardıma ihtiyaç duyacağım konular olabilir. Az önce video eklerken hatalı eklemişim mesela. Hemen kaldırdım.:D

Hoş geldiniz iyi paylaşımlar.. Umarım Supersat Forum'da iyi vakit geçirirsiniz.

Catapult®
25-09-2010, 20:44
Umarım güzel paylaşımlar yaşarız.:wave:

Forumu nasıl bilirsiniz? :)

Sayın (Only the registered members can see the link).Elif. (Only the registered members can see the link) Hanım

Size Hertürlü Konuda Yardımcı Olabilirim Hatta Korumanızda Olabilirim :yahoo:

Foruma Gelmenizle ***imize ***if Kattınız..

Hoş Geldiniz.:45:

Hikmet™
25-09-2010, 21:45
Hoş Geldiniz Bol Paylaşımlar.

muslum-baba
25-09-2010, 21:47
Sayın (Only the registered members can see the link).Elif. (Only the registered members can see the link) Hanım

:tongue:

.Elif.
25-09-2010, 21:48
Hoş geldiniz iyi paylaşımlar.. Umarım Supersat Forum'da iyi vakit geçirirsiniz.
İnşallah Baldemir, ben de aynı şeyi diliyorum.:wave:

Bu sıcak karşılamanıza teşekkür ederim Catapult. İnşallah korunmaya gerek olmayan saygı, sevgi, neşe dolu bir ortam paylaşırız.

ŞAVKÇI09
25-09-2010, 21:54
Hoşgeldin ailemize...

kaptan-8
25-09-2010, 22:00
Hoş Geldiniz....

.Elif.
25-09-2010, 22:06
Hoşgeldin ailemize...
Teşekkür ederim ŞAVKÇI09, hoşbulduk.

Hoş Geldiniz....
Sağolun kaptan-8.

ŞAVKÇI09
25-09-2010, 22:09
Şimdiden belli aktif bir üye olacağınız

.Elif.
25-09-2010, 22:15
Şimdiden belli aktif bir üye olacağınız

Yeni bir forum olsa diye içimden geçiyordu ki kendimi buraya gelmiş buldum. Şimdilik memnunum ve inşallah hep böyle kalır.:wave:

NeRoMaN
25-09-2010, 22:20
Yeni bir forum olsa diye içimden geçiyordu ki kendimi buraya gelmiş buldum. Şimdilik memnunum ve inşallah hep böyle kalır.:wave:

İnşALLAH.Forumumuzun aktif ve paylaşımçı üyelere ihtiyaçı var

.Elif.
25-09-2010, 22:28
İnşALLAH.Forumumuzun aktif ve paylaşımçı üyelere ihtiyaçı var

O halde elimden geleni yapmaya çalışacağım.

İnşALLAH Böyle yazılmasını severim. :45:

"Hakkında" bölümündeki şu açıklama bana ilginç geldi.:)
2010-2011 Sezonu Takımlarından Kimi Tutuyorsunuz?

vini
25-09-2010, 22:55

.Elif.
25-09-2010, 22:57

Hoşbulduk vini, nezaketinize teşekkür ederim.

gungor1976
25-09-2010, 23:10
hoş geldiniz elif hanım iyi paylaşımlar:sunglasses2: Bu arada foruma hoşgeldiniz. Müslüm-baba "Elif Hanım" demiş ama Bayan olduğunuz kanaatine nickinizden mi ulaştı bilemiyorum?

.Elif.
25-09-2010, 23:18
Bu arada foruma hoşgeldiniz. Müslüm-baba "Elif Hanım" demiş ama Bayan olduğunuz kanaatine nickinizden mi ulaştı bilemiyorum?

Hoşbulduk gungor1976, teşekkür ederim.

Bayan olmadığım kanaatine futbol konusuna yazmamdan mı vardınız.:)

Bu foruma kadar hep cinsiyetsiz takma adlar kullandım. Futbol özellikle de Fenerbahçe sevgimden dolayı genelde erkek sanmalarına ses çıkarmazdım. Hatta hoşuma giderdi.:D

gungor1976
25-09-2010, 23:40

Bu foruma kadar hep cinsiyetsiz takma adlar kullandım. Futbol özellikle de Fenerbahçe sevgimden dolayı genelde erkek sanmalarına ses çıkarmazdım. Hatta hoşuma giderdi.:D Ben herhangi bir kanaate varmadım. Bir kanaate varılmasına nickinizle siz sebep olmuştunuz zaten :D. ayrıca forumda cinsiyet sorunu olduğunuda sanmıyorum. Formumuz güzeldir. tekrar hoşgeldiniz.

.Elif.
25-09-2010, 23:52
Sorun olmadığına sevindim. İlk (Only the registered members can see the link) mesajınızda önemli bir fark olduğunu sanıp endişelenmiştim.

Aslında avatarın altındaki bazı bilgiler çok gerekli gelmedi bana ama ne yazık ki böyle kalıyormuş.

Tekrar hoşbulduk sayın gungor1976.

~Burak~
26-09-2010, 00:10
Merhaba Elif Hanım Aramıza Hoşgeldiniz..Umarım En Güzel Paylaşımları Hep ßirlikte Paylaşırız..

Forumu nasıl biliriz çok güzel bir soru tebrik ederim :)
Tek kelimeyle harika desem yeterli olurmu sizce ?

.Elif.
26-09-2010, 00:21
Merhaba Elif Hanım Aramıza Hoşgeldiniz..Umarım En Güzel Paylaşımları Hep ßirlikte Paylaşırız..

Forumu nasıl biliriz çok güzel bir soru tebrik ederim :)
Tek kelimeyle harika desem yeterli olurmu sizce ?

Hoşbulduk ~Burak~. Nasıl bilirsiniz soruma cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. Elbette zamanla ben de öğreneceğim ama benden önce gelenlerin gözlerinden nasıl göründüğünü öğrenmek hoş olur dedim.:wave:

Cevabınız oldukça yeterliydi.:)

Hikmet™
26-09-2010, 00:29

Bu foruma kadar hep cinsiyetsiz takma adlar kullandım. Futbol özellikle de Fenerbahçe sevgimden dolayı genelde erkek sanmalarına ses çıkarmazdım. Hatta hoşuma giderdi.:D

Vay aynı FENERBAHCE sevgisi bendede var.

Bırakamıyom bi türlü FENERBAHÇE'mi.

Bide size az kaldı 19 mesaj daha yazın süper üye olacaksınız. :)

~Burak~
26-09-2010, 00:32
Hoşbulduk ~Burak~. Nasıl bilirsiniz soruma cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. Elbette zamanla ben de öğreneceğim ama benden önce gelenlerin gözlerinden nasıl göründüğünü öğrenmek hoş olur dedim.:wave:

Cevabınız oldukça yeterliydi.:)

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için tabiki zamanla daha iyi öğrenme fırsatınız olacaktır.Fakat bu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla sürekli güncel,sosyal ve çok güzel paylaşımlarla bizlere iyi yönde büyük fayda sağlıyor sitemiz bütün arkadaşlarıma bu güzel paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum..
İşimin yoğunluğu nedeniyle fazla vakit bulamasamda zamanım oldukça sürekli takip ederim :)

.Elif.
26-09-2010, 00:37
Vay aynı FENERBAHCE sevgisi bendede var.

Bırakamıyom bi türlü FENERBAHÇE'mi.

Fenerbahçemi de onu sevenleri de çok severim xxman. Zaten sanırım farketmişsinizdir.

