PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Medialink Black Panther Versiyon 1.85 Yazılımı 25.01.2011

Admin
25-01-2011, 13:58
Medialink Black Panther Versiyon 1.85 Yazılımı 25.01.2011

Medialink Black Panther V 1.85 (2 Modül girişli) DOWNLOAD (Only the registered members can see the link)

Volkan
25-01-2011, 14:22
1.84 ten farkı nedırkı şimdi benim atlantaya atacam ama motoru ayarlamaya üşenıom şuna bide acıklama koysalar ya.

Admin
25-01-2011, 14:32
Açıklama eklenmemiş:) Yazılımlar bana geliyor bende kullanıcılara yardımcı oluyorum volkan yukle usta:)

Volkan
25-01-2011, 14:37
yok ya uğraşamam şimdi bizim mühendislerde deniyorlardır testten sonra koyarlar hostta abuk subuk yok alt yazıddaki yeşillenme g,derildi diye yenı versıyon verdiyseler bır onun için yukleme yapmam şöle IPTV yazılımı yada explorer dan kontol falan olursa o zaman ok.

Neyse bizimkiler test edıyorlardır. acıklamalı koyarlar sonuç olarak kore tek yazılım verıo.

kınık
25-01-2011, 15:02
medialink balack panterle atlanta yazılımları farklı olduğu söyleniyor

Volkan
25-01-2011, 15:21
medialink balack panterle atlanta yazılımları farklı olduğu söyleniyor

yazılım bır sadece fırmalar için hazırlanan pachler ılave edılıyor ıstenılırse bu pachlere koruma da eklenebılır yanı yazılım baska cıhazda kullanılamaz kullanılırsa cıhaz çökebılır. olay bundan ıbaret.

ozay
26-01-2011, 03:21
Arkadaslar araniza yeni katildim.buraya yazdim dogrumu bilmiyorum..bu forumu bir arkadas baska forumdayken tafsiye etti.
Benim usta arkadaslara bir sorum var.diger forumda medialink hakkinda bilgi alirken kitliyor laeburdan tafsiye edip burdaki arkadaslar yardimci olurlar insallah..
Ben medialink black panter almak istiyorum yanliz kafam bir kac soru isareti var.

1;black panterin sd ve hd goruntu kalitesi vu+duo dan iyimi??
2;binada merkezi sistem var 7 daire izliyor.dayseq secer gibi santral secermi??
3;black panter bu atlanta gibi fisi sok tak.cakilma donma gibi problem oluyormu..
4;paylasim aldigimda cccam ve diger protokoler stabil donmadan calisiyormu??
5;atlantanin 1.83 versiyonda goruntu kalitesi guzel oldugu deniliyor blac panter icin bu hangi yazilimdir???
6;ornegin bu cihazi aldim evime.bir uyducuya gittim paylasim alip izlemek icin adama ne demem lazim..cccam mi??newcammi.oscam mi??turksat ve hotbird var catida..
Ustam benim sorum bunlar bunu bana cvp verecek bir usta arkadas herhalde vardir burda..
Sagilar...

kınık
26-01-2011, 12:17
yazılım 185 cccam sorunsuz calşmakta

Volkan
26-01-2011, 13:30
Arkadaslar araniza yeni katildim.buraya yazdim dogrumu bilmiyorum..bu forumu bir arkadas baska forumdayken tafsiye etti.
Benim usta arkadaslara bir sorum var.diger forumda medialink hakkinda bilgi alirken kitliyor laeburdan tafsiye edip burdaki arkadaslar yardimci olurlar insallah..
Ben medialink black panter almak istiyorum yanliz kafam bir kac soru isareti var.

1;black panterin sd ve hd goruntu kalitesi vu+duo dan iyimi??
2;binada merkezi sistem var 7 daire izliyor.dayseq secer gibi santral secermi??
3;black panter bu atlanta gibi fisi sok tak.cakilma donma gibi problem oluyormu..
4;paylasim aldigimda cccam ve diger protokoler stabil donmadan calisiyormu??
5;atlantanin 1.83 versiyonda goruntu kalitesi guzel oldugu deniliyor blac panter icin bu hangi yazilimdir???
6;ornegin bu cihazi aldim evime.bir uyducuya gittim paylasim alip izlemek icin adama ne demem lazim..cccam mi??newcammi.oscam mi??turksat ve hotbird var catida..
Ustam benim sorum bunlar bunu bana cvp verecek bir usta arkadas herhalde vardir burda..
Sagilar...

iki firmanın yazılımları özellikleri aynıdır.

Çakılma donma olayına gelince ben şu an bu yazılımı yükledım uzun süre şifreli kanala geçmediğinde cccam bundada donuyor cihazı yenıden başlatmak gerekiyor. Çakılma olayına gelince bazılarınkı serverden kaynaklanıyor fazla kart işin açığı bu tür cihazlarda severi tam olarak stabil çalışmasına izin vermiyor. Atlantanın bazı cihaz boardlarındaki sorunlar nedeni ile de çalkılma oluyordu son cıkan Tuşlu modelınde bu yok.

