volkan üstad zaman herşeyin ilacıdır umalım,ki biz yanılalım herşeye ekonomi ve para yönünden bakarsak bazı tarihi değerlerimizi kaybederiz ortadoğu üzerine abd ve avrupa devletlerinin bir planı var adım adım uygulanıyor planın ilk sırasındaki ülke ırak idi bugün harita üzerinde 4 böldüler kuzeyde peşmergeler güneyde şiiler bağdat ve çevresinde arap sünniler türkmenlerin adı bile anılmıyor 2 :sıradaki ülke iran onun kaderi,de iç savaş ve kargaşa ortamı oluşturmak ve özgürlük ve nükleer silah bahanesi ile amerika müdahalesi ile parçalamak bölmek 3: sıradaki ülke suriye abd bu ülke için fırsat kollamada iranla yapılacak ilk savaşta suriye ilk hedef olacak 4 :sırada türkiye ırak,iran,suriyeden kopartılacak topraklardan sonra masa altlarında saklanan büyük kürdistan haritası adım adım kurulacak ve abd ortadoğu petrol bekciliğine israilden sonra bu gecekondu devleti kurmayı planlıyor esas hedef israilin büyük hayali olan fırat ve nil nehri arasında kalan toprakları ele geçirmek kutsal kitaplarında geçen vaadedilen topraklar bayraklarında 2 mavi çizgi bunu simgelemektedir biz bunları bilerek ve görerek sımsıkı birbirimize sarılmalı bu hevesleri boşa çıkarmalıyız tüm türkiye tek vücut olmalıyız referandumdan ne çıkarsa çıksın bu oyunlara karşı uyanık olmalıyız saygılarımla:)