Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar bende geldim
:wave: merhaba arkadaşlar nasılsınız aranıza az önce katıldım..burası güzele benziyor.ben bir uyducuyum..yani bazılarınızın meşlektaşıyım...bilgi paylaşımı yapmak en içten arzumdur....forum içerisinde görev verilirse severek sizlerle birlikte yerine getiririm...hepinize saygılarımı arz ederim..
Foruma hoşgeldiniz.şu anda forumda görev vs seyleri zamana bırakıyoruz ve bununla ilgili konu forum duyurularında var.İyi paylaşımlar
selamlar
hoşgeldiniz aramıza..
teşekkür ederim arkadaşlar sizinle tanıştığımıza memnun oldum
hayalet114
08-07-2006, 00:11
:wave: merhaba arkadaşlar nasılsınız aranıza az önce katıldım..burası güzele benziyor.ben bir uyducuyum..yani bazılarınızın meşlektaşıyım...bilgi paylaşımı yapmak en içten arzumdur....forum içerisinde görev verilirse severek sizlerle birlikte yerine getiririm...hepinize saygılarımı arz ederim..
haklısın kardeş gercekten cok guzel bı forum pişman olmıycaksın kayıt olduguna;)
Özgür Erge
09-07-2006, 10:43
aramıza hoş geldiniz
Hakan Gül
09-07-2006, 11:27
Ben sizi bi yerden tanıyorum ama...Hadi hayırlısı :49:
aramıza hoş geldiniz bol paylaşımlar....