Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta HD BOX yazılım attım sorun var!!!

CABBARİ
05-07-2011, 11:57
arkadaşlar yeni yazılımı usb den attım fakat cihaz açılmıyor yaılımı attıkta n sonra bir daha aılmadı vrting diyor 100 e kadar sayıyor sonra plase vait diyor bekliyor cihaz açılmıyor ne yapabilirim?

tarkayhan
05-07-2011, 12:15
arkadaşlar yeni yazılımı usb den attım fakat cihaz açılmıyor yaılımı attıkta n sonra bir daha aılmadı vrting diyor 100 e kadar sayıyor sonra plase vait diyor bekliyor cihaz açılmıyor ne yapabilirim?
flash bellek ile ana kod yazılımını tekrar yükleyin cihaz açılır sonra son yazılımı tekrar atın
Only the registered members can see the link

CABBARİ
05-07-2011, 12:48
arkadaşlar sorun hem halloldu hem hallolmadı
2,13 yazılımını cihaz kesinlikle kabul etmiyor mecbur 2,06 tekrar yükledim açıldı tekrar denedim 2,13 çöküyor bende neden olmuş olabilişr?

tarkayhan
05-07-2011, 13:52
2,13 yazılımını cihaz kesinlikle kabul etmiyor mecbur 2,06 tekrar yükledim açıldı tekrar denedim 2,13 çöküyor bende neden olmuş olabilişr?
internet üzerinden indirme şansınız varsa internet üzerinden fabrika ayarlarına dönerek yüklemeyi deneyin yada 2.13 yazılımını başka biryerden alıp yükleyin buradakinde bir sorun olabilir

fb.serkan
07-07-2011, 12:11

Merhaba;
İnternet üzerinden güncelleme yapmayı denediniz mi?

muratben
21-04-2013, 16:43
flash bellek ile ana kod yazılımını tekrar yükleyin cihaz açılır sonra son yazılımı tekrar atın
Only the registered members can see the link

Cihaz açılmadan anakod yazılımını nasıl yükleyebiliriz ki?

araydin
31-10-2013, 00:13
Arkadaşlar, hdbox ilk modelinden bir cihazım var. Cihaz açılıp FOX yazıyor ve sonra kumandaya cevap vermiyor. Kumandanın tuşlarına bastığımda cihazın ekranında kırmızı bir ışık yanıyor ancak hiçbir tuş cihazda bir etki yapmıyor.
Yardımcı olabilir misiniz?