ben 9030'lardan bahsetmedimki ustadim..verdigin yazilimlarin kaçtanesini test ediyorsun sadece Elindeki 1030'zumu ?
Printable View
ben 9030'lardan bahsetmedimki ustadim..verdigin yazilimlarin kaçtanesini test ediyorsun sadece Elindeki 1030'zumu ?
evet bu yazılımdan sonra cihaz açılıp kapanıyor hangi yazılımı denediysem fedef model hatalı diyor şöyle cihaz 7010dcı yazacağına loaderde 70100dcı yazıyor hedef model hatalı diyor 619 atıyorum alıyor ama sunuc yine aynı zorla
kurtarma attım sanki yazılım atmamış gibi yine aynı şimdi yine aynı açılıyor kapanıyor f de kalıyor
HW 1030 uyumlu kaon tabanlıların stream menülü yazılım ları atılınca özellikle KSC550ve kaon sunny olan, ekrana bir reklam veriyor. artık dönüşüm ve editli yazılımları kesinlikle almıyor.sadece neyin orjinal-emusuz-yazılımını atarasan at üst üste emusuzları alıyor. atılan fake yazılım rısıvırı çıldırtıyor.beyaz yada yeşil ekran, tek nokta ve devamlı açılıp kapanan rısıvırla baş başasın. sadece24.08.2004ila26.09.2006 tarihli hemko 12.03.A5 stream yazılımı atılıyor.bunuda 2kez üst üste atmaz isen cas menü görülmüyor.2gün ugraştım elde ettigim bu.artık emusuzlar hariç editli dönüşüm olmuyor.
cihazınızın loaderi nedir? 2,19 v4 yükleyip denediniz mi?
yüklesek tps kaç gün gider arkadaşlar???
evet kesinlikle.ben program fazla izlemem .ama öğrenme ve birşeyler yapma merakım var .bu çevirmeyi ilk yapıyor degilim sık sık farklı menü denerim günde tüm bord çevrilerini bir kaç kez denemişliğim var hiç sorun yaşamadım 1,5 yıldır uğraşır çok araştırırım taki anılan stream menü verilip yükleyince -kuralına uygun şekilde dadi olsa-olan oldu. yinede teşekkürler.
bunlar acıkmı şimdi
flaşı yeniden yazdırdım düzeldi artık asla bmt yazılımından başkasını kullanmayacağım