Görüntü kalitesi güzel ama bır vuo kadar değil ve olamazda VUO nun orjinal yazılımdaki görüntü kalitesi cok güzel.

Bu cihaz motorlu olsun motorsuz merkezi sistem olsun hepsinde sorunsuz çalışır. Özellikle Dısegc motor kullananlara tavsiye ederim.

Server işine gelince araştırma yapacaksınızı öyle dükkkana gidipte server isterim dersenız çok uğraşırsınız aldığınız server iyi olması lazımkı donma olmasın.

ozay
26-01-2011, 21:10
iki firmanın yazılımları özellikleri aynıdır.

Çakılma donma olayına gelince ben şu an bu yazılımı yükledım uzun süre şifreli kanala geçmediğinde cccam bundada donuyor cihazı yenıden başlatmak gerekiyor. Çakılma olayına gelince bazılarınkı serverden kaynaklanıyor fazla kart işin açığı bu tür cihazlarda severi tam olarak stabil çalışmasına izin vermiyor. Atlantanın bazı cihaz boardlarındaki sorunlar nedeni ile de çalkılma oluyordu son cıkan Tuşlu modelınde bu yok.

Görüntü kalitesi güzel ama bır vuo kadar değil ve olamazda VUO nun orjinal yazılımdaki görüntü kalitesi cok güzel.

Bu cihaz motorlu olsun motorsuz merkezi sistem olsun hepsinde sorunsuz çalışır. Özellikle Dısegc motor kullananlara tavsiye ederim.

Server işine gelince araştırma yapacaksınızı öyle dükkkana gidipte server isterim dersenız çok uğraşırsınız aldığınız server iyi olması lazımkı donma olmasın.

Anladim sayin volkan..ben yeni cikan atlantanin 1.83 versiyonu vu+duo dan iyi oldugunu duydum ve burdaki usta arkadaslara bunun gercek olup olmadini ogrendim.yani vu+ duo goruntu olarak iyi..
Ben turksat ve horbirt izlicem burdaki hd yayinlari hangi cam le(paylasim) ile izleyebilirim..volkan ustam bu son sorumuda cvplar iseniz cok sevinirim.tsk saygilar..

Volkan
26-01-2011, 21:21
Anladim sayin volkan..ben yeni cikan atlantanin 1.83 versiyonu vu+duo dan iyi oldugunu duydum ve burdaki usta arkadaslara bunun gercek olup olmadini ogrendim.yani vu+ duo goruntu olarak iyi..
Ben turksat ve horbirt izlicem burdaki hd yayinlari hangi cam le(paylasim) ile izleyebilirim..volkan ustam bu son sorumuda cvplar iseniz cok sevinirim.tsk saygilar..

Hangi cam la izleyeceğiniz farketmez önemli olan size server giren kişide HD kanallara ait kartın bulunması lazım. İster Newcam bulursunuzn ister CCccam ister isenın tekrar dirilen GBOX önemli olan HD kanallara ait kartların serverde bulunmasıdır. Server almadan önce bunu serverciden öğrenmenız lazım.

ozay
27-01-2011, 18:39
Simdi anladim sn volkan tsk ederim..

kanaryafsy
27-01-2011, 20:23
arkadaşlar medialink black panter kullanıyorum ama internetim yok internet olarak vodafon cep net kullanıyorum limitsiz telefonumu modem yaptım telefon htc tattoo notbook a bagladım cross kabloyla da medialinke bagladım ve cihaz interneti gördü otomatik ip adresini felan aldı. ama şifreli yayınları açamadım. acaba yapmadım bişeylermi var yardım lütfen

kanaryafsy
27-01-2011, 20:24
kınık hocam bana bi yardımcı ol lütfen

kanaryafsy
27-01-2011, 20:25
hocam medialink black panter kullanıyorum ama internetim yok internet olarak vodafon cep net kullanıyorum limitsiz telefonumu modem yaptım telefon htc tattoo notbook a bagladım cross kabloyla da medialinke bagladım ve cihaz interneti gördü otomatik ip adresini felan aldı. ama şifreli yayınları açamadım. acaba yapmadım bişeylermi var yardım lütfen

Volkan
27-01-2011, 20:40
hocam medialink black panter kullanıyorum ama internetim yok internet olarak vodafon cep net kullanıyorum limitsiz telefonumu modem yaptım telefon htc tattoo notbook a bagladım cross kabloyla da medialinke bagladım ve cihaz interneti gördü otomatik ip adresini felan aldı. ama şifreli yayınları açamadım. acaba yapmadım bişeylermi var yardım lütfen

server ınız varmı peki.

scorpy97
29-01-2011, 13:29
teşekkürler bu yazılım cihaz cok iyi çalışıyor

serdar123
13-02-2011, 17:07
teşekkürler

kınık
13-02-2011, 19:15
bir kac arakdaşımda dendi o şekilde ama şifreli kanallrı maamlsef acama dı demekki yetersiz geliyor