Allah Rahmet Eylesin
Printable View
Allah Rahmet Eylesin
Allah rahmet eylesin.
BEN ALLAH RAHMET EYLESİN DEMİYORUM.GİTTİĞİ YERDE ERDAL EREN,MUSTAFA PEHLİVANOĞLU GİBİ İNSANLAR VAR.ŞİMDİ HESAP ZAMANI!!!
kimse yarattığı kulunu yaratandan daha iyi bilemez bize de allah rahmet eylesin demek düşer herkes kendi hesabını verecek
Değerli arkadaşlar, o zamanki yapılanları biraz daha iyi anlayabilmek için Rahmetli Mehmet Ali Birand' ın hazırlamış olduğu 12 Eylül Belgesini izlemenizi tavsiye ederim
Bi sağdan bi soldan soracaklardır.
Allah gani gani rahmet eylesin.
Hicbir bilgisi olmayanlar,pasanin arkasindan atip tutuyorlar.El insaf.Fazla teferruata girmeden kisaca yazayim.
Önce bir bakin bakalim sevmeyenler kimler.Devamla.Evren pasa ne yapmis.Ortalik kan gölü halindeyken,millet nerede bu asker neden hala el koymuyor ,daha ne bekliyorlar diye feryat ederken ,darbe olmus ve o andan sonra bir tek kisi dahi ölmemistir.Halk rahat bir nefes lamistir.
Evren pasa ,size bir ana yasa hazirlatiyorum,birdaha Türkiyenin basina böyle bir olay gelmemesi icin,bunuda referanduma sunacagiz demis ve Katilimim % 80 leri bulan bir oyla halk kabul etmisti.Pasa kimseye zorla bunu kabul ettirmemis secimle kabul edilmisti.
O günkü ve evvelinde olanlari gazetelerin arsivlerinden bakip ögrenin.O günü yasayan yasililarin ,vatanini milletini sevdigine inanacaginiz yasayanlarina sorun .Sorunda ögrenin.
Pasama tekrar Allahdan rahmet diler,tüm sevenlerine sabirlar ve saygilar niyaz ederim
Kenan Evren'in ölümünden dolayı çok mutlu olmuş, çok sevinmiş ve bu sevincini fazlasıyla ifade etmekten keyif alan bazı Arkadaşlar...
Mutlu bir intikam hissi her satırından okunuyor...
İçim burkuldu...
"Allah rahmet eylesin Kenan Paşa"
Konuşmayayım Dedim Ama Yok İlla Konuşturacaksınız Adamı Öncelikle Sizin O "kenan paşacığınız" Şuan da Cehennemin Dibini Boyladı ve Ben Geberinceye Kadar'da ona Olan Bedduam Hiç Bİtmeyecek ALLAH ONU CEHENNEMDEN HİÇBİR ZAMAN ÇIKARMASIN İNŞALLAH Benim Yaşım 29 Bu Sayı Size Bir Anlam İfade Etmiyor Olabilir Ama Benim İçin Manevi Anlamı Çok Büyük! Çünkü Benim Gibi Gençleri "KATLETTİ" Sizin o "paşa" Bozuntusu Şimdi Bana Kalkıpta Yok Referandumla Geldi Başa. Yok Halk İstedi Yok Şu İstedi Bu İstedi Demeyin Referandum Halk İçin Değil Kendisi İçin Yapıldı ! ve Yapılan Oylamada "CUMHURİYETİN ÇELİK DİREKLERİ RAHMETLİ İSMET İNÖNÜ VE RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT" "HAYIR OYU KULLANMIŞTIR!" Sizin o paşa bozuntusunun verdiği cevap ise "Asmayalımda Besleyelim mi?" ALLAH SENİN MEKANINI CEHENNEM OLARAK DAİMİ KILSIN İNŞALLAH kenan evren.
insanlara sevmediği birini zorla sevdiremessinki...bu kişi topuyla tüfeyiyle tankıyla darbe yapan kenan evren olsa bile...insanlar peygamberlere başkaldırmış onları horlamış zülüm etmiş...onlarki ALLAHın dünyadaki elçileri peygamberleri...senin yere göye sıydıramadığın kenan paşa kimki kimin paşası kimin maşası....herşeyi bilen İDİYE sana bir soru,eminim bunuda bileceksin..yaşın musait çünki....cıa'nın 1970 yılında türkiye masası şefi olarak ülkemize yolladığı paul hanze adındaki ajanı,1980'de senin kenan darbe yapınca zamanın amerikan başkanı jimmy carter'ın kulağına eyilip ne söyledi...İDİYE sabah solcuyu vuran bir silah ögleden sonra sağcıyı nasıl vurabiliyor,o devirde bildiğim kadarıyla silah kıtlığıda yoktu...sana birdiger sorumda şu hergünortalama 8 kişinin öldüğü o yıllarda nasıl oluyorda 12 eylül sabahı bıçak gibi kesiyor....bunları cevaplandırırsan genç nesilde paşanın nekadar bir mübarek adam olduğunu öğrenmiş olur....