PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : satılık orjinal dreambox dm 500

eraydin_93
16-02-2011, 18:54
arkadaşlar satılık orjinal dreambox dm 500

dreambox dm 500s cihaz özellikleri:
250 MHz IBM PowerPC Processor (350 Mips)
Linux işletim sistemi
1 x Smartcard-Okuyucu
MPEG2 Hardware decoding (full DVB uyumu)
100 MBit full duplex Ethernet Interface
2 adet LED Gösterge
V.24/RS232 Interface
Sınırsız Tv/Radyo Kanal Listesi oluşturabilme
1 sn altında kanal değişim hızı (FTA kanallarda)
Full otomatik servis tarama (network)
Doğrudan PAKET Liste desteği
EPG (electronic program guide)
DiseqC Motor yada Switch desteği
Arayüz desteği ile onlarca farklı dil
1 x Scart-interfaces (yazılım desteği ile tam kontrol)
1.Kalite Üründür..

Orjinal dreambox dm 500s:120 TL

xx10
17-02-2011, 15:54
90 tl olursa görüşelim.

ayvacık
17-02-2011, 17:45
100 tl ye alırım arkadaşım .... ama orjinalse alrım tamam bak ama cihazı görmem gerek ben uyducuyum bak kendim kullanacam inan eger sorun varsa bana msnden olmaz dee birde bana özelden msnni yolla görüşelim ok bekliyom tamam burada güven herşeyden önemli biliyorsun görüşelim alırım ok

ayvacık
17-02-2011, 17:48
arkadaşlar satılık orjinal dreambox dm 500

dreambox dm 500s cihaz özellikleri:
250 MHz IBM PowerPC Processor (350 Mips)
Linux işletim sistemi
1 x Smartcard-Okuyucu
MPEG2 Hardware decoding (full DVB uyumu)
100 MBit full duplex Ethernet Interface
2 adet LED Gösterge
V.24/RS232 Interface
Sınırsız Tv/Radyo Kanal Listesi oluşturabilme
1 sn altında kanal değişim hızı (FTA kanallarda)
Full otomatik servis tarama (network)
Doğrudan PAKET Liste desteği
EPG (electronic program guide)
DiseqC Motor yada Switch desteği
Arayüz desteği ile onlarca farklı dil
1 x Scart-interfaces (yazılım desteği ile tam kontrol)
1.Kalite Üründür..

Orjinal dreambox dm 500s:120 TL

................................................................................................................................................................................................................

ben alırım arkadaşım ayrıda yazdım orada bana burada özelden msnyi ver görüşelim ok tamam .... ama dreambox orjinalse ona göre bak

strongfist
15-08-2011, 23:33
Ne saçma bir forum bu yaw, anlaşabilen görmedim.özel pm de çalışmıyor forumda.saçma sapan yer.

cilginizmirli
16-08-2011, 00:06
Ne saçma bir forum bu yaw, anlaşabilen görmedim.özel pm de çalışmıyor forumda.saçma sapan yer.

Strongfist kardeşim.Özel mesaj atmayı bilmiyorum de canımı ye.Özel mesaj bölümü bal gibi çalışıyor.Yukarıda sağ köşede hoşgeldin rumuzunun üstüne tıkla açılan sayfada ziyaretçi mesajları hakkımda vs yazan yerin en sağ tarafında iletişim bilgileri yazan yere tıkla 2 seçenek açılacak ziyaretçi defterine yaz ve özel mesaj yaz özel mesaj yaza tıkla hangi rmuza mesaj göndereceksen alıcı kısmına yaz altına mesajını yaz gönder bu kadar kolay.

securityizmir
16-08-2011, 02:42
amacım sadece bilgi vermek : bende 7 yıldır dreamboxlarla uğraşmaktayım öyle klon cihazlar varki chinden tut dubai malına kadar orginal ile karsılastırdım aynısı hatta bende şaştım elimde 3 adet kayacenter malı dm 500 var entegre numarası dahil aynı takılmışları bile gördüm tek anlama yolu mac adresi idi ama artık oda klonlanmaktadır tek anlama yolu dm nin sitesinden ****** no kontrolu