ozaman bıde cıhazı resetleyın uyle deneyınız olmazsa orjınal yazılım yukleyınız
Printable View
ozaman bıde cıhazı resetleyın uyle deneyınız olmazsa orjınal yazılım yukleyınız
acaba eski kanal listesini nereden bulabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim
Belirtmiş olduğunuz kanal listesi incelenmiştir ve bu tür bir problem yoktur...kanal listesini hazırlayan arkadaşımız...Turksat2a Diseqc 1 Hotbird 2 Hispasat 4 olarak ayarlamış...sizin diseqc ayarlarınızla uyuşmuyor olabilir...yinede sadece Türksat-Hotbird kanal listesi ekliyorum...onu deneyiniz...olmazsa ya diseqc ayarlarınız değişik yada diseqciniz bozulmuş olabilir...
üstad bildiğin üzer 11400 CIM larda bazen bu şekilde sinyalde olsa kanal göstermem yada sinyal veya hiç kanal olamam gibi problemler olabiliyor belkide arkadaş kanal listesi yüklerken pc de aşırı yüklenme vardı ondadnda olabilir.Alıntı:
ama banda disgc ayarlarındanmış gibi geliyor.
Olabilirde diğer uydularda sorun yok diyor...şayet hepsinde sinyal olupda görüntü alamasa bu sefer sky update yazılımı yükletip sorunu düzeltirdik...ama diğer uydularda sorun yok ve kanal listesini yükledikten sonra demesi diseqc ayarları yada diseqc çıkışlarından biri bozulmuş olabilir...
Arkadaşlar ben bu kanal listelerini kendi alıcım olan GM 11400 cimde hazırladım. Ve halen kullanıyorum. Bende bir sorun yok. Tarantino arkadaşında dediği gibi Türksat 2A Disq 1'e, Hot Bird 2'ye ve Hispasatta 4'e ayarladım. Arkadaşım Gm yazılımı üstüne Aciko kanal listesini yüklemedin değil mi? Veya tersini. Kardeş sen en iyisi emusuz orijinal GM yazılımını, üstüne emulu yazlımı ve hazır kanal listesini yükle. Büyük olasılıkla sorunun hallolur. Kolay gelsin.
Saygılar.
sorunumu hallettim ilginize müteşekkirim sağolun