normal digitalgibi gostersinde hd olmasın insanlara ek masraf çıkarmasınlar birçok insanın bütceside oldukca zayıf bir elçinin fiyatı 80ekran tv 2000tl yani düşünün
Printable View
normal digitalgibi gostersinde hd olmasın insanlara ek masraf çıkarmasınlar birçok insanın bütceside oldukca zayıf bir elçinin fiyatı 80ekran tv 2000tl yani düşünün
konuyu hortlattığım için özür dilerim
Bir tane hd cihaz alıcam HD kanalları tüplü tv de izleyebilirmiyim izleyemezmiyim. görüntü kalitesi hd olmasada olur. SD ler kadar olsun yeter.
Arkadaşlar HD receiver ile hem SD (Standart Definition) hemde HD(High Definition)yayınlar standart tüplü TVlerde de izlenir. Bunun için receiverın Analog çıkışını (Scart,Video veya RF ) kullanarak Tüplü Tv'ye bağlantı yapmak yeterlidir. Tüplü Tvlerin görüntü çözünürlüğü en fazla 720x576 piksel iken, HD yayınlar 1980x1080 piksele kadar çıkan çözünürlükte gerçekleşir.
slm arkadaşlar ben ankaradan ben dreambox kullanıcıyım yayında donmalar var yardım lütfennnn
Hd yayını cihaz çözdüğü için tabiki izlenir scarttan bağşanırsa.
d smart hd yayınlar normal tv izleyenler var komşumun normal tüplü arçelik tv var onda d smart hd izliyordu...
bende vestel 72 ekrandan hd yayınları izleyebiliyorum.
hd cihazla tüplü televizyonda hd yayını izleye bilrsiniz ancak hd olarak izlenmez normal yayın olarak izlenir hd yayında resim 16;9 formatında çalışır izlenme sorunu olmaz tek s:45:orun hd olarak izleyememek