Orijinalini görmek için tıklayınız : migren hastalığı olan varmı?
arkadaşlar aramızda migren hastalığı olupta tedavi olabilen varmı? yada kriz geldiğinde belli bir tedavi ile atlatabilen?
hacamatın iyi geldiğini duydum. fakat henüz yaptıramadım. varmı yaptıran? migreni olan yada şiddetli başı ağrıyanlar için soruyorum.öyleki merdiven dahi çıkamayacak derecede bir ağrı...
teşekkürler..
selametle
ömer onan
27-05-2011, 19:58
hacamatın bu nedir hocam eşimde var
Hacamat demek kan akıtmak kesmek demektir genellikle jiletle veya başka keskin bir şeyle vucudun çeşitli yerleri kesilmek kan akıtılmak sureti ile şifa aranır.
Hacamat demek kan akıtmak kesmek demektir genellikle jiletle veya başka keskin bir şeyle vucudun çeşitli yerleri kesilmek kan akıtılmak sureti ile şifa aranır.
şakamı yapıyorsun usta böyle tedavimi olur..???:49:
veyselbakan
27-05-2011, 20:31
benim hanımda var ama bu hacamatı ilk defa duyuyorum!
ağrıyı hissettiğiniz an, majesik hap için, ağrı başlamadan biter.benim başım hergün şiddetli ağrırdı,5-6 ay boyunca bazen günde 4 tane içtiğim gün olurdu (doktora sorun yan etkisi yoksa için),çok şükür kurtuldum.majezik içinde 3 tablet var 15 adettir .majeziN diye hap var onu almayın faydası olmadı.avmigren içtim faydası olmadı.
birde ısırgan otunun faydaları çok fazla.ağrı kesici olarak 1 numaralı bitki.(vücudunuzu dokunduğunuzda kaşındıran bitki).ister yıkayın direk yiyin , isterseniz böreğini yaptırın.100/100 faydası olduğunu 1 haftada fark edersiniz.
geçmiş olsun...
veyselbakan
27-05-2011, 20:51
valla bizim hanımın ağrı ile birlikte gözlerde kızarma ve bulantı başlıyor ses ve ışıktan inanılmaz rahatsız oluyor avamigran majezik dahil hiçbir hap iyi gelmiyor sadece novalgin ve bir iğne daha var onunla karıştırılıp vurulduktan 1 saat sonra kendine gelebiliyor
ağrıdıktan sonra ne içerseniz için faydası olmaz.hissettiğiniz an içeceksiniz.başın sağ veya solundan başlar ağrı.içince karanlık ve sessiz bir odada 10-15 dakika uzanması yeterli olur.ısırgan otunu 1 hafta yiyin.hiçbir yan etkisi olmaz.kötü tatı yoktur...
birde sinizüt ve migrenin düşmanı.
acı kavun diye geçer ismi.akdeniz bölgesinde çok olur.izmirde askeriyenin içinde vardı arasıra damlatırdım burnuma.:)
2 damla acı kavun suyu 2 damla su ile karıştırın.burun damlası gibi dökün (nefes borusuna kaçmamasına özen gösterilecek) 3-5 dakika yatın.başınızı eğdirin sarı sıvının (sinizüt) boşaldığını göreceksiniz.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
yalcinticaret
27-05-2011, 22:30
sinüzit için denemek lazım su bitkiyi
miğde ile alakalı sanardım bu migreni düne kadar :)
erhanula
27-05-2011, 23:25
majizik devamlı kullanıldığında karaciğeri çökertiyor fakat miğrene iyi geliyor
atacan12
27-05-2011, 23:32
dogru söylüyor arkadaş
atacan12
27-05-2011, 23:33
mesela yüzünde elinde nohut gibi beni olan kişilerdede tedavi var hiç ilaç içmeden bir yerini kesmeden ..?
mesela yüzünde elinde nohut gibi beni olan kişilerdede tedavi var hiç ilaç içmeden bir yerini kesmeden ..?
