Orijinalini görmek için tıklayınız : İdam cezası geri gelsin!
muslum-baba
28-03-2011, 23:38
Only the registered members can see the link
28 Mart 2011
Güneş Gazetesi 1.sayfası.
Habertürk 1.sayfa.
asker_31
28-03-2011, 23:40
bence gelmesi gerek.... ayrıca habertürk bu konuda anket yapıyor isteyen ankete katılabilirler şuan %97.7 evet...
%97 ise ayıp oy vermeyenler neden oy vermedi acaba % 100 olması gerekirken!!!
ab uyum yasası diyorlar sırf apo için idamı kaldırdılar nasıl olsa ab ye giremeyecegiz belli oldu gelsin idam ilkte bu köpeği asın sonrada sırasıyla apo ve diğerleri
muslum-baba
28-03-2011, 23:46
%97 ise ayıp oy vermeyenler neden oy vermedi acaba % 100 olması gerekirken!!!
ab uyum yasası diyorlar sırf apo için idamı kaldırdılar nasıl olsa ab ye giremeyecegiz belli oldu gelsin idam ilkte bu köpeği asın sonrada sırasıyla apo ve diğerleri
katılıyorum nasıl olsa bizi avrupa istemiyor idam çezası geri gelsin !
idam cezası geri gelsin ve sultanahmet meydanında bu tür sapıklardan 10-15 tanesini, bütün medya önünde sallandıracaksın. bak bakalım tv de haberlerde 2-3 gün yayınlandıktan sonra, bunu gören sapıklar benim kellemde orada birgün sallanır diyecek korkudan bu tip olaylar kendiliğinden bitecek. aynı şekilde türkiyedeki şiddet ve buna benzer olaylarda kendiliğinden % 50 ila % 70 arasında 1 ay içinde düşecek.
sözün kısası dinsizin hakkından imansız gelir. arada bir böyle radikal kararlar almak gerek. halkın refahı ve huzuru için. selametle. iyi çalışmalar.
bence idam cezası geri gelmeli
aslınca önce hadım edeceksin kökünden keseceksin bir kaçgün sonrada idam edeceksin bu ülkede suçu olmayan masum başbakanı asmışsınız bu köpeklerimi asamayacaksınız
idam cezası geri gelsin ve sultanahmet meydanında bu tür sapıklardan 10-15 tanesini, bütün medya önünde sallandıracaksın. bak bakalım tv de haberlerde 2-3 gün yayınlandıktan sonra, bunu gören sapıklar benim kellemde orada birgün sallanır diyecek korkudan bu tip olaylar kendiliğinden bitecek. aynı şekilde türkiyedeki şiddet ve buna benzer olaylarda kendiliğinden % 50 ila % 70 arasında 1 ay içinde düşecek.
sözün kısası dinsizin hakkından imansız gelir. arada bir böyle radikal kararlar almak gerek. halkın refahı ve huzuru için. selametle. iyi çalışmalar.
Bunu demek için girmiştim.Avrupa standartlarına uygun değil.Ülkenin gelişmesi için kaldırıldı bu.Gelin bunun ortasını bulalım törör ve cinayet işleyenler idam cezası uygulansın.Hatta uygunlamasın önce işkence sonra idam.Bence aç kaplanların yanına koymalı.Bir taşla iki kuş hem ibretlik sahne hemde hayvanı beslemiş oluruz.Doğanın dengesi bozulmasın diye hayvanat bahçelerinde uygulanmalı bu.
Ciddi bir konuyu buraya kadar getirdim.Saçma gelmiş olabilir ama idamdan daha iyi bence.
aliharbiye
29-03-2011, 14:52
evet arkadaşlar bu gibi durumlarda ve çocuk kaçırma tecavüz gibi durumlar için kesinlikle idam cezası geri gelsin istiyorum saygılarımla aliharbiye
bence idam cezası geri gelmeli
hocam bizcede gelmeli ama niye kaldırıldı kaldırılmasını kim istedi düşünürsek idam cezasının geri gelmesi pek mümkün değil gibi ama buca ceza evinde tecavüzde hele hele çocuk tecavüzünden yargılananların ve ceza evine düşenlerin seslerinin nekadar yüksek çıktığını duyan insan olarak daha sonrada utançdan yaşayamayan mahkumların kendini öldürdüklerini hatırlıyorum artık bu p.......r nerede yatacak belli değil ama bence iş orada yatan mahkumlara düşer diyorum çünkü bu memlekete birdaha idam GELMEZ!!!!
avrupa birliği hikaye arkadaşlar sırf apoyu asmamak için hem ab diye hemde üyelik diye bastırıyorlar buda ülkenin üzerinde oynanan oyun şeriat kanunlarını uygulayacaksın
kesinlikle geri gelmeli tecavüz edenlerinde ............ kesmek lazım
bence türk halkına bunu sunsalar ve türkiye genelinde oylama yapsalar, halkın % 90 idama ewet demesse. bu tip adi suç işleyenleri idam edilsin şeklinde türk haldkı oy kullanır.
batuhan67
29-03-2011, 17:59
bunu her ortamda gündeme getirmek lazım.ben de katılıyorum. İDAM CEZASI UYGULANMAYA BAŞLASIN.....
ercişsat
29-03-2011, 18:21
iran gibi kepcelere direklere dışar halka açık şekilde ibreti alem diye asıvercek ki o zaman şeriatın kestiği parmak acımasın idamı istiyorum gelsin geri sayın başbakan kendin için yasa çıkardın şimdi ise suçlular için yasa çıkar duyrulur ...
Catapult®
29-03-2011, 18:21
Evet arkadaşlar Bencede geri gelmeli !!!!!!
yakupyurt
29-03-2011, 22:40
idamcezasıgerigelsinöncelikleapo asılsın
aslınca önce hadım edeceksin kökünden keseceksin bir kaçgün sonrada idam edeceksin bu ülkede suçu olmayan masum başbakanı asmışsınız bu köpeklerimi asamayacaksınız
sonuna kadar katiliyorum ustat
bu tür insanlar için gelmeli hatta bunlara insan denemez bunlar bunlar ruh hastası haysiyetsiz manyaklar nasılki hiç acımadan masum gencecik insanlara kıyıyorlar bu tür insanların yaşama hakkı olmamalı kelebek filmini seyretmiştim filmde şeytan adası diye bir yer var ne kadar azılı mahkum varsa bu adaya atıyorlar bir daha hayatları boyunca topum içine girmiyorlar bu tür bir ceza bile bunlara lüx olur
Bencede gelmeli, başka türlü bu pislikler temizlenmez, içeri girip çıkıp yine yapıyorlar.
dün haberlerde chp li bir vekile (sürekli kılıçdaroğlunun yanında duran vekil.) spiker sordu, "belli durumlarda idam cezası geri gelsinmi" diye. vekil "hayır karşıyız idama, çünkü idam çözüm olmuyor. aynı suç tekrar başkası tarafından işleniyor.idam çözüm olsa idi o suç işlenmezdi. iranda idam var ama hala o suçlar engellenemiyor, işleniyor.çözüm değil." diye açıklama yaptı.
hasbünallah dedim içimden..bu nasıl açıklama. caydırıcı olmuyor diye ceza vermemekmi gerek?
iyi ozaman hapis cezası olsa dahi aynı suç hep işleniyor. hapis cezasıda verme öyleyse...
ne düşünce yahuu.
ben idam cezasının tekrar gelmesini isteyenlerdenim. hemde genişletilmiş halde. fakat idam edilecek kişinin muhakemesi öyle itinalı yapılmalıki sapla samanı birbirine karıştırmadan kimsenin kanına girmeden, kesin o suçu işleyenlere uygulanmalı. öyle astıktan sonra pardon dememeli.
selametle...
ben idam cezasının tekrar gelmesini isteyenlerdenim. hemde genişletilmiş halde. fakat idam edilecek kişinin muhakemesi öyle itinalı yapılmalıki sapla samanı birbirine karıştırmadan kimsenin kanına girmeden, kesin o suçu işleyenlere uygulanmalı. öyle astıktan sonra pardon dememeli.
selametle...
demir2768
30-03-2011, 19:42
bunlara idam dahi azda ama bizimkiler abilerinden izin alamazlar çünkü mecliste dag da ve ceza evlerinde adamları var millet vekillerinin bu konuyu düşünmesini seçimler öncesi bu kanunu çıkarmasını bekliyoruz böyle bir kanunun çıkması için de böyle birşeyin kendilerinin başına gelmesinimi bekleyecekler
Evet binlerce evet,şu memleketin haline bakın adam kafasına göre cinayet,tecavüz, sonrası paşapaşa yat birde arada af çıkar , oh ne ala,bu arada zinada tekrar suç sayılmalı, cinayetlerin ekserisi bu yüzden işleniyor...
kirmastılı
30-03-2011, 21:46
yüzde yüz gelmesi lazım. bu köpekleri ki köpekler yapmaz bunun yaptığını. önce işkence sonra acılı ölüm allah belalarını versin admin arkadaşlar siz niye yapmıyorsunuz böyle anket gerçi sonuç belli ama yinede,,,,,,
Bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum, idam etmeden önce kökünden keseceksin.