-
iran'da turkler ayakta
-
Bu kaderin değil ABD nin bir oyununa benziyor..
-
Allah allah neler oluyor dunyada ya organ mafyası biryandan iranda yapılanlar bir yandan olacak iş degil :(
-
Allah sonumuzu hayretsin. En kritik noktadayız. Etrafımızdakiler sırasıyla kaynatılıyor.
-
Bu gidişat pek iyi görünmüyor. Kabak bizim başımıza patlamaz inşallah..
-
Bizle ilgilendirilemeyecek hiç bir şey yok. Hepsi bizle ilgili. Merak ediyorum başka sekiz komşusu olan ve komşuların hepsi problemli olan ülke varmı.
Zor bir yerdeyiz. Amerika sırayla kaşıyor. Bizdede kaşınmalar hemen başlıyor.
-
Arkadaşlar size katılıyorum. Bu Amerikanın bir oyunudur. Anlamak için kain olmaya gerek yok.
-
Irak'ta nükleer silah var demişlerdi. İşgal ettiler ama hiç bir şey bulamadıklarını itiraf ettiler. Aynisini İrana yapmaya çalışıyorlar..
-
Arkadaşlar sizlere katılıyorum elbete onlarin isleridir.ama bu dunya yap gor dunyasidir.siz kardeslerimi aydinlatmak icin yaziyorum.uckurusluk manfat icin azerbaycan ermeni savasinda ermenistan kapisini acip ermeniye silah yiyecek en onemlisi petrol sattilar.hem rusyaya ve batiya en onemlisi fransaya hizmet ettiler simdi soykirim meselesi gorusuluyor ya.ben lacin susa kelbecerde yapilan katliamlari unutamiyorum??YA SIZLER..........