-
Yabanci Sayisi 6+2 Oldu!
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı! Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkarırken, transfer dönemi 6 Şubat'a kadar uzatıldı!
Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.
Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.
Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya’da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA’nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.
kaynak:ajansspor
-
Oldu olacak 11+2 yapsınlar
-
çok iyi olmuş, sınırsız yapsalar dahada iyi olur.
-
Aslında sınırsız olması rekabeti artırır. Sınırsız olsun Türk futbolcuların sayısı daha fazla olur. Bu kısıtlama olduğu için böyle oluyor.
-
Milli Takımda oynayacak futbolcuları nereden bulup yetiştirecekler bakalım. Yabancı direk oynayacak yerli topcu, top toplayıcılığı yapacak
-
bak semihe nasıl kaptı kezmandan
-
eeee seçim yaklaşıyor olacak o kadar
haluk ulusoy bir yerlerden vuracak artık
selametle
-
sınırlıyarak bir yere varamıyacaklarını anladılar.nasıl olsa bir açık yol bulup neredeyse tüm oyuncuları yabancılardan oluşan takımlarımız yokmu .Türk vatandaşı olmak kadar kolay birşey yok galiba.Türk kimliği bu kadar ucuz olmamalı adamlar daha türkçe konuşmayı beceremiyor ama vatandaşlığa kabul ediliyorlar.acaba bunlardan kaç tanesi futbolu bıraktıktan sonra ülkemizde kalıp sporumuza hizmet etmeye devam edecek merak ediyorum
-
federasyonun seçim yatırımından başka birşey değil
-
bence 11+5 olsun.
yedekler dahil, tek türk olmasın kadroda..
yuh ve yazıklar olsun.:(:(:(
hatta milli takımda da türk olma şartı aranmasın !!!.. :(:(:(