okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim
Printable View
okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim
6+ denmesi bence gereksiz. kısıtlama olmamalı bence. Türk futbolcular o zaman daha çok yer bulacaktır diye düşünüyorum. ama kısıtlama olduğu için herkes yabancı kontenjanını doldurma derdinde.
ben aslında fanatik futbol düşmanıyım.benim sporum taekwon-do dur.ancak bu karar ile bizim çocuklarımızın önü kesilmekte ve (el s*k* ile gerdeğe girmek) misali sözde spor yapılmaktadır.bu türk gençliğine ihanettir.vatana ihanettir.en fazla 2 oyuncu olsa neyse.utanmazlık-ihanet ve aymazlık.
arkadaslar kayseri gokhan icin 10 milyon lardan bahsediyor.
o parayla avrupada kactane iyi futbolcu gelir
dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametleAlıntı:
Arkadaşlar Nedendir bilinmez ama Neden bu fenerliler yabancı sınırlamasının kalkması konusunda israr ederler anlamıyorum.
Tabii aklı başında vatanını seven milli takımı fenerden önce görenleri tenzi ediyorum
Alıntı:
Bak kardeşim bunlar ayak oyunları anlaşma gecen yıl yapıkdı.sen bir senedir rüştü saraçoglu stadında Haluk Ulusoy için istifa sesi duydunmu
bak yarın ne olacak
1-haluk ukusoy yeniden seçilecek
2-bunca para verilen adamlar neden kulübede bekliyor diye basına bi gaz verecekler
3-tabi federasyonda diyet olarak o (+2 ) 6 ya ilave edecek tabi bu ilk yıl sonraki yıllar biiki ilave ile takımlarında bir tane tük futbulcu oynatmayacaklar
SONUÇ
Bazıları için Türklüğün yada Türk milli takımının bi anlamı yoktur.