Bence kimse "aaa bak La Liga D-Smart'ta sifreliymis" diye D-Smart aboneligi almaz. Adami zorla illegaliteye yöneltiyorlar :) NTV Spor o kadar da popüler olmayacak.
Printable View
Bence kimse "aaa bak La Liga D-Smart'ta sifreliymis" diye D-Smart aboneligi almaz. Adami zorla illegaliteye yöneltiyorlar :) NTV Spor o kadar da popüler olmayacak.
card sharing ve hd sistemiyle yayın yapan al jazeera ve sky italya gibi kanallar perşembe gününe mi duruyorlar acaba..? al bir üyelik ve 3'ü birarada sıcak içecek,dalgana bak..! vatandaşı söğüşlemek isteyenler de bekleyip dursun..!
küfür etmiyim ben neyse..
Lütfen konularda firmalar ile ilgili mesaj yazarken yasal sorumluluk içindeki kelimeleri kullanalım.
arkadas ben anlayamıyorum bu işi bi turlu.. biz neden elelalim liglerini izlemek için para ödüyoruz hadi futbolu gectim dee basketboldan ne istiyorsunuz bi izlediğimiz euroleague var onuda şifreye sokacaklar sinleneceklerr. OLMAZ OLSUN BÖYLE ANTLASMA!!! biz ntvspor u ulaşılabilir olduğu için sevdik izledik ve benimsedik ama böyle yaparlarsa artık oda gözden düşerr..
ispanya liğinden bana ne izlemek icin d smart alacakmışız okadar kanal ne güne duruyo
DSMART resmi twitter hesabından yapılan paylaşım
Futbola doyacaksınız! İspanya Futbol Ligi La Liga’nın, her hafta oynanan 10 maçından 8’i naklen D-Smart NTV Spor Smart’ta sizlerle!
Avrupa basketbolunun zirvesi Euroleague, tüm maçlarıyla D-Smart NTV Spor Smart’ta basketbolseverlerle buluşuyor!