bende aynı kosovalı gibi düşünüyorum. fakat...
Alıntı:
niye böyle düşündün sevgili kosovalı bu insanlar uzaydanmı geldi
kürt halkı gönderdi sonuçta meclise vaz geçelim lütfen artık bu ırkçı
kavramlardan bized asli unsuruz ve herkesin olduğu kadar o adamlarında
o mecliste hakkı vardır neyse çok üzüldüğümü belirtmek isterim sevgili
kosovalı ne yani fikirlerini başka yerdemi beyan etsinler selamlar
fakat. böyle düşünmek kürt halkına karşı ırkçı duygularla hareket etmek değildir. Ben trakyalıyım. bir edirneli vekil "sayın öcalan" derse pkk ya "onlar kardeşlerimiz" derse onuda meclise sokmamalılar. sokmamakla kalmayıp derhal mahkemeye verilerek içeriye tıkmalılar. Sen hem teröristleri terörist olarak görme hemde çık o meclise hergün şehit veren analara hizmet et. bırak ın bu işleri. Kürtler kürtlük yapabilir ama bölücülük yapamaz. lazlarda lazlık yapılyor. bölücülük yapıyormu? ilk zamanlar ben dağdaki pkk lıları kandırılmış diyordum. Bunlar bütün kürtleri kapsamaz. ama şu an farklı düşünüyorum. eğer bir kürt ben vatanseverim derse şüphe ile yaklaşırım. hangi vatanı seviyor acaba diye düşünürüm. yani uzun lafın kısası artık kürtleri bu vatanın evladı olarak görmüyorum. göremiyorum. aradaki onbinlerce şehit ve bir okadarda yaralı varken ve hala bu savaş devam ederken "onlarda bizim kardeşlerimiz" diyenleri asla vatan sever görmem. asla türk evladı görmem vesselam. selametle...
Not: bu yazdıklarıma ırkçılık değil vatanseverlik denir. sadece vatana hainlik edenlere buğz ediyorum.