ben ce almaya degmez neden dersenız 33 dereceden guncelleme yapıyor ama genede alacak olan arkadaslarımızın memnun kalmaları halınde yazı ve bılgıl vermelerını beklıyoruz
Printable View
ben ce almaya degmez neden dersenız 33 dereceden guncelleme yapıyor ama genede alacak olan arkadaslarımızın memnun kalmaları halınde yazı ve bılgıl vermelerını beklıyoruz
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu cihazı korax firması üretti ve satışlarını yurt dışına çoktandır başlatmış ama türkiyede satılmasını istemediler hani hatırlarsanız 4x4. yüzünden büyük sıkıntılar yaşandı o yüzden aynı şey tekrarlansın istemediler yakın bir müşterime o cihazlardan ben bir cihaz aldıydım ve halen müşterim şuana kadar kullanmaktadır yanlız cihazın markası ön panelde yok acaba yurt dışına satılan diğer cihazların ön panelinde'demi yine marka yok bilemiyorum saygılarımla aliharbiye.
alıp kullanan var mı acaba?
eger bu cihaz söyledikleri paketleri Internetsiz çözüyorsa hemen alayım fiyatı uygun gibi gözüküyo.......
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşlar bu adresten inceledim.Kayseride satıcısı adam 2 yıldır satıyorum şi***et gelmedi diyor.Açmassa paranı iade ederim diyor.EuroBird 33 dereceden bağlanan lnb ile yasal şiftreleri toplayıp kanalları açıyor diyor.MSN den görüştüm. Bana cam'den kanalları açtığını gösterdi.Birde siz araştırın.
HER KEZE İYİ BAYRAMLAR.....
Valla bilemiyorum.Alıntı:
Yanlız forumda bir arkadaş açtıgını söylüyordu.
Art yanlız 7 w (nilesat) de var.Onu açıp hotbird dekini açmıyor olabilir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaş biliyordur.Merak eden iletişime geçsin onla yada bizi bilgilendirirse iyi olur.
arkadaşlar cihazda iki anakart tuneride çift giriş çıkış yok eurobırd kablosunu alt girişe diğer uydularıda dizeq veya tek çanak kullanıyorsanız üst girişe takıyoruz anakartın biri çözüp dierine verio öyle izleniyo yerli platformları çözmüyo hodbırda 140 kanal çözüyor ***** hepsini helas tada yunan kanallarını çözüyor