usta senin şuan izledeğin kanallar TPS paketinde olan kanallardır ve bu kanallar yaklaşık bir aydır eski şifreleme sisteminde yayın yapıyor yeni sisteme gectiğinde tekrar izlemezsin.. saygılar..
Printable View
sayı v fidan arkadaşlar haklı ben hiç bir işlem yapmadığım halde izliyorum o kanalları.şu bir gerçek ki artık 1030 lar populeritesini yitirdi.yazılım falan gelmez artık.konuyu kapatmak en iyisi sanırım yinede paylaşımın için teşekkürler
evet o kanalları kartsız modülsüz herkes izliyor 1 aydan beri.tekrar yeni sistemine dönerse yayıncı kuruluş o zaman izleyemezsin. makinanın modülünü iptal ettirip 01.A5 e dönüş yapıp stream yazılımı yüklersen ozaman o yeni sistemide izlersin. fakat modülü iptal ettirdiğin için digitürk kartını sokacak yer bulamazsın... bilmem ben anlatabildim mi......
arkadaşım ligi seyredersiniz sadece kart yeri iptal oluyor modul yerini kullana bilirsiniz bu arada tps paketi 16 haneli yani tek *** sistemine döndüğü içöin izliyosunuz.kolay gelsin iyi seyirler.
Selamlar. arkadaşım ben de de 1030 dciskyz cihaz var. baktım aynı durum bende de var. yani kanal kilidini kapattığım zaman şifreli kanallar açımıyor. Açık konumuna aldığım zaman sizin söylediğiniz kanalların tümünü çözüyor. usahi tv dahil tüm kanalları ben de izliyorum.
valahi benimde 1030dcız skay uzamandır uğraşmıyorumdu bende seyrediyorum sorun cıkmıyor
Aynı konuyu 3 yere açmışsınız.
slm arkadaslar tps ve multileri izleyen varmi sunny cihazla galiba sistem degistirdiler bunlar bizede sunnyleri atmak gozukuyor gibi ya hadi hayirlisi
SlmAlıntı:
Sunny fabrikası c board ,animasyonlu ve yeni çıkarttığı ali chipli 10050 serisi cihazlara yazılım desteği vermektedir..
Geri kalan cihazlara yazılım Avrupada amatörce çalışan Teamlardan gelmektedir,cihaz sizin ne yaparsınız yapın ama buraya yansıtmayın. :mad2: