İnsanca yaşanılacak bir Dünya' yı hepimizin çocuklarına bırakma temennisi
Herkes işine bakmalı kimse provake olmamalı kimse, kadere çok inanan biri idi bu onun kaderi kendi kabul ettiği şekilde idam edilmiştir. Kendi ölüm fermanını kendi imzalamıştır. Bu kadar vahşeti seven bir hayvana ancak, bir veteriner hassasiyetinde olmak lazım ki yaklaşabilelim (Veterinerler affınıza sığınıyorum, ilk kural hayvan sevmek olduğu için mesleğinizde yoksa kesinlikle art niyet aranmasın lütfen). Kendi akrabalarına bile zulmü gösteren bu kişiyi iki kez rahmetle analım (İnşallah bir rahmet onu yensin, diğeri de ona hiç ulaşamasın) ben işin siyasi veya dini yönüne bakmıyorum Yüce Allah onu bildiği gibi yapsın. Allah' ın işine karışmak nasıl biz kullarına düşmez ise Canilerin Adaletlerine karışmak sadece Hukukçulara kalmış olsun. Atatürk Türkiye' sinde kabul edilmesi gereken birşey olmalı Ata' mıza yakışacak şekilde Başka ülkelerin işine karışmak bize yakışmaz biz kendimiz kardeşçe yaşayıp Türkiye miz ve Türkler için ; daha doğrusu çocuklarımıza cehaletin olmadığı bir dünya için yaşamaya çalışalım. Ölen Ölür Kalan sağlar bizimdir. Ne Mutlu Türk' üm Diyebilene...
Herkesin 65 yılda bir aynı güne denk gelen kurban bayramı ve yeni yılı en içten dileklerimle Kutlu olsun...
Not : Acele yazdığımdan yanlış yazmış olabilirim şimdiden herkesten özür diliyorum..
İmza : Duyarlı Olalım, Kardeşçe yaşayalım...