selamlar..
sevgili fiesta73 abi daha yeni haberim oldu kusura bakma..
msn den görüşelim akşam büyük geçmiş olsun..
selametle..
Printable View
selamlar..
sevgili fiesta73 abi daha yeni haberim oldu kusura bakma..
msn den görüşelim akşam büyük geçmiş olsun..
selametle..
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Her ikinizede çok teşekkür ederim.Bunların hepsi gelip geçici şeyler. Önemli olan insan sağlığ ve insana verilen önemdir.Alıntı:
melek73
Advanced Members
Giriş: 01-03-06
Üye No: 237
--------------------------------------------------------------------------------
abdullah amca çok çok geçmiş olsun yüce rabbim sabır versin.hepimiz yanındayız...
Beni asıl çıldırtan bu gün polis karakolunda yaşadıklarım oldu. İhmalkarlığım sonucu evin sigortası yoktu. yani tüm zararı ben kendim çekiyorum. Bu şartlarda benim evi yakma gibi bir gerlkçem olamaz. tabii mantıklı düşünen kişiler için geçerli bu. fakat bizim ülkemizde her vatandaş potansiyel birer suçlu olduğu için davranışlarda farklı oluyor. devler soruşturma başlatmış ve benim ifadem alındı. adımın üzerinde de şüpheli ibaresi var. yani kendi evimi kundaklamaktan ben şüpheliyim. hangi ülke kendi mağdur vatandaşına şüpheli gözüyle bakıp sanık sandalyesine oturtarak yargılar. Çoookk öfkeliyim çok. şüpheli kelimesi çok ağırıma gidiyor. herkese sevgi ve saygılarımla. beni sanık sandalyesine oturtanları alkışlıyorum...:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Fiesta abi çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm
fiesta abi tekrar büyük geçmiş olsun bunun senle konuşmuştuk ama yinede acını hatırlatmak istemedim abi geçmiş olsun:(:(:( allah bir daha göstermesin :((
Geçmiş olsun. Bunlar insanların başına gelen şeyler. Ancak ateş düştüğü yeri yakar. Sizde bu candanlık, samimiyet ve etrafınıza pozitif enerji yaymak özellikleri olduktan sonra kolay atlatacağınıza eminim. Tabi ki ne gerekiyorsa yapmakta bizlerin görevi. Burada hazırız.
Şahsıma hitaben yazdıkların çok hoşuma gitti yaban ali. Sağolasın baştada deiğim gibi sorunları bizler kolay aşabiliriz ama devletin koymuş olduğu ben çağdışı diyorum bu yasalarla nereye kadar gideriz bilemiyorum. dün bu konuyu tartıştığımız zaman bana görevlinin verdiği yanıt çok ilginç. diyor ki ; Bu yapılan sana özel bir durum değil, tepkini anlayabilmiş değilim. ilk defa sen karşı çıkıyorsun. Herkes bu durumu olgunlukla karşılıyor diyor. yani bu konudada ben suçluyumAlıntı:
yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
herkese aynı yanlış yapılıyorsa sorun değilmiş. yani herkesin evimi soyuluyor o zaman normal sırf seninki soyulursa kızabilirsin. aksi taktirde hayır. İşte avrupa kapısında bekletilen türkiyemden insan manzaraları. Bu ne kadar sürer yaban ali. biz incir çekirdeğini doldurmayacak konuları tartışıp bu tür uygulamalatrı ciddiye almadığımız müddetçe daha çok mahkeme kapılarında sürünürüz. kal sağlıcakla... Ha bu arda evdeki inşaata başladık sorun değil tahminen 15-20 gün içersinde her şey eskisinden de güzel hale gelecek. ama benim evimi yakma suçum ispat edilene kadar ben ne kadar mahkeme kapılarına gdeceğim o belli değil işte.:sunglasses2:
ya abi akıl alır gibi değil birde suçlu sen oluyorsun yok böyle birşey ya canını zor kurtarmışsın bile bile sanki kendi evini sen yakmışsın gibi birde sanık sandalyesi ....Alıntı:
fiesta73 Nickli Üyeden Alıntı
yuh ya yuh ki ne yuh evinle birlikte senin canın yanmış ve sanık durumuna düşüyorsun...seni oraya oturtanları bende alkışlıyorum :hush: :hush: :hush:
geçmiş olsun abi inan duyunca cok üzüldüm :( umarım en kısa zamanda eski düzeninizi alırsınız...:((
gerci buraya iki satır yazı yazmaktan başka elimden birşey gelmez ama bu kötü zamanınızda manevide olsa yanınızda olduğumu bilmenizi istedim.