Aşkımı hiçbirşeye değişmem de benden gitmesini de istemem. :yahoo::yahoo::yahoo:

Bide size az kaldı 19 mesaj daha yazın süper üye olacaksınız. :)
İnşallah bundan sonra burda olmayı düşünüyorum. :wave:

.Elif.
26-09-2010, 00:41
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için tabiki zamanla daha iyi öğrenme fırsatınız olacaktır.Fakat bu zamana kadar gözlemlediğim kadarıyla sürekli güncel,sosyal ve çok güzel paylaşımlarla bizlere iyi yönde büyük fayda sağlıyor sitemiz bütün arkadaşlarıma bu güzel paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum..
İşimin yoğunluğu nedeniyle fazla vakit bulamasamda zamanım oldukça sürekli takip ederim :)

Şuana kadar gözlemlediğim (1 mesaj dışında) genelde birbirine karşı iyiniyet ve nezaket hakim. Bu da bence güncellikten de vsden de önemli. İnşallah siz de vakit buldukça daha çok katılırsınız ~Burak~.

~Burak~
26-09-2010, 00:53
Şuana kadar gözlemlediğim (1 mesaj dışında) genelde birbirine karşı iyiniyet ve nezaket hakim. Bu da bence güncellikten de vsden de önemli. İnşallah siz de vakit buldukça daha çok katılırsınız ~Burak~.

Gönül isterki her paylaşım ve mesaj iyi yönde ve hoş bir karşılamayla olsun ve çok şükür sitemiz bu yönde güzel bir örnek site olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Gözünüze takılan bir mesaj olmuş sanırım hangi mesaj bilmiyorum fakat sitem adına özür dilerim her sitede mutlaka istisnalar oluyor oda tuzu biberi sanırım nazar değmesin diye yani :)

Admin
26-09-2010, 01:04
Bir dip not düşeyim Konu dışı ama Cinsiyetini foruma kayıt olurken kadın seçen 1910 bayan uyemiz vardır:)

Bilginize

kanberoğlu
26-09-2010, 01:07
Hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.

Admin
26-09-2010, 01:07
O halde elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Böyle yazılmasını severim. :45:

"Hakkında" bölümündeki şu açıklama bana ilginç geldi.:)
2010-2011 Sezonu Takımlarından Kimi Tutuyorsunuz?

Her sene 3 takım düşüyor biliyorsunuz bunun yenilenmesi gerekiyor bu yüzden profil bilgilerinde bu başlık şart oluyor:)

.Elif.
26-09-2010, 01:09
Gönül isterki her paylaşım ve mesaj iyi yönde ve hoş bir karşılamayla olsun ve çok şükür sitemiz bu yönde güzel bir örnek site olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Gözünüze takılan bir mesaj olmuş sanırım hangi mesaj bilmiyorum fakat sitem adına özür dilerim her sitede mutlaka istisnalar oluyor oda tuzu biberi sanırım nazar değmesin diye yani :)

Elbette böyle büyük bir forumda birkaç hatalı mesaj olabilir. Doğrusunuz, onları da nazar boncuğu kabul etmeli.

Takımlar sözkonusu olunca işin içine çoğunlukla aşk giriyor. Dalga geçmekle espri yapmak arasında çizgiyi tutturamayanları görünce tepki duymamak zor.:)

.Elif.
26-09-2010, 01:14
Bir dip not düşeyim Konu dışı ama Cinsiyetini foruma kayıt olurken kadın seçen 1910 bayan uyemiz vardır:)

Bilginize
Bu güzel bir haber Serkan Yılmaz. İnşAllah onlardan da bize katılanlar olur.

Hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum.
Hoşbulduk kanberoğlu, inşAllah güzel olur.:wave:

Her sene 3 takım düşüyor biliyorsunuz bunun yenilenmesi gerekiyor bu yüzden profil bilgilerinde bu başlık şart oluyor:)
Hımm peki..

Özgür Erge
26-09-2010, 01:17
hoş geldiniz elif hanım herhangi bi sorununuzda pm atın hallederiz..

İyi forumlar..

gungor1976
26-09-2010, 01:19

Bilginize bilgilendirme için teşekkürler...

.Elif.
26-09-2010, 01:22
hoş geldiniz elif hanım herhangi bi sorununuzda pm atın hallederiz..

İyi forumlar..

Anlaştık Özgür Erge, teşekkür ederim. :wave:

Admin
26-09-2010, 01:28
Yanlış sitedeyim herhalde hoşgeldin konusunda 3 cü sayfa devrilmiş durumda :49:

Özgür Erge
26-09-2010, 01:31

bende şaşırdım abi çok..:)

gungor1976
26-09-2010, 01:33
Yanlış sitedeyim herhalde hoşgeldin konusunda 3 cü sayfa devrilmiş durumda :49: Serkan hocam nurtopu gibi aktif ötesi yeni bir üyemiz varki inşallah bir gecede super member olacak. Harika bir şey

~Burak~
26-09-2010, 01:34
Elbette böyle büyük bir forumda birkaç hatalı mesaj olabilir. Doğrusunuz, onları da nazar boncuğu kabul etmeli.

Takımlar sözkonusu olunca işin içine çoğunlukla aşk giriyor. Dalga geçmekle espri yapmak arasında çizgiyi tutturamayanları görünce tepki duymamak zor.:)

Evet haklısınız bu konuda hak veriyorum size.benim en çok tepki gösterdiğim konu ise takım konusu oluyor genelde,bir takıma gönül verilir bunun içinde düşünce ve fikirlerimizi mutlaka paylaşırız,fakat bunu aşırıya dökenleri anlamıyorum ve anlamak istemiyorum açıkcası sonuçta hepsi türk takımı hepsi bizim takımımız bunun için kalp kırmaya tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak bir spor dalı ve mutlaka bir kazanan ve bir kaybeden olacaktır.sizinde söylediğiniz gibi bazı konularda espiri ve dalga geçmek arasındaki çizgiyi tutturamayıp hoş olmayan yorumlara sebep olan insanlara tepki göstermemek elde değil.En iyisi nazar boncuğu olarak kabul etmek :)

.Elif.
26-09-2010, 01:34

bende şaşırdım abi çok..:)

Sanırım buna benim de memnun olmam gerekli. :)

.Elif.
26-09-2010, 01:37
Serkan hocam nurtopu gibi aktif ötesi yeni bir üyemiz varki inşallah bir gecede super member olacak. Harika bir şey
İlahi süper bir benzetmeydi. :D

Evet haklısınız bu konuda hak veriyorum size.benim en çok tepki gösterdiğim konu ise takım konusu oluyor genelde,bir takıma gönül verilir bunun içinde düşünce ve fikirlerimizi mutlaka paylaşırız,fakat bunu aşırıya dökenleri anlamıyorum ve anlamak istemiyorum açıkcası sonuçta hepsi türk takımı hepsi bizim takımımız bunun için kalp kırmaya tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak bir spor dalı ve mutlaka bir kazanan ve bir kaybeden olacaktır.sizinde söylediğiniz gibi bazı konularda espiri ve dalga geçmek arasındaki çizgiyi tutturamayıp hoş olmayan yorumlara sebep olan insanlara tepki göstermemek elde değil.En iyisi nazar boncuğu olarak kabul etmek :)

Kimilerini nazar boncuğu kabul edebilir kimilerini uyarabiliriz ama illa bir yol bulunmalı. Esas olan niyeti doğru tutmak bence.

gungor1976
26-09-2010, 01:41
[QUOTE=.Elif.;516263]İlahi süper bir benzetmeydi. :D Süper sizsiniz bu gece tutabilene aşk olsun...:D

.Elif.
26-09-2010, 01:43
Süper değildim, forum beni şimdi süper yapacak sanırım.:D

tike®
26-09-2010, 01:45
Hoş geldiniz... :) İyi forumlar bol eğlenceler.

.Elif.
26-09-2010, 01:48
Hoş geldiniz... :) İyi forumlar bol eğlenceler.

Teşekkürler tike®, hoşbulduk.

gungor1976
26-09-2010, 01:55
Hayırlı olsun en yeni Super Member