at 1030 dci skyz izlenen kanallar
arkadaşalar benim at 1030 dcizskyz hw v12.03.A5 loader sunny cihaz ile:sunglasses2: şu anda multi kanallarını pink private***** zık/xxl usuha belgesel tps ve daha yüzlerce kanalı izliyorum.Bu viev xxx kanalının kapanmasından sonra kanal kilitini açık hale getirmamdan sonra başladı ve halen devamediyor Sizinle paylaşmak istedim acaba sadece bendemi yoksa genel mi açık bu kanallar .teşekürler:45:
kartsız ve modülsüz izleyen varmı
Alıntı:
Bahsettiğiniz kanallar bazen önceki şifreleme sistemine dönüyor.Böyle durumlarda izleyebilirsiniz.Tekrar yeni şifreleme sistemine döndüğünde izleyemezsiniz.Çihazınızı 12.01.A5 dönüştürüp yazılımını yüklemeniz gerekiyor.
arkadşlar bazen değil,sürekli izliyorum diyorum yani ne zaman açsam bahsettiğim kanallar açılıyor belgesel kanalı usuha ve c cinema'nın tüm kanalları,tps,multivizyon,baby tv ...daha ne olsun paylaşmak istedim sizinle .Ayrıca da suny at 1030 tarih olmuş yada antika olmuş umurumda değil şu anki cihazın yaptıklarını size aktardım ilgilenen olabilir diye.
Ayrıca şu bahsettiğim kanalları tek bir allahın kulu kartsız ve modül olmadan izliyorsa soylesin tamam derim o zaman anlarım.
:sunglasses2: Herkese iyi çalışmalar.:clap2::