Arkadaşım sana acık uyarı yapıyorum.
Forum kurallarını oku !
Printable View
Arkadaşım sana acık uyarı yapıyorum.
Forum kurallarını oku !
yok öyle bir şey aldanmayın cihazlar elinde kaldığı için dreambox tan başkasına aldanmayın
vala arkadaslar her kafadan ses cıkıyor simdi cebimde param olsa alsammı almasammı diye dusunurum valaa herkesin ortak fikri nedir ben cok merak ettim! şimdi bu uydu alınırmı alınmazmı bi yazın istersenizz
bir konu tartışılırken o kadar cılkı çıkarılıyorki firmalar arası sataşmalar birbirlerini karalamalar dalga geçmeler şimdi bu forma yeni üye olacak bir arkadaş şu yazıları okusa her halde şaşırır kalır arkadaş isteyen istediğini alır yada almaz ama mesele o değil asıl mesele ne biliyormusunuz fikirler uyuşmasada karşımızdakininde bir gururu olduğunu unutmamak karşındaki insanı cahil ve ahmak yerine koyup yazılar yazmamak fikirlerini yazarken saygı sevgi ve ahlak çerçevesinde yazılar yazmak yoksa bu uydu her türlü şifreyi çözse ne olur çözmese ne olur saygılar!
bu cihaz baff
Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz Her Türlü Şifre Çözen Uydu Cihazı İnternetsiz!!!
Fiyat: 340.00 YTL ARKADAŞLAR BU BİR SORUMSUZLUKTUR BU SİTE BİLDİGİM KADARA ÇOK CİDDİ ALDATICI BİR REKLAMA ALET OLMAZ BU ARKADAŞ BİR ŞEY SÖYLÜYOR AMMA DİLİNİN ALTINDA YAŞ BİR BAKLA VAR.... VARSA GERÇEKTEN BÖYLE BİR CİHAZIN AÇIKCA İSMİNİ CİSMİNİ YAZ KARDEŞ NELERİ ÇÖZÜYOR TAAM YAZDA ALICI TÜKETİCİ ALIRSA BİLEREK ALSIN UCUNU GÖTERİYOR YUVARLAK BİR S ÖZLE GERİSİ HİKAYE... LÜTFEN DÜRÜS OLALIM...TEMİZ SİTEMİZİ KİRLETMİYELİM BİRİLERİ BÖYLE BİR CİHAZ HAYAL EDEBİLİR AMMA HAYELLE GERÇEK AYNI DEGİL.......ÇOK DİKKAT....
Şu konuda yazan 7 sayfa yazıyı okursan anlarsın cihazın ne oldugu ne yaptıgınıAlıntı:
İkinci olarak sabit reklamları hiç bir forum engelliyemez tabi sabit olmıyan reklamları kendisi isterse gözüne takılırsa engeller.
Reklamlar reklamcı şirket tarafından gönderilir.Ne zaman ne göndercegi belli olmuor.
Alıntı:Öncelikle üstadlara selamlar ama ben bu cihazların randımanını daha göremedim doğrudur çok kurdum sözde çözüyor demeyin uydudan güncelleme yok sonu muallak ama daha önce kendi uydusundanda güncelliyordu şimdi 33 te bakalım bekleyip görecez ben yinede int yi tercih ediyorum çoğu zaman seul uydu cihazı güzel bir cihaz sıkıntı bana göre cihazın arıza durumunda yenisiyle değiştirlmesi firma alımı durdurursa güvence ne olacak ayrıca fiyatı daha hesaplı söylenenden bulabilirseniz bekle gör herzaman işe yaramıyor bazende beklememek gerekiyor nedenmi o süre işinde sizde kimsenin seyredemediği yüzlerce kanalı izliyorsunuz bide işin o tarafı var dimi. :ranger: :45: Eğerki ismi belli olan gerçekten kullanmış olduğunuz cihazlar varsa bildirirseniz
tabiki sevinirim kendi adıma.hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim şimdiden:nono::
Baff firması yaklaşık 3 yıldır uydudan kart paylaşım işini yapıyor, onu tavsiye edebilirim ama hiç bir zaman şifreler ömür boyu çözülecek diye bir şey yok, bir bakarsaınız 2 yıl daha sürer bir bakarsınız 6 ay daha sürer onun için şifre çözülmesi işinde garanti yoktur.Alıntı:
saygılar