Orijinalini görmek için tıklayınız : D-Smart ta Yaprak Dökümü Sürüyor.Futbolsmart Platformdan kaldırıldı
cilginizmirli
04-10-2010, 00:38
D-Smart 43.kanalda yayın yapan ve benim çok sık takip ettiğim kanallardan biri olan Futbolsmart saat 00.00 itibariyle d-smart platformdan aniden kaldırıldı.Bakalım bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılacakmı.Bekleyip görelim bakalım.
donadotti
04-10-2010, 09:56
Kaldırıldığını zannetmiyorum. Bence frekans değişikliği yada geçici bi hata olabilir.
Doğru,hızlı bir çöküş yapmıyordur umarım.
Kaldırıldığını zannetmiyorum. Bence frekans değişikliği yada geçici bi hata olabilir.
Frekans değişikliği olsa otomatik olarak kanal listesini D-Dmart günceller. Ve üyelerine gerekli bilgilendirme yapılır.
muhtemelen kanalın ismi değişir dsmart içinde yeni bir pakette karşımıza çıkar tabii farklı bir ücret tarifesi ile.
cilginizmirli
04-10-2010, 16:18
muhtemelen kanalın ismi değişir dsmart içinde yeni bir pakette karşımıza çıkar tabii farklı bir ücret tarifesi ile.
Benim de aklıma yattı bu fikir.Bu bölümde d-smart bazı çalışanlarını işten çıkardı diye söyleniyordu.Yeni bir isim yeni bir paket olabilir.Bunun örnekleri var.D-Smart ilk açıldığında Fantasy kanalı vardı.Ücret ödemeden izliyorduk.Birden kaldırıldı aylar sonra isim değiştirmeden ****** pakete dahil oldu.Üstelik aynı isim fakat ücretli.
Benim de aklıma yattı bu fikir.Bu bölümde d-smart bazı çalışanlarını işten çıkardı diye söyleniyordu.Yeni bir isim yeni bir paket olabilir.Bunun örnekleri var.D-Smart ilk açıldığında Fantasy kanalı vardı.Ücret ödemeden izliyorduk.Birden kaldırıldı aylar sonra isim değiştirmeden ****** pakete dahil oldu.Üstelik aynı isim fakat ücretli.
Önce müşteri çekecek ondan sonra müşteriyi sömürecek.Her kanal isim değiştirdi paralı oldu.Zaten uyduda fta olan kanalları çıkarırsan pek birşey kalmıyor.
donadotti
04-10-2010, 22:24
3 hafta içinde geri gelir ama hd olur ücretli olur bekleyip görelim
gelse gelse seneye gelir bu kanal tabii bizim küçük dev takımlarımız avrupa liglerine çıkabilirlerse.
asi cocuk
05-10-2010, 16:05
ewet kanal gitmiş d smart tan mesaj gelmiş
sercankolay
05-10-2010, 16:16
futbolsmart yok zaten pekde öenmli değildi :)
cilginizmirli
06-10-2010, 09:50
futbolsmart yok zaten pekde öenmli değildi :)
Pek de önemli değildi olur mu arkadaşım şampiyonlar ligi maçları olduğunda gol gol programı oluyordu.Dün işe gitmeden d-smarttan bu konu hakkında mesaj geldi.43.kanalda yayın yapan futbolsmart kanalı yayını sonlanmıştır.İlgili maç yayınlarını 42.kanal eurofutbol kanalından izleyebilirsiniz diye.Bu da bir oyun eurofutbol kanalını izlemek için kimse paket almamış anlaşılan.
Bana kalırsa gereksiz kanalları birleştirmesi iyi olmuş.Futbotsmartı kapatıp Eurofutbol'la birleştirmiş iyiye işaret.Yeşilçam Smartla ile aynı Beyazperde vardı o da kalktı.Kanal sayısını artırmak için geçmişte yapılmış gereksiz kanal açmaları.
sercankolay
06-10-2010, 11:05
D-smartın düşündüğü sadece nasıl para kazanırım
donadotti
06-10-2010, 11:38
Futbolsmart ve Eurofutbol şampiyonlar ligi yada Uefa Avrupa Ligi maçlarında farklı maç yayını yapıyordu. Vardır D-smartın bi bildiği bekleyip görelim.