ben cok memnunum 4 aydır bir sorun yok kısa sureli kesilmelere olsa bile istediğin kanalı seyredebiliyorsun fazlasıyla acıyot hotbirdde200 civari ve diğer uydularda ..sun an için y6 en iyisi...
Printable View
ben cok memnunum 4 aydır bir sorun yok kısa sureli kesilmelere olsa bile istediğin kanalı seyredebiliyorsun fazlasıyla acıyot hotbirdde200 civari ve diğer uydularda ..sun an için y6 en iyisi...
var starsat sr 1000 hd yi inceleAlıntı:
twin protokol var aparatlar için hemde newcam ghare de var ayrıca gshare ucretsiz belli bir sure hotbirdde 250kanal cıyor diğer uydulardada cok acıuyor bulsat39..arabsat..nilessat..astra..ve dahaları
ama yinede actıgı paketlerden garantisi yoktur buda biline...4 aydır devam edi,yor
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
aynen sevgili kardeşim'me katılıyorum bunu yapanların para hırsından kaynaklan egomalarından oluyor bu sorunlar aslında sistem tıkır tıkır işler. bir anda çok kişiye satmaya uluslar arası iş yapıyolar sistemi takip eden firmalar uydu frkans sahibine baskı yapıp kapatırıyolar sonra yenisine uyanıklar bi sizmi uyumuyonoz diyolar sonra.hehehe!!..
ben 1 sene redlıne multibox kullandım şimdi redlıne twın ve ayrıyeten y6 kulanıyorum memnunum belgesel kanalları sporun her dalı film kanalları ben reklam yapmıorum doğruyu söylüyorum.
ben y6 kullanıyorum çokta menmunum çunkü evinde interneti olmaya y6 kullanmasını terçi ederim açtıyı kanallar x box,sa bakılırsa ondan bin kat iyi
epey zaman kullandım en ii randımanı y6 da aldım gerçekten
dreambox 500 iyidir fiyatıda iyi
valla arkadaşlar bu uydudan ve kart paylasımlı cihazları kullanan insanların biraz olsun bu işten anlaması lazım yoksa kullanmaları cok zor buda benim görüşüm bana sorarsanız dreambox500s kullanıyorum ben memnunum
donma kitlenme gibi bi sorun yaşoyomusun ali muşta?