gm 80400 eski cihaz mı sence?Star tv sorunu onda da var,4 defa pid girdim anca bulabildim.Altyapı tamamlanmadan uydu aktarılırsa olacağı buydu;2A ya aktarımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştık,nasıl geçildiği bile anlaşılmamıştı...
Printable View
gm 80400 eski cihaz mı sence?Star tv sorunu onda da var,4 defa pid girdim anca bulabildim.Altyapı tamamlanmadan uydu aktarılırsa olacağı buydu;2A ya aktarımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştık,nasıl geçildiği bile anlaşılmamıştı...
bilmem farkındamısınız ama yazılan konu ile içinde geçen şeyler arasındaki bagıntıyı ben göremedim.(sizin için demedim.)
neyse türksat 1c aktarıldıgında da fark etmediniz ! (Çünkü frekansları aynı şekilde gecenin bir yarısı taşındı)
ben inatla sorunun yayıncı kuruluştan kaynaklandıgını söylüyorum çünkü data olarak çıkıyor.
iStartrigger isminde yayın çıkıyor.(peki bundan data oldugunu nasıl anladın derseniz bu i .... trigger dsmart için var olan bişi kanal açıkken yandan kırmızı birşey beliriyor butona bas filan gibi onun veri saglayıcısı olarak uyduyu data yayın basıyolar bunla karışıyo star tv ve bulamıyor)
bende 9400v cı var pıd ayarları kapalı gri şekilde giriş yapamıyorum ne yapabilirim satar ı bulabilmek için :mad2:
star tv ve doğan grubuna ait kanlların sorumluluğu turksata ait değildir onlar artık kendi altyapısına göre alışıyor hatta artık karasal vericilerinde bile dsmart kutularına geçtiler günümüzde 1 aylık bir cihaz bile eski sayılır istinalar oluyor mesela nokia mediamasterdada sorunsuz çalışıyor hatta daha bile iyi olduğu söylenebilinir türksat2a zaten çok geniş zamanda süreç tamalandi burdaki asıl engel kanalları paketlemek bu sorunları ancak yeni yazılımlarla aşılır yayıncıların yapcaği bişey yok artık
Dikkat ettinizmi gm'lerde yukarıda arkadaşın dediği şekilde star tv'yi user adı altında bir kaç denemeden sonra buluyorsunuz fakat kanal şifreli gözüküyor.
Yerel vericilerin D-Smart kutusu kullanmaları onların teknolojisi kullanmaktan degil Star Tv yi Dogan Medya Grubunun karasal yayında izlenmesini istemesinden dolayıAlıntı:
Daha açık yazayım.Bazı vericiler aynı kullandıgımız uydu alıcıları ile belediye vericilerinden verilir.Şifreli olan yayın varsa(burda star tv şifreli) çözemezse siyah ekran verir.
Dogan Holding yayınları karasal yayında izlensin diye D-Smart kutusu kullandırtıyordur.
Ayrıca söylediginizSorun Türksat 2a nın ömrü mü? ne alakası var çözemedim.Alıntı:
türksat2a zaten çok geniş zamanda süreç tamalandi burdaki asıl engel kanalları paketlemek bu sorunları ancak yeni yazılımlarla aşılır yayıncıların yapcaği bişey yok artık
Kanalları adam eliyle paketlemiyor makinalar modüle ediyor sinyale ve yolluyor.
yazılım kısmına söylicek bişi bulamıyorum yok öyle bişi
Saygılar:wave:
kardeş sağolasın uğraştırdı ama buldum kanalı emeği geçen herkese tşk ler
yahu ben fazla uydudan anlamam ama benimkinde topfield yazıyor goldmaster yazmıyor hiçbiryerinde konu var diye konumu kapattı moderatör :S Topfield goldmastermı oluyor öyle ise nie üstünde yazmıyor :D
herşey yazıcak diye bir kaide mi var.
Konu burda işleniyo olmasa kapanmazdı degil mi ayrıca ?
aslında şu yazılanlar tüm cihazları kapsıyor fakat giriş şekli bu seri ile alakalı oldugu için burada buluyor.