bilader degiştir bence 10 dk 1 kontor nerede dk 1 kontor nerede Tarife bizbize yaz 2222 yolla tarife degişir.
Printable View
arkadaşlar,bu kampanya eski aboneleri kapsamıyor.10 temmuzdan sonra aktive olanlara geçerliymiş.lehimize olsa şaşardım zaten
iyi güzel de turkcell de 150 kontör satılıyor mu?? ben hiç görmedim :49:
150 kontor 25 ytl
şarta şurta bağlı şeyler bunlar ya.süresi de bir ay genelde....sana 250 kontör yüklettirir 10dakikası bir kontör der.diğer ay yine 250 yükleyeceksin.10 saniye de konuşsan bir kontörün gider 10 dakika da.....kaç insanınn bir konuşmada 10 dakikaya ihtiyacı olabilir.her konuşmada 10 dakika konuşacağım diye ayda 40 ytl bayılmak yani......kurnazlık böyle şeyler.
ne yapalım benim oldugum il yok ilaki bu tarifeden yaralanmak icin il mi degiştirelim kalkınmakta olan ilerden birine mi gecelim turkselin tavugu arasıra şaşırıyor ki yaranamıyor böyle kanpanyamı olur türkiye belli yerlerinde gecerli kanpanya hadi ya ilk defa türkselde gördüm bunuda bu kanpanya olayında turkselll sınıfta kalır benim düşüncemde türkiyenin yarısına kanpanaya :wave::wave:
Birde olaya olumlu tarafından bakmak bence iyi olurdu. Adı üstünde kalkınmakta olan iller diye bildiriyor. Buarada ayrımcıllık yaptığını düşünmüyorum Turkcellin. Tamamen doğudaki + çanakkale halkımıza yönelik iyi bir kampanya yapmış. Ve biliyorumki yine birileri bahane bulmaya devam edecek.. :)
geneli doğu illeri