Nedir tedavisi var demişsin ..??? Babamda vardı sıvı bir ilaçla (ismini hatırlamıyorum) kurutup kurtuldu...
bana majezik bazen iyi geliyor bazen gelmiyor. başlayacağı anda içsem dahi...ev 4 katta çıkamıyorum...her katta bi iki dakka bekliyorum. kafamdai zonklama berbat ediyor...hacamat yaptıracağım ehline...yaptırmadan bir sorayım dedim...acı kavunud duydum onuda deneyeceğim.
beydemir
28-05-2011, 04:37
Kardeş öncelikle geçmiş olsun bizim sülalede irsi bir hastalıktır bu meret ben migren olduğum zaman yatarım kalabalık yerlerden uzak dururum ağrı kesici kullanırım 1997 ye kadar sigara kullanıyordum onu bırakınca biraz azaldı sülalemde doktora giderek ilaçla tedavi olanlar var bu meret hastalık ağrı yapmaya başladımı benim benizim bembeyaz olur miğdem bulanır (afedersin) istifar ederim. ALLAH'a şikayet gibi olmasın
eraydin_93
28-05-2011, 17:44
allah bu hastalığı çekenlere yardım etsin..
hacamat tüylerimi diken diken etti..ilk defa duydum öyle bir şey..
jokernes
28-05-2011, 20:03
birde sinizüt ve migrenin düşmanı.
acı kavun diye geçer ismi.akdeniz bölgesinde çok olur.izmirde askeriyenin içinde vardı arasıra damlatırdım burnuma.:)
2 damla acı kavun suyu 2 damla su ile karıştırın.burun damlası gibi dökün (nefes borusuna kaçmamasına özen gösterilecek) 3-5 dakika yatın.başınızı eğdirin sarı sıvının (sinizüt) boşaldığını göreceksiniz.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Acı düvelek te derler buna.Ben küçükken sinüzitim kist halindeyken annemler kullanmış bana.Birkaç gün sonra birden burnumdan kan geldi,bayıldım ve doktora gittik.Dr kist mist yok dedi.Geçirmiş gerçekten.Sonra anlattık yaptığımızı.
'Alerjin olsaydı ölürdün'dedi.Sakın yapmayın.İşe yarıyor ama çok sakat iş.
Kardeş öncelikle geçmiş olsun bizim sülalede irsi bir hastalıktır bu meret ben migren olduğum zaman yatarım kalabalık yerlerden uzak dururum ağrı kesici kullanırım 1997 ye kadar sigara kullanıyordum onu bırakınca biraz azaldı sülalemde doktora giderek ilaçla tedavi olanlar var bu meret hastalık ağrı yapmaya başladımı benim benizim bembeyaz olur miğdem bulanır (afedersin) istifar ederim. ALLAH'a şikayet gibi olmasın
bendede aynen böyle abi...bir müddet sonra mide bulantısıda başlıyor... ışık ses çok etkiliyor...ve dediğim gibi basamak çıkmakta hatta yürümekte bile zorlanıyorum bazen... inşallah hacamat iyi gelir.onuda şu an yaptıramıyorum...kafadan yapılınca kafanın arka kısmı ustura ile traş ediliyor...senelik izinde inşallah yaptıracağım...
Bu arada benim kayınçom yaptırmış kafadan...onda migren yoktu ama başı sürekli ağrıyordu..çıkan kan bal gibi krem şeklinde imiş. şaşırmış herkes...5 hafta önce yaptırdı.ogün bugündür ağrı yok...bir kere daha gidecek 1,5-2 ay sonra...
selametle...
TOPRAK67
29-05-2011, 01:13
beyin ve sinir hastalıkları uzmanı bir doktor düzenli bir tedaviyle düzelme olacağını tam düzelmesede nöetlerin daha hafif geçeceğini aralıklarının uzayacağını söyledi Allah kolaylık versin
akin 3641
29-05-2011, 01:46
bendede migren var arkadaşlar şu hacamat,ı bende ilk defa duyuyorum bir araştırmak lazım