PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beklenen oldu BDP desteklediği 10 milletvekili adaylığı kabul edildi!!!

CABBARİ
21-04-2011, 18:41
sonunda bir gecede işler değişti ysk önce aday olamazlar dedi veto yedi iki gün sonra olabilir dediler sebep? ne olacak? herşey soru işareti anlamadım gitti ne olduda 2 günde aday olmaya engel durumlarının bulunmadıgına kararı verildi???

osmann
21-04-2011, 23:27
adamlar şovunu yaptı...taşlamadıkları yer kalmadı... vetoyu bahane edip çok güzel bir ayaklanma çıkardılar ve istediklerinide elde ettiler... bdp nin böyle durumlar için antremanlı olduğu belli. zaten bu durumlarda örgütü nasıl harekete geçirdiğini gördük...maalesef bişey yapamadığımızıda... nereye varacak bu işin sonu merak ediyorum ciddi ciddi...

hilalyıldız
22-04-2011, 00:13
S.A.Yurt dışındaki gurbetçilerin kendi çalıştığı ülke konsolosluklarında oy kullanılmasını yasaklayan zihniyetten ne bekleyebilirsinizki.Memleketi karıştırmak için herşeyi yapıyorlar.ALLAH yardımcımız olsun.AEO.:praying:

Volkan
22-04-2011, 00:18
konuyu seviyelı yürütelım bunu baştan uyarayım. KOnuyu kapatmayalım.

Aslında verilen karar baştan aşağı yanlıştı. Şimdi aynanın diğer yüzünden bakmak lazım. Zaten kürt halkını bunlar ve bunlara yataklık edenler Türkiye Cumhuriyeti sizi kısıtlıyor diye dolduruyorlardı buda üstüne tuz biber oldu ve bu şekilde onlar haklı cıkarak seçimlerde daha güçlü olmalarına meydan verildi. Olaylara gelince aslında olan bir olay yok istenilse hiç biri olmaz ama şöle bişi var bunların hepsi bir gun bunların önüne sunulacak.

Her şey stratejiye dayanıyor bu düzende acelyle öf***le hareket eden kaybeder resmen bir santraç oyunu halıne geldi.

Bu kararı cıkaran yargı ve buna yataklık edenler kimin elini güçlendirdi. Acaba kime yardım etti haklıyken kım haksız oldu. Kimse kusura bakmasın ama bu seferkı oyun kendı içimizde koz verdik.

Ama ben başka bir yönden inceliyorum bunlar o kadar sokakları yağmaladılar kırdılar geçirdiler. Bunların hepsi kayıtlı. Sonuç olarak Dünya da Türkiye olarak kurallara göre bir yer ediniyoruz illaki bu mezopotamyada bazı kurallar ve diğer ülkelerle ilgili kurallar olacak. Bu çerçeveden bakarsak dal ve dallar uzatmadan ve bu uzattıımız dalların ne şekilde kullanıldığını ve ne şekilde değerlendirildiğini kanıtlayamadan bir şey elde edemeyız. tabı burda şehitlerimizi karıştırmıyorum bir masumumuz için gerekirse ona kıyanın sulalesı kurutulmalıdır o çok ayrı.