tekrar geçmiş olsun..
Bu konuda, kitaplar bile yazacak kadar malzemesi mevcuttur çok kişinin. Ancak, bazı şeyleri değiştirmek çok zaman alacaktır. Yasalar ellbtte önemli, ancak kötü yasalarla pek ala iyi uygulmalar oluşturulduğu gibi, iyi yasalarla da çok kötü uygulamalar türetilebilmektedir. Zamanla her şeyi aşacağımıza inanmak zorundayız. Nerdeyken nerlere geldik sayılır. Kendi haklılığınızı aklayacak gücünüz vardır. Lakin, prosedür de olsa bazı kişilerin kişsel yaklaşımlarıyla incitilmektedir gururumuz bazen.. Bu konuda çok şeyler yazabiliriz. Fazla uzatmaktada yarar görmüyorum. Diğer güçlükleri aşabilen sizin, bunlarıda muhakkak aşabileceğine cani gönülden inanmaktayız. Zaten kalleş ve art niyetli kişilerin oluşturdukları kara tablonun cemeresini hep masum insanlar çekmiştir. Alınan tedbirlerdende zarar görenlerde masum insanlardır..Alıntı:
fiesta73 Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar geçmiş olsun.. Gün gelecek, maziye sen de tebessüm göndereceksin.
bundan eminim. Siz yine çevrenize pozitif enerji yaymaya devam edin lütfen..
Yakınlarınızın ve çevrenizdekilerin buna çok, hem de çok ihtiyacı var..
Haklısın yaban ali. zaten bizimde bunları sorun ettiğimiz yok. sadece sorun yaratan yasaların halen düzeltilmemesi. ve hatta bazı görevlilerin "ne yapalım yasalar böyle" deyip olağan davranışı ister istemez insanları rahatsız ediyor. bazı olaylara tepki vermek de gerekiyor. ben bu lonu için bazı yerlere yazmaya karar verdim. gerekirse hukuksal platforma da taşımayı düşünüyorum. şimdilik şu sıkıntılarımı bir atayım.Alıntı:
yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
belki hatrırlarsın.. bir vatandasşımızın trafik suçu işlediği zaman ehliyeti alınmış ve buna karşı çıkıp dava bile açmıştı daha sonra kazandı ve o vatandaşınm sayesinde artık kimsenin ehliyetine el konulamıyor. tabii ceza puanları dolma haricinde. kısacası önemsiz gibi görünen bazı şeykere de karşı çıkmazsak kimse nin düzelteceği yok. kal sağlıcakla...
sevgili tike üzüntümü paylaşmana sevindim. samimi duyguların için teşekkür ederim. aynı acıyı dilerim allah sizlere ve sevdiklerinize göstermez. hoşçakalın...:((Alıntı:
tike®
Super Moderators
Giriş: 01-02-06
Üye No: 4
--------------------------------------------------------------------------------
geçmiş olsun abi inan duyunca cok üzüldüm umarım en kısa zamanda eski düzeninizi alırsınız...
gerci buraya iki satır yazı yazmaktan başka elimden birşey gelmez ama bu kötü zamanınızda manevide olsa yanınızda olduğumu bilmenizi istedim.
tekrar geçmiş olsun..