- 

11400 cım 
- 

Arkadaşım çok şey istemişsin ama sana yardımcı olacak bilgileri yazmaya çalışayım. Senin alıcıyın aynısını bende kullanıyorum. üç çanağım var. Türksat+ Hod Birt+ hispasat. Şimdi senin kaç çanağın var bilmiyorum ama bu izlemek istediğin paketlerin hepsini bir arada izlemen imkansız. Çünkü ne GM, nede Aciko tüm bunları izleyebilceğimiz bir yazılım çıkardı. Acikonun en son çıkardığı yazılımı GM boyayıp GM yazılımı diye bizlere sundu. Ben o zamanda yazmıştım bu yazılım GM'nin değil, Acikonun yazılımı diye. Çünkü GMini yazılımı 1993 bloktan oluşur. Acikonun ki ise 1283 filan olması gerekir. Neyse eğer sen D+ TVCABO ları izlemek istersen alıcına GMnin Nisan veya Acikonun 24 mayıs tarihli yazılımlarından birini yüklemen gerekli. Siriusu izlemek istersen aralık ayında çıkan yazlımı yüklemen gerekli. O zamanda D+ ve TVCABO paketlerini izleyemezsin. Çünkü bu yazılım Nagra2'yi desteklemiyor. Önceki yazlımlarla sirius hariç diğerlerini güncel keylerini veya benim önemli değişiklikler olduğunda verdiğim softcamı yükleyerek 1. mesajda belirtilen kanalları izleyebilirsin. Bilgilerinize.
 Saygılar.

- 

ilgi ve alkana tesekkurler cok yardımcı oldun sağol kolay gelsin