-
tp conver indidikten sonra menüsü aç. file aç film seç sonra profilden çevircen formatı bul. ps3 mpeg2 tshd video- ( ts seç ) seçtik ten sonra converter bas sol kısımda order later a bas 5 dakikalık coşkun sabah fly müziki 3 dakika çevirdi format filmleri .belgeler tipard studio da bulabilirsin
-
eger sonuç alamazsan boşuna kafanı yorma ya redlina br5000 hd al yada redlina t 7500 ( son seri hd ) al hepsini çözüyor üstelik pc de tsler çok yerkaplar. fly olarak kaydedersen az yer kaplar disk e epeyce çok film sığdırırsın. mp4 ve fly filmler 220 mb ken aviler 670 mb dir kemal sunal filmlerinde. sana önerecem hd redlina t 7500 serisi ts ise 1.2 gb yer kaplar
-
ts converter redlina da sorunsuz izlene biliyor next pvr sistemi olmadı için bozuk duraklıyor sizin işinize tahminen yarar ts hd realty olur 1200 720 dir görüntü kalitesi avi sd olur. fly ve mp4 mpeg 2 olur sonuç başşarılı
-
Çevirdim hem ps3 ts sini hemde Xbox ts sini denedim ikisindende sonuç alamadım bu seferde ses var görüntü yok :D. Birde cihazın menüsünde videonun üzerinde çok beklersen kendine reset atıyor daha fazla uğraşmak istemiyorum :) bi sorun olşmasın. Şuanlık başka bir cihaz alacak durumda değilim..+olark dersane ve denemeler arttı iyicene şu kpss bi geçsin güzel bi sistem kurucam zaten...Tüm yardımların için Teşekkürler.
-
-
-
-
-
hangisi işinize yararsa kullanın markaların formatlarına göre değişik olabilir bende çeken başkasında çekmeye bilir
-
bendeki total video converter full sürümüdür. yani tüm özellikleri açık eğer tam çeviren bir converter olsaydı benm çevirilerimde problem çıkmazdı... :frown: