Azcık bişey biliyorsunuz ; cahil bir şey bilmiyor diye arkasından alay etmek niye
Printable View
Azcık bişey biliyorsunuz ; cahil bir şey bilmiyor diye arkasından alay etmek niye
burada başımızdan gecen ilginc olayları paylaşıyoruz eger size alay gibi geldiyese onu bilemem
bu anlatılanlar sadece arkadaşımızın başından geçen olaylar. bunu alay maksatlı olarak paylaşmadı zaten ama sizin algılama probleminiz varsa onu bilemem. fakat eğer bütün mesajları incelerseniz espirilerin tamamen konuyu açan arkadaşa yapıldığını anlardınız. bu olay ilginç bir olay olduğu için paylaşıma sunuldu. yoksa kimseyle alay edilsin diye değil. :nono: umarım anlatabilmişimdir gürün kardeş.
Benim yaşıma göre senin algılama proplemin tam iki katı düşük. müşteri veli nimetindir.Olayları çarpıtmadan gelen kişiye biliyorsan bildiğini anlatma ikna etme kabiliyetin kabilinde anlatır işini bitirir paranı alırsın.Polimik yapıp sizi eleştirenede geri zekalı hitabında bulunamassın sizi bana böyle bir hitaptan MEN ederim.Ve benim bu yazıma yanıt yazıp konuyu uzatmamanı ve yaşınızın olgunlugunda kalmanızı dilerim.Zira ben yaşımın olgunluğunda kalıp size yanıt vermiyeceğim.Saygılarımla.
Önce yazım kurallarını öğren.Benim açımdan konu kapanmıştır.
Olayları farklı yerlere saptırmayın buarada kımse kımseye geri zekalı muamelesi yapmıyor en azından siz bu kelimeyi kulanana kadar yapmıyordu. Ben sadece adamın saflıgını olayın espirili yönlerini buradakı espiriden anlayan arkadaşlarla paylaşmak istedim sizin espiri anlayışınız olayları gerizekalılık pekiştirmekse bu sizin sorununuz bu yüzden önce cevrendizdekilere daha sonrada size acırım.
Sanırım sizin başınızdan da böyle bir olay geçmiş ve size benim kadar höş görülü davranmamişler ki bu olaya siz bu kadar tepki verdiniz...
müşterinin veli nimet oldugunun farkında olmasam bu ve daha niceleri ile karşılaşıyorum bunun gibi kişilere sabırla hoş ve göşgörü ile karşılamasam 1999 dan bu yana hizmet veren bir işyerinde olmazdım sanırım ...
saygılar
Sayın alperyılmaz konuyu kapatsan iyi olacak yılları işin içine sokarsan benim yaptığım işlerle sizin başlama yıllarınız ve kariyeriniz çooookkk gerilerde kalıyor.
şöyleki sizin sözlerinizle bitireyim '''sizin algılama probleminiz varsa onu bilemem''' Büyükler karşısında susmayı öğrenin lütfen.Saygılar.
sizin hoş görü ve espiri anlayışını ögrenemediğiniz gibi ben de sizin gibilere saygıyı ögrenemedim ne yazıkkı
başka hoş görülü ve espirili arkadaşların oldugunu bildiğim için konuyu kapatmaya gerek yok siz girmyin yeter umarım saygıyı öğrendiğiniz gibi istemmediğiniz topiğe girmemeyi de ögrenmişsinizdir