Usta cookileri silin ve tanımlı bilgileride silin istrseniz su anda anormal bir durum yok forumda tekrar kontrol ettim reklamlar var onlarda pop up benzeri reklamlar degil o yüzden tekrar internet özelliklerinden geçmişi silin isterseniz.
Printable View
Usta cookileri silin ve tanımlı bilgileride silin istrseniz su anda anormal bir durum yok forumda tekrar kontrol ettim reklamlar var onlarda pop up benzeri reklamlar degil o yüzden tekrar internet özelliklerinden geçmişi silin isterseniz.
bende de oldu yarım saat kadar önce opera kullanıyorum oradan giriyorum genelde sadece supersat ı açmadı diğerleri açılıyor
internet explorer dan denedim hemen açıldı cookileri sildim sonra tekrar operadan girdim sorun kalmadı
garip bi olay şimdi düzeldi sorun :)
evet bendede düzeldi şimdi javada çıkmıyo artık
ayrıca o java açıldığında bi radyo yayını devreye giriyodu
parça parça mesaj atıyom düzeltme kısmı kapanmış ondan
serkan bey bu radyo yayını neydiki acaba. sadece supersatforuma girince çalıyodu
Valla radyo yayını pek yapmayı düşünmedik nasıl cıktı bende anlamadım:) bende hiç cıkmadı radyo pek bizim foruma gitmedigi ve ben istemedigim için olmaması lazım tekrar tum ayarlara baktım böyle bir eklenti çıkması bizim dısımızda pek mumkun degil.Alıntı:
Mesela diger site turkeyforumdada bazen bu tür konular acılıyor flaş reklam cıkıyor veya guvenlik actvive denetimi cıkıyor gibi oradada uyeler sorunlarını yazıyor aynı burada yazdıkları gibi cogu sitelerden bazen kalıntılar olabiliyor ama sizde cıkan bende cıkmıyor yada baskasında o yüzden yine bu tür sorunlarınızda bize bu bölümde yazın bilelimki bir çaresine bakarız
sevgiler herkese
Serkan hoca, arkadaşların dediği gibi sayfalar açılırken çok bekletiyor. Birkaç defa yenile yapmamıza rağmen zor açılıyor. Birkaç kişide olsaydı sorun onlarda olabilirdi. Fakat anladığım kadarıyla çok arkadaş aynı sorunla karşıkarşıya. Düzeltilmesini bekliyoruz. Çünkü foruma takılamıyoruz. Kolay gelsin.