yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
niçin kaldırılmalı harem olayı için demi
yaptığı işler çok büyük ama
bence ilerleyen bölimleride görmek lazım ben aynı fikirdeyim bu düşünce ile
PADİŞAHLAR BİRDEN FAZLA EŞE SAHİPLERDİ Harem ve içki düşkünü gibi gösterildiği yönündeki bazı çevrelerin eleştirileriyle ilgili olarak Kunter, "Çok fazla katılmıyorum. Padişahlar zaten birden fazla eşe sahiplerdi. O yüzden çok fazla bir şey söylemiyorum" diye cevap verdi
Kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kanûnî Sultan
Süleyman
(I. Süleyman) eşleri :
Hürrem Haseki Sultan
Mahidevran Sultan
Gülfem Hâtûn
Fûl-Dâne Hâtûn
birtek kanuni sultan değil çok eşli birçok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yani şimdi kanuniyi sadece yatak odsıylamı tanıyalım bu adam dünyayı titretmiş kunter kim oluyor bende osmanlı torunuyum bu adamların amacı reyting uğruna osmanlıyı küçük düşürmek halit ergenç denen adam evli iken rol arkadaşı ile birlikte olmadımı sonuçta sultan süleymanda insan tabiki cinsel yaşamı olacak bu adamı sadece bu şekilde tanıtmaya çalışmak çok yanlış
08-01-2011, 20:39
umut55
bence devam etsin umuyorum ileriki bölümlerde tepkiler övgüye dönüşecek
08-01-2011, 20:40
yalcinticaret
Alıntı:
alperen Nickli Üyeden Alıntı
yani şimdi kanuniyi sadece yatak odsıylamı tanıyalım bu adam dünyayı titretmiş kunter kim oluyor bende osmanlı torunuyum bu adamların amacı reyting uğruna osmanlıyı küçük düşürmek halit ergenç denen adam evli iken rol arkadaşı ile birlikte olmadımı sonuçta sultan süleymanda insan tabiki cinsel yaşamı olacak bu adamı sadece bu şekilde tanıtmaya çalışmak çok yanlış
yaptığı işler zaten çok büyük o tartışılmaz ama ilk bölüm diğer bölümleri de görelim konusuruz zaten
gerekli tepki hep beraber veriyoruz bu dizi olaylarında benzine zam gelir kaç kişi eylem yapar ses çıkartır bu konuda başka bi durum dizi olunca ortalık yıkılıor
ayrıca diziyi de izlemedim bunuda belirteyim ama tartışma ortamına katılmak istedim az bi araştırdım harem olayı doğru çok eşiliği doğru yaptıkları büyük iş hemfikirimiz bu dizeye gelene kadar ne diziler oynadıda ses çıktı veya çıkmadı
08-01-2011, 20:47
aydoğan
konu bu muhteşem yüzyıl dizisinin yayından kaldırımı için evet dedim.diziyi fazla seyretmedim,lakin çevredeki anlatımlar bizim bu düşüncemizi,kaldırlsın oyu vermemizi, yön verdi. teşekkürler hayırlısı olsun derim.
08-01-2011, 21:00
alperen
Alıntı:
yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı
yaptığı işler zaten çok büyük o tartışılmaz ama ilk bölüm diğer bölümleri de görelim konusuruz zaten
gerekli tepki hep beraber veriyoruz bu dizi olaylarında benzine zam gelir kaç kişi eylem yapar ses çıkartır bu konuda başka bi durum dizi olunca ortalık yıkılıor
ayrıca diziyi de izlemedim bunuda belirteyim ama tartışma ortamına katılmak istedim az bi araştırdım harem olayı doğru çok eşiliği doğru yaptıkları büyük iş hemfikirimiz bu dizeye gelene kadar ne diziler oynadıda ses çıktı veya çıkmadı
gerçekleri yansıtacaksa bende devam etsin derim ama bunların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oynayan oyunculara ve sahnelere bakılırsa erotizmi katıp sadece reyting için çekilmiş gibi geliyor zaten biz millet olarak bir iki ****** sahne gördünmü sonuna kadar izliyoruz izleyene lafım yok ben bundan sonra ne showtv kesinlikle seyretmeyeceğim turkcell hattımıda vodafona taşıdım
08-01-2011, 21:21
digital_52
kaldırsınlar aile içinde izlenecek flm deyil bana göre
08-01-2011, 21:29
can123
yatak sahneleri ucuz olur adamlar fransız kralının kanuniye yazdığı mektupu yayınlarlar mı ? göreceksiniz hayır onlar hep masum zavallı biz hep barbar uckur düşkünü adamlar bahsederlermi?adamın genç yaşta kazandığı zaferleri hayır göreceksiniz ne güçleri yeter ne paraları bölmel için harcadıkları paraları gercekler için harcasalar ya ama saroz babaları ve tesevdeki abileri izin vermez bizi yedirilmeye çalışılan onların görmek istedikleri 550sene bile kolay kuyruk acıları büyük
08-01-2011, 21:50
kınık
dizini osmanlı imaparatorluğu ile uzakten yakından alaksı yoktur gecmişimize bir hakarettirbizim kendimize yaptığımız kötülüğü düşman bile yapmaz
08-01-2011, 22:00
pencere77
izlemedim ama arihçilerin yorumu çoğu yerde hatalar olduğu söylenmekte.
08-01-2011, 22:32
adnanarkan
kesinlikle seyredilmeli seyretmek istemeyen başka kanalı seyredebilir.