Bİlgilendirme için teşekkürler MOKUR33:wave:
Printable View
Bİlgilendirme için teşekkürler MOKUR33:wave:
ARKADAŞLAR dikkatinize bucihazın aynısı şuanda bafta mevcut 33 derece ve 40 dereceden data paylaşımı şeklinde şifreler çözülmektedir 33 derece datadan çözmek isterseniz mct paketi nova paketi ***view paketi açılıyor 40derece datadan cözmek isterseniz astra piremier paketini izleye bilirsiniz bu saydığım özellikler baf cihazda mevcut burada okuduğum kadarıyla baf cihazdan pek fark göremiyorum saygılarımla
pirimirelere ceken bir cihaz yazabilirmisiniz bilgisi olan burayi yazsin cok sisirmisler cihazi bence fiyati dersen cok yuksek hd yayini bile cekmiyor 340 tl cok pahali 150 lira degerinde bence bu geret simdi cok ucuz geretlerde sizin dediklerinizin hepsini aciyor guncelliyor benim gorusum boyle fikri olan yazsin burayi
valaa manyak bişey yaa bu :)) (tabii eğer yazılanların hepsi doğruysaa)
yazılanlar doğrudur. zevkine düşkün olanlar bence hiç kaçırmasın bu cihazı.
şimdi bile olmayan cihazları satmaya başladım. sen uyurken izleyemediğin filmi saatine göre ayarlıyorsun kendi kaydediyor o saat gelince.
:sad: sevgili arkadaşlar uydu dünyasının söyledikleri yazdıkları cihaz gayet işeyarayan türden bende gittimbugün gördüm cihazı enkısa zamanda alacağım busistem 3 yıldır çalışıyor birpreblemyok aynızamanda normal kanalları seyredergibi şifreli kanallarıda seyrede biliyorsunuz takılma yada bekleme yok kimse dert etmesin bence.